Tabea andulka01 vyvařená klobása, uškvařené roušky a med vybuchlej po celé kuchyni. To je naše skóre ![]()
Přiznání
Mulen vystriekaný segedín cez poškodené tesnenie tlakového hrnca po celej kuchyni, obzvlášť efektné bolo zo stropu visiace zelí ![]()
Mulen chia a ja myslela, ze doza s kakaem od Pinot Noir je nejhorsi myslitelna katastrofa...![]()
Pavlena úplně se mi zatmělo před očima! ![]()
chia
Pěkná představa.
Z jinýho soudku, už týden jím (spíš piju) sušená vlaštovčí hnízda a přijde mi to normální....asi už bych se měla vrátit zpátky do Evropy! ![]()
(pozvala jsem na oběd thajské kamarádky a dostala vlaštovčí hnízda jako vzácný dar)
Garfie přitáhneš na jaře z ostaníma vlaštovkama?![]()
Manuka
Nevím, jestli se mě nebudou bát, teď co jim pojídam domov!!!
Garfie a to je k něčemu dobrý? Nebo je to delikatesa?
Evaeva Je to poměrně drahá specialita, která má celkově zlepšovat zdraví a krásu a energii. Thajky říkaly, že je pro mladistvý vzhled je to lepší než kolagen. A že se často nosí jako dárek do nemocnice.
Já mám teda balení deseti lahviček, obsah hnízda je cca 0,1%, taková skřivánčí paštika.
Takže účinek zřejmě nepocítím, i kdyby nějaký byl. Ale Thajky říkaly, že je to značka, kterou používá i královská rodina, tak to beru jako opravdu hodnotný dar!
Garfie jen pokračuj, na Velikonoce si už možná dokážeš snést vlastní vejce![]()
Samantha Ale jen maličké, tak akorát vhodné na japonské Velikonoce!! ![]()
Garfie až přijedeš, vlastní rodina tě nepozná ![]()
Evaeva No to ne, letím do Thajska na jarní prázdniny, tak možná přikoupím nějaká vysokoprocentní!!! ![]()
Koukám že delší pobyt v Asii člověka dost zocelí. U těch hnízd nejde tak o tu hmotu ale o ty ptačí sliny...
A až manžela odvelej do Afriky, to tady bude receptů na zadělávaný brouky! ![]()
Garfie Já jsem teda ráda, že jsi to upřesnila, protože moje představa byla, že máš normálně sušená ta hnízda a piješ to jako čaj:D:D Normálně odvar, nepřišlo mi to nějak už v kontextu tvého pobytu v Japonsku nějak obzvlášt divný:D
Karja Já zase naopak přemýšlím, čemu se říká vlaštovčí hnízda a jestli se mám jako pako zeptat, když tu všichni ví o čem je řeč. A ony fakt hnízda? ![]()
Garfie
Koukám že delší pobyt v Asii člověka dost zocelí. U těch hnízd nejde tak o tu hmotu ale o ty ptačí sliny...
A až manžela odvelej do Afriky, to tady bude receptů na zadělávaný brouky!
v Africe bude kupovat místo rýžovaru mašinu na pounded yam ![]()
Propadla jsem Asia Expressu.
A skoro všichni jsou mi hrozně sympatičtí a nechci, aby vypadávali!
notna Něco jako vosí hnízda? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí