Aranel no ale vysvetli mi, proc by mela ta matrika vystavovat duplikat mne a ja ho pak nosit zas na jinej urad, proc si to nevyridi mezi sebou![]()
Přiznání
viktorka_od splavu skvěle propojené ty úřady máme! ![]()
viktorka_od splavu viz Pinot Noir
asi voják se stará, voják má!
Pinot Noir Přesně, proč mi chybí jenom a přesně ty roky, co jsem strávila/trávím pod křídly jiné státní instituce? Jinak tam mám každou blbou brigádu, i když jsem na ní byla pár dní před 20 lety.
Pinot Noir Mi tam chybí střední, vysoká a mateřské. Akorát nechápu, proč mi ta střední chybí od sedmnácti a ne ode dne 18. narozenin. ![]()
Hele, blbej dotaz: Tu aplikaci si muze stahnout i ten, kdo nema u CSSD ucet?
Hele, blbej dotaz: Tu aplikaci si muze stahnout i ten, kdo nema u CSSD ucet?
půvabný překlep ![]()
ale pro zjištění svých osobních údajů v CSSZ musíš mít svůj účet = svoje přihlašovací údaje
viktorka_od splavu no ten úplný závěr právě ukončený nemám a došlo mi to až po zmínce o indexu... Hlavně jsem ho musela mít někdy před pár lety v ruce s tím, na co to mám, když je to k ničemu. Takže nejspíš letěl. A z diplomu jsem měla naskenovanou kopii. Očividně jsem hrozný bordelář a už to nedoženu.
bublifukstudijni oddělení tvé školy by ti mělo vydat potvrzení o délce absolvovaného studia-pri hrabání v papírech jsem to včera našla, i kdyz jen navazující.
Jinak mám celkový počet neevidovaných dob skoro 10 let, haha. Školu dolozim, i děti snad, ale mám tam i tak pár nesmyslů. Nastoupila jsem v září 2019 do práce, pracovní smlouva na rok. Do konce prosince v pohodě, od 1.1. neevidovano, toto absolutně nechápu.![]()
tv jo já asi blbě předpokládám, že když bylo hrazené zdravotní/ případně sociální, že to v tom systému je.. žiju s tím, že do důchodu nepůjdu, tak to asi nebudu potřebovat.
Číst to tu před pár lety tak se jdu rovnou oběsit... mě vyzvala normálně správa socky že mám už čas, ať se dostavím, tak jsem se dostavila, něco tam podepsala, potvrdila... a nazdar babi, seš důchodce ![]()
Matrika zjevně spolupracovala, jakož i jiný instituce.
Já jsem si z pilnosti nachystala asi půlmetrový štos dokumentů, který po mně nikdo nechtěl, a když jsem se dostavila, napařili mi důchod o 4 tisíce vyšší, než jsem si spočítala ![]()
Díky, žes to sem dala! Mne tam chybí celá vysoká, děti obě, rodičák i mateřská.
promin, ale fakt me těší, ze nejsem jediná...
No a má tam teda vůbec někdo ty doby péče? Asi se opravdu doplňují až při žádosti o důchod, potom teda článek, který jsem četla tak trochu kecal. Protože mně ty doby péče nedoplnili ani po zaslání žádosti s rodnými listy. Takže zase je to takové polovičaté řešení?
Ja myslim, ze netreba panikarit kolem ctyricitky nebo padeatky, CSSZ ma asi dost prace s doplnovanim udaju nastavajicich duchodcu. Jestli je to nova aplikace, asi tam zatim nenasosavaji data z jinych registru automaticky. Hlavne abyste mely vsechny doklady, az to opravdu budete potrebovat.
brrr Třeba si dela nějaký přehled příjmů a výdajů, měli jsme jednoho kamaráda, co si zapisoval s manželkou i nákup svačiny v Lidlu do Excel tabulky....a jakoby paradoxně fakt nemusel, a ve výsledku i hodně utraceli...ale asi to měl prostě rad. Tak tohle bude treba obdobny typ. Já si teď chci trochu uspořit,l na nějaké větší výdaje, tak si dělám přehledy z internetového bankovnictví a tak, na duši mi to dobře nedělá teda, ale je fakt funkční no:D
Karja Já si taky dělám přehled veškerých příjmů a výdajů. Ne že bysme to tak moc potřebovali, ale chci mít přehled a zajímá mě, jak se ty výdaje z roku na rok obměňujou. (No a až jednou budeme potřebovat šetřit, tak budu vědět kde ;o)
A ty už si jdeš vyřizovat důchod nebo kde chceš ty doby péče teď vidět?
Oni to tam měli nějak už poskládaný, hele jedno dítě a čtyři roky pauza... další dítě, další čtyři roky nic... logicky tam mají někde zaznamenanej nástup na mateřskou a pak návrat do práce (nebo jako osvč, kdy začneš zas platit to co musíš).
Já to teda předtím nikdy nekontrolovala ani nepočítala, k čemu by mi to bylo? Spolehla jsem se na odpovědnej úřad a cajk - kdyby něco chybělo jim (vždyť oni to musej spočítat a vypočítat) jistě by mi dali vědět. Buď v klidu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí