Ani ja ne. Jsem bordelar a nezodpovědná vůči sobě v tomhle. Děsím se chvíle,až budu muset dokládat věci kvůli důchodu.
Přiznání
DruI mně to divný nepřijde. Záleží spíš na těch okolnostech proč. Naši měli dlouho společný účet, stejně měli všechno společné, původně měli obálky ![]()
Proč by muž neměl vědět o mých příjmech a výdajích vůbec nechápu. Stejně je to všechno společné. A ne nekontroluje mi účet ![]()
stesČSSZ má novou aplikaci Moje konto, koukla jsem tam, a zjistila, že mi v přehledu evidovaných dob na důchod chybí celá VŠ, konkrétně VŠE. Tak se podíval i muž, a taky mu chyběla celá VŠE, ackoliv třeba ČVUT tam měl započítanou. Přímo z té aplikace se dá požádat o doplnění evidovaných dob, tak jsme tam naskenovali diplomy a odeslali žádost o doplnění. Asi za deset dní přišlo vyrozumění, že dobu zaevidovali a přidali.
Mně teda ještě chyběly doby kolem narození dětí, ale dost, asi 2 roky u každého dítěte, tam jsme přiložila rodné listy, ale tyhle žádosti mi zamítli. Musím zjistit, proč.
Jinak kdo dělal VŠE, doporučuji si to zkontrolovat.
Proč by muž neměl vědět o mých příjmech a výdajích vůbec nechápu. Stejně je to všechno společné. A ne nekontroluje mi účet
Ale co by nemohl...to tu nikdo netvrdí. Probírá se tu model "chci a musim vědět o tvých příjmech a vydajich"....ať se Ti to libi nebo ne. Dodávám,že často praktikovany model muz vyklopi všechno a dostane na pivo...je taktéž pekelny
stesČSSZ má novou aplikaci Moje konto, koukla jsem tam, a zjistila, že mi v přehledu evidovaných dob na důchod chybí celá VŠ, konkrétně VŠE. Tak se podíval i muž, a taky mu chyběla celá VŠE, ackoliv třeba ČVUT tam měl započítanou. Přímo z té aplikace se dá požádat o doplnění evidovaných dob, tak jsme tam naskenovali diplomy a odeslali žádost o doplnění. Asi za deset dní přišlo vyrozumění, že dobu zaevidovali a přidali.
Mně teda ještě chyběly doby kolem narození dětí, ale dost, asi 2 roky u každého dítěte, tam jsme přiložila rodné listy, ale tyhle žádosti mi zamítli. Musím zjistit, proč.
Jinak kdo dělal VŠE, doporučuji si to zkontrolovat.
Děkuji. Už jsem ji zaregistrovala, leč nepoužila..asi hrůzou. Až vyřeším důležitější věci...ted na to nemám morál.
Bacha na to, ta finanční neznalost je pak oboustranná. Jak ve starým vtipu:
Manželka prodala manželovi motorky za ceny, které ji nakecal ![]()
stes rozumím, mě z těchto věcí taky jímá hrůza a mám v tom bordel a vlastně se velmi obdivuju, že jsem do té aplikace koukla, to mi vůbec není podobné. ![]()
Pinot Noir třeba si to zpracovává graficky. Růst platu, prognózy, ...
Jo, za dva roky dovolená v Jugoslávii, za další tři škodovka... ![]()
Pinot Noir to je dobrej tip, díky! ![]()
Já nemám ani identitu občana ani žádný jiný, v ČR běžný, přístupový kódy, tak se asi zatím spolehnu na to, ze kdyz jsem uz žila v zahraničí, došla jsem si v ČR a pak i v DE na úřad a nechala ty mezery doplnit. Tak snad se jim to zas nevypařilo... ![]()
Pinot Noir no tak to musím brzy zkontrolovat já mám podezření že v jednom z prvních zaměstnání v raných devadesátkách za mě pan podnikatel neplatil odvody ale naštěstí to bylo asi jen půl roku
Pinot Noir je v tom strašný bordel, ja tam děti vůbec nemám, ani mateřskou asi že cizinec, ale ty léta před rodičákem jo.
Já se na to netěším, jak to bude ze dvou států tak mě polévá horko už teď. I ten rodičák byl horší než porod.
Zkontroluj, I kdyby platil, tak to často chybí. Tobě ještě započtou i léta na SŠ, ale automaticky to tam mít nebudeš.
continuity no hlavne to tam nebudu mit jak doplnit, vyplatnice z roku 1991
(myslim ze jsem hlavne zadne nedostavala)
tak zacatek mam az od 1.9.1991, ten rok predtim jsem byla na vs takze by tam mel byt taky?
a chybi mi pak jen 1 den a jiny jeden mesic, to asi moc nevadi![]()
viktorka_od splavu zkus si ten den i měsíc nechat doplnit, nikdy nevíš, kdy ti to pak může chybět..
stes asi to mám dost podobně. Z tohoto mám dost hrůzu. Navíc mám dost přestávek. Rok v zahraničí.. Do důchodu můžu tak v 75.
continuity co bylo strašný na rodičáku? Žiješ v ČR, pracuješ v ČR, ČR to kryje. Nebo co tam může být za zádrhel?
Ja taky nevím, chtělo se po mne potvrzení ze Slovenska, že tam neberu žádné dávky, které si měly úřady správně vyřídit mezi sebou. Řešit to s půlročním dítětem bylo fakt za trest.
VS nevím jestli se nepočítá jen ukončena, ale počítá se určitě studium střední.
Já bych vzala lejstra a zašla tam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí