Karja Evaeva MSMT rika 31:9
U nás byly pozvánky na akce ve školce psaný fixem na papír a stačilo mi to naprosto.
Tak tak. Plakát má upoutat - ale ne tím jak je hnusnej ![]()
dzizisketa já strašně nesnáším, když někdo ten AI obrázek nezkontroluje a použije i s chybou. Protože 1) ještě to zhoršuje ten všeobecný digitální balast, 2) daný tvůrce ztrácí moji důvěru, protože tohle i jako laik vidím, ale co když tam má i jiné nesmyly/nepřesnosti v něčem, co nevím?

Anema jako extra laik se zeptám, co je špatně?
SunEclipsepomněnkovec má úplně jiné listy, tohle jsou listy nejspíš z kontryhelu.
SunEclipse pomněnkovec:

Aj ja spýtam - Poměnkovec je to isté čo Poměnka ?
Blanka ne, pomněnka je dvouletka, drobné zelené úzké listy, pomněnkovec je trvalka, listy srdcovité, velké klidně jako dlaň, zelené či panašované. Jen ty modré kvítky jsou si podobné.
Miluju obě kytky.
Velké "uncanny valley" bylo, když jsem v prosinci viděla pozvánku na nějakou mikulášskou akci v Globusu a byl u toho obrázek jakože Lada, ale AI (ty divný vočička zas...) Teď koukám, že ještě rok a bude Lada volnej!
Takhle jsem se před pár dny chytla s kolegyní, která se šla poradit s AI o tom, co si povídat s paní v paliativní péči, které umřela spolubydlící
Zrovna tady bych očekávala od kolegyně větší snahu než spokojenost s několika obecnými žvásty
Z návrhů, které četla, to v podstatě nebylo vyloženě špatně, ale spíš bych takto reagovala při rozchodu dvou pubescentů
Samantha Ježišmarja.
Samantha aktualne jsem v práci v jedné konverzaci, kde se dva kolegové navzájem bombardují výstupy z copilota. Lidem fakt dočista švihlo. ![]()
Já mám ráda puzzle, a jsem otrávená, že už většinu taky vytváří AI.
Domlouvám teď jednu vzdělávací akci s firmou a za paní vedoucí mi odpovídá umělá inteligence. Ale nějaká blbá...
Štve mě to.
Mha já nedávno komunikovala s jednou certifikační autoritou přes jejich chat.
Na druhé straně byl člověk, ale kopíroval mi do toho chatu výsledky vlastního hledání odpovědi na moje otázky přes AI. Dokonce i s tím nadpisem, že "AI říká". Odpovědi byly o ničem, mohl rovnou říct, že to posílá na prodejce, co rozumí, co po něm chci.
Taky jsem nedávno telefonovala s podporou jedné velké firmy, tam už byla na telefonu jen AI asistentka. Dokonce mě uklidňovala, že chápe, že je to frustrující, ale ať se podívám do dokumentu AŽ 1425/1204. Hovor jsem ve vlně frustrace zavěsila a říkala si, jestli ty firmy ušetří tolik peněz, že jim může být jedno, jak strašně vytáčí svoje zákazníky.
Prosím vás u nás vyhlasovali v obci, že chodia po domacnostiach nejaki anketári, že je to ok. Teraz mi volal muž, že zazvonili, predstavili sa, legitimovali a keďže to počul v rozhlase , tak ich pozval do dvora, a po mojej otázke čo vlastne chceli vedieť, tak povedal, že nevie, že dve ženy začali obdivovať záhradu a odpovedal iba na jednu otázku ohľadom chovu domácich zvierat, že sliepky majú susedia vpravo aj vľavo ![]()
Tak neviem, no, buď nás prídu vykradnúť, alebo si odfajkli že už im to za to nestojí
Tabea usetri a stoji, cilem je udrzet frustraci zakazniku tesne pod levelem, na kterym by se rozhodli zmenit dodavatele. chybi tu smajlik, co krci ramenama.. (neptej se jak to vim :D)
Janulik03 a správali sa takisto aj u susedov ? Pre istotu by som sa spýtala na metskom úrade, ohľadne čoho že mal byť ten dotazník .
Blanka prepáč, ja vôbec nestíham sem niečo odpísať ![]()
Takže bol to prieskum, ktorý si dalo mesto v spojení s našou obcou, ohľadom kanalizácie. My kanalizáciu nemáme, ac nám ju sľubujú už roky, ale niečo stále hapruje. Tak teraz idú na zistiť záujem. No tak aspoň viem, prečo tu chodili ![]()
Janulik03 jak souvisí kanalizace se slepicemi?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.