Tabea ano, kto chcel, dal si podmienku. Kto si nedal, je zrazu prekvapený.
Přiznání
Tabea u nás na to ohled berou, ale řeší se to už během/po zápisu, samozřejmě to nemusí dopadnout. Řešit to v přípravném týdnu už mi přijde celkem pozdě.
letfenixa jakože se diví, že nejste jasnovidci?
Evaeva áno. Ja teda som robila zoznamy piatakov, ale kolegyňa to už absolvovala včera s rodičmi prvákov. A zatiahli do toho už aj poslancov mesta, a jeden otec dokonca primátora.
letfenixa a za mesic se deti pohadaji, prestanou spolu kamaradit a rodice budou organizovat presun do jine tridy nebo skoly.
Kokoska presne. V júni im bolo jedno, ako budú ich deti zaradené, zrazu teraz sú to najlepší kamaráti. O týždeň to môže byť úplne inak.
U nás nám na střední napsali, že kritéria jsou rozřazení do jazykových skupin a aby v každé třídě bylo co nejvyrovnanější zastoupení pohlaví. Žádné další okolností se neberou v potaz.
Ty jsi letos zástupkyně ředitele ve škole, že? Držím palce pro dobrý start!
Mha áno, ďakujem pekne!
Prvacki rodičia mali na zápise možnosť si buď vybrať tr.ucitelku alebo kamaráta. Niektorí napísali aj aj a bolo možné vyhovieť len 1 podmienke a sa im to nepáči.
continuity delila som 50 piatakov, v tom 25 dievčat a 25 chlapcov, takže tiež viac-menej rodovo narovnako.
To se s rodiči kamaráda nedomluvili, koho chtějí jako učitele? Mně se taky ptali, co preferuju, ale s kamarádem jsme psali stejnou učitelku, takže vyšlo obojí.
Evaeva nuž, čo ti poviem.
letfenixa chápu ![]()
Dlouho jsem se tomu bránila...letos budu mit třídu s autisty, těžká mentální retardace atd. a přiznávám, že z toho mám trochu obavy. No, trochu..už pár nocí nespím.![]()
tv učíš na nějaké speciální.skole nebo je to na "normalni"?
stes speciální.
tv to je ovšem velká výzva...jsi skvělá,že do toho jdeš,smekám před tebou...
tv držím palce, nebude to lehké ![]()
tv ty historky co obcas doda svagrova, no nezavidim. Ale horsi jsou pry rodice tech deti, nez deti samotne...
tv taky smekám a obdivuju
a držím pěsti
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY