Mutziputzi treba jen zjistila, ze ji nevyhovuje nebo uz ho nepotrebuje z hlediska veku
osobne mi to ale prijde setreni na zbytecnem miste, kazda zena ma maximalne jeden a je to kousek plastu, to je pro ekologii drobnost oproti jinym vecem
Mutziputzi treba jen zjistila, ze ji nevyhovuje nebo uz ho nepotrebuje z hlediska veku
osobne mi to ale prijde setreni na zbytecnem miste, kazda zena ma maximalne jeden a je to kousek plastu, to je pro ekologii drobnost oproti jinym vecem
ice Taky si myslím, to je furt ta stejná písnička jak tadyhle s tím nechtěným proviantem co se tu taky paralelně probírá. Že to pak je možný dát na charitu, poslat dál nebo vyhodit je sice hezký, ale ta pomyslná škoda už vznikla tím, že tu věc někdo vůbec koupil.
ja se to snazim brat, co jsem cetla konmari, ze prave ano, skoda/uzitek - jak komu libo- vznikla prave v okamziku zakoupeni/predani. tim je vec spotrebovana a lze se ji s lehkym srdcem zbavit. ovsem kdyz se pak po tom darce shani, vyptava, pripomina opetovne vdek, tak to uz je nemistny, to nemam rada. uplne nejlepsi kdyz to pak chce vratit:-))
Mutziputzi Třeba špatně zvolená velikost :)
Mutziputzi prechod? prestala se libit barva? alergie na gumu? same otazky:-)))
Pronajimani latkovejch plen? Pri dennim pouzivani a prani prezily s bidou jedno dite, 2 ani omylem.
viktorka_od splavu si to vygoogli, von je toho docela kus a ještě to má dole takovou tyčku, co se teda dá ustřihnout. Kamarádka to taky nezvládla používat a bylo to 600 vyhozenejch do kanálu. Akorát ji teda nenapadlo to někomu nabízet ![]()
Potrefenáhusa ješiš díky nemusím vědět všechno![]()
Já se teda musim přiznat, že mi ten kalíšek připadá z ekologickýho hlediska jako dobrej nápad. Asi si ho teda pořizovat z několika důvodů nebudu, ale kdyby to byl standard, kolik by ubylo toxickýho odpadu, že.
ice a videla si to? Akože ja som si to z podobných dôvodov tiež kúpila, teraz mi to leží v šuflíku už skoro rok a ešte som sa neodhodlala to použiť.
slniecko no mně se to právě zdá strašně velký, jako vím, že je několik velikostí, ale fakt bez zkoušní těžko vybrat
a hlavně ten pocit, že by to mohlo vypadnout? Ikdyž jasně asi nemohlo, ale ![]()
ice myslim ze tu probehnul legracni text o manipulaci s tou veci z nejakyho srandablogu, ja si to teda neumim predstavit mimo domov s legraci ani bez![]()
ice vypadnout to fakt nemůže a velký to teda vypadá, ale neni (je to měkký), akorát je to dlouhý - tak, jak se to prodává - většina lidí to musela dole ustřihnout. Je to o cviku a o odhodlání, jako všechno, no
viktorka_od splavu jo, to bylo hodně strašný, to byla Karolína - život, na který metr nestačí z fb :-)))
Potrefenáhusa To bylo strašný, tenhle záchodový humor fakt nesnáším.
Mutziputzi predstava, jasne. vibrator bych taky nesdilela;-)
No to je ale vyslovena skoda! Vis kolik bys vydelala na pronajmu? ![]()
barbucha to vizejo, pak to na me prijde a bude zrovna u sousedky, tuudle!:-)
moora Taky jsem si říkala, že to, co z látkových plen přežilo, by se pronajímat určitě nedalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.