Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 13:18

rozarka To že platí místní právo je všem jasný, ale to že se někde nedodržujou lidská práva i když by měly je druhá věc.

Offline rozarka
4219 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 13:25

Mutziputzi To jistě,o tom žádná.Ale ona taky věděla,kam letí. Bez ohledu na to,kolik jí vyměří, je podle mě vyloučeno,aby to přežila. Nebo teda ve zdraví. Z médií vím jen to,co většina a zdá se mi,že doted' neprokoukla. 

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 13:33

rozarka Pakistánci se můžou rozhodnout že jí vydaj do ČR. Ona věděla kam letí, ale je evidentně natvrdlá, nevzdělaná, věděla že letí do Pakistánu, resp. z Pakistánu, ale že by věděla něco o jejich zákonech a úrovni vězení dost pochybuju, neznalost samozřejmě neomlouvá předesílám. Nikdo nezpochybňuje vinu, ani trest, ale spravedlivej soud a dodržování lidských práv v jejich vězení.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 15:04
Reakce na Mutziputzi:

Karja Zajímavý, že tady nikdo neříká, že si to blbec zasloužil, není mezi ním a pašeračkou moc velkej rozdíl, oba se fatálně provinili proti lokálním pravidlům a mohli si to odpustit.

​no já myslím, že to o tom ‘zasloužení si’ na plnou hubu řekla nějaká učitelka z jeho školy, a že to byl namyšlenej a rozmaznanej fracek, kterej dostal co zasloužil a oni ji z tý školy vyhodili..? Bylo to v novinách, myslím.

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 15:27

Ounz tak za to “zaslouzil” bych ji k vyhazovu pridala facku, ja vim, cetla jsem to

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 15:32

Mutziputzi já sem to napsala volně,já nevím, jestli to tak přesně řekla, ale vyznělo mi to tak..

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 16:38

Teď jsem narazila na fotky, na kterých se vyšetřovatelé s tou slečnou fotí jako do rodinného alba. Má ta holka aspoň nějakého advokáta, který by ji zabránil v pitomostech, poukázal na "profesionalitu" přístupu místních složek nebo se ze spolupráce a pomoci při rozkrytí gangu snažil vytřískat aspoň nějaké výhody?

Mně už to přijde všechno tak absurdní, že by mě nepřekvapilo ani kdyby za tím stál Kazma nebo podobný exot. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 17:26

Krehutka Třeba se skrz tu publicitu vdá za nějakého místního mafiána a bude v suchu. 

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 18:01

Začínám mít dojem, jak to tady popisujete, že to snad bude nějaká reality show.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 18:08

dzizisketa Nebo špatná filmová komedie. Něco jako Pařba v Bankoku a Dokonalá blondýnka dohromady. 

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 18:11

dzizisketa Reklama na nějaký ten Robinsonův ostrov nebo Hotel Paradise, hmm

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 20:41

dzizisketa já taky, ale je mi z toho poněkud nedobře teda...

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:08

Přiznávám se, že jsem v rámci prokrastinace zabloudila "ty víš kam" a přečetla článek o představitelce udržitelné módy i života. Zaujaly mě pronajaté plínky a poukaz do půjčovny hraček, jako dárek dítěti... Asi jsem fakt strašně konzum.. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:45

Pavlena požičovňa hračiek je pre niektoré typy hračiek (napr. spoločenské hry) úplné požehnanie. Nielen pre udržateľnosť života na zemi, ale hlavne pre udržateĺnosť života vo vlastnej domácnosti. Máme celú skriňu v obývačke plnú spoločenských hier, s ktorých každá bola hraná pár krát (a pri niektorých to fakt nejde stále dookola, hlavne rôzne typi Trivií).

Asi si ju založím....

Ale pre mimčo by som to asi nebrala, predsa len všetko v puse...

Offline Janulik03
20316 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:47

Pavlena taky, taky a ešte ma zaujalo nenakupovanie. Tak by mi tam logicky sadla otázka, čo máte v skrini a ako kombinujete a ako často nosíte?

Offline rozarka
4219 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:33

Pavlena Nic proti látkovým plenám,ty jsou v pořádku,ale vzpomněla jsem si,jak se jejich návrat zdůvodňoval ekologií a ruku v ruce i používání dámských pracích vložek. Z téhož důvodu. A ted' čtu o o pronajímaných plenkách a ....

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:35

Janulik03 No po pravdě, já kdybych pár let nenakupovala, tak bych byla pořád oblečená dost šik. Snad i s prádlem bych chvíli vydržela, ale proč bych to dělala, že... 

slniecko Jo tak deskovky, sportovní vybavení, to si dokážu představit. Ale plínky... 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:48

Pavlena a tak plienky sú myslím bez debaty úlet.

Vložky neprenajíma?

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:54

slniecko Tipuji kalíšek. Vlastní, pevně doufám. (I když vlastně většinu měsíce zahálí...)

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 12:07

Pavlena ja si ten clanek dala ted k obedu a libi se mi moc. je videt, ze vi, o cem mluvi, navic podle toho, jak vystupuje, to ma fakt srovnany, neni to zadna krec, je fakt presvedcena o tom, co rika.

pronajimani plinek nemusi byt pro kazdyho, ale treba s tema hrackama ma uplne pravdu, deti v mym okoli jsou jima doslova zahlceny, rodice v podstate nevedi, kam je davat, a mensi deti jsou z toho mnozstvi spis zmateny.