Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Garfie
28255 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 14:05
Reakce na Dadoo:

Jé, Tip a Tap, miluju! Kamarád (cca 25 let) jednou nesl pod každou paží jedno dítě a já mu říkám "vypadáš jak strýček Fido" a on vůbec netušil o čem mluvím!! 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 14:06
Reakce na žluťásek:

taky jsem ten seriál neměla ráda. moc ze života na muj vkus:P

Online Garfie
28255 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 14:10
Reakce na žluťásek:

Indiány z Větrova znám jenom jako knížku a zrovna včera jsem si říkala, že bych to mohla dětem pustit jako film, ale dobře, píšu si "nepouštět" :-)   (dcera ja taky cíťa, bojí se i veverky Barky v Makové panence).

My všichni školou povinní je děsný seriál, teď už bych se na to asi nemohla dívat vůbec! 

Já mimochodem spolehlivě brečím u E.T.mimozemšťana!  

Offline barbucha blogger
35469 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 14:15
Reakce na miuu:

Po pordu se ze mě také stal cíťa brečící z každé dojemné situace,, kterou by předím cynnicky přešel. Ovšem do porodnice jsem si půjčila sci-fi povídky (Breadbury?), abych se nenudila. Hned první byla o kojenci, který promyšleně zabil své rodiče. To mě odrovnalo.

Skalpel, co? To byla moje oblíbená... zvlášť se setrvale ječícím miminem na krku. Vůbec mě nedojímala - a vůbec jsem nevěřila, že je to scifi 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 14:23
Reakce na Garfie:

to jsem se takhle prvně v životě nalíčila a šla s kamarádkou do kina... a na konci jsem to všecko spláchla a rozmatlala po celým obličeji:D a brečla jsem i tuhle když ho dávali v televizi-)

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 15:01
Reakce na Candance:

Jj, ale ona se chtela vratit - oni si ji uz meli vzit do Prahy, ona se tesila a oni ji nevzali, protoze maminka byla herecka a jezdila po zajezdech. Nebo Klarka jela na vylet do Prahy se skolou a bezela domu a tam ji nikdo necekal.

Jo!!! A jeji pionyrsky vedouci o tom pak napsal rodicum dopis, ktery zapricinil, ze maminka sla do sebe a rozhodla ze, ze uz nebude jezdit na zahranicni zajezdy, aby si mohli  vzit Klarku domu! Coz mel byt stastny konec, ale jak rikam, ja to jako ditko videla uplne jinak 

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 15:31
Reakce na Garfie:

Indiány z Větrova si pusťte, ten film je hrozně hezkej. Mě vždycky rozbrečel konec, kdy si toho klučíka bezdětný pár adoptuje a odváží si ho a on si v autě vymiňuje, že budou do domova jezdit na návštěvy za Evičkou, tou malou holčičkou z kojeňáku. (A vždycky jsem si v duchu představovala, že ti noví rodiče si za rok dva adoptují i Evičku a všichni budou šťastní)

Online Garfie
28255 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 16:51

Pro mě je to naprosto spolehlivě-viděla jsem ho mockrát a brečím pokaždé! 

žluťásek Tak já to zkusím, pořád jsme všichni na střídačku nemocní, takže máme spotřebu! :-)

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 17:12

Já myslela, že Tip a Tap frčí pořád...u nás teda ano, díky youtube: Tip a Tap, Štaflík a Špagetka, Pane, pojďte si hrát, dokonce i Hup a Hop, jestli někdo pamatujete. Ale úplně nejraději pouštím dětem Bolka a Lolka, tam se nemluví

Offline Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 17:39
Reakce na miuu:

Malý vrah. Bradbury uměl.

žluťásek 

Jo, Nefňukej veverko by se mělo pouštět jako odstrašující příklad, jak se nemají rodiče chovat k dítěti, když se narodí mladší sourozenec. Ještě to má pokračování, Veverka a kouzelná mušle, tam jí jmře dědeček...

Offline Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 17:40
Reakce na Jehelníček:

Hupíček se schoval za Hopíčka a Hopíček za Hupíčka, takže je pan kormidelník neviděl.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 18:13
Reakce na Sweet Potato:

Jooooo! To taky pamatuju! 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 18:16

Taky jsem hrozná cíťa. Kdysi strašně frčel film Medvědí. Prý úžasné dobrodružství medvíděte a starého medvěda. Na začátku nešťastnou náhodou zemře medvídkova matka. No, dál jsem nekoukala. 

Můj bratr, hrozný tvrďák, se přiznal, že od té doby, co má dítě, které ani není jeho vlastní, nemůže koukat na věci, ve kterých se ubližuje dětem. 

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 18:33
Reakce na Garfie:

Přeju všem brzké uzdravení, nicméně kdyby byly potřeba další dětské filmy do zásoby, tak jich mám nakoukáno fakt dost :)

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 18:40

Vážná hudba mě také velmi dojímá. A hlas Pavarottiho. Má v hlase cosi, co rozeznívá uvnitř, nějakou strunu v srdci. 

Po letech viděný film Na větrné hůrce s Ralphem Fiennesem, to jsem řvala ještě asi 15 minut po konci. A Anglický pacient, jak ji nese zraněnou do té jeskyně a ona mu říká cosi - celý život tě miluji... Druhý den musím jít do DM obnovovat zásobu papírových kapesníků.

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:11

teda, po přečtení diskuse se cítím jako cynický asociální bezcita ...nad knihou mi zvlhlo oko, jen když jsem v 10 letech dočítala třetí díl Vinnetoua. :D

Offline An.Fial
82 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:35
Reakce na Bledule:

Taky jsem hrozná cíťa. Kdysi strašně frčel film Medvědí. Prý úžasné dobrodružství medvíděte a starého medvěda. Na začátku nešťastnou náhodou zemře medvídkova matka. No, dál jsem nekoukala. 

Můj bratr, hrozný tvrďák, se přiznal, že od té doby, co má dítě, které ani není jeho vlastní, nemůže koukat na věci, ve kterých se ubližuje dětem. 

Jak někde - ve filmu i knize - trpí zvířata, brečím automaticky. Medvědy zrovna nedávno dávali v televizi, nekoukala jsem, nikdy jsem je neviděla, popis děje mi vždycky stačil a navždy odradil.

Ohledně medvědů si pamatuju scénku z jedné dětské (opravdu!) knížky, nevím název, byl to soubor povídek, a tam se malé medvídě chytilo do pasti, medvědice ho chtěla zachránit, takže tu chycenou nohu mu zaživa ukousala. Nechápu, že ty dětské knížky jsou tak napěchované drastickými scénami.

Online Garfie
28255 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:43
Reakce na Jehelníček:

Mě neznalost strýčka Fida taky překvapila, myslela jsem, že to patří k základnímu vzdělání, ale tak já zase neznala biatlon 

My nemáme TV, takže děti jsou naučené spíš na audio, ale když už něco pouštím, tak většinou právě tady ty staré věci, na kterých jsme vyrostli my. Pane pojďte si hrát, jsem teda jako malá neměla ráda, takže to ne :-) 

Ale teď tím Bolkem a Lolkem jste mi připomněla Slavného lovec Pampaliniho, musím se po něm podívat! A nedávno jsem juniorům pustila Smolíkovi, ale mám pocit, že víc jsem se bavila já-ty narážky mezi Gáby a Smolíkem....

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:49
Reakce na Garfie:

Pojďte, pane, budeme si hrát jsem taky nemám ráda. Ten vypočítavý medvěd mi hrozně leze na nervy.  

Offline olte
736 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:58
Reakce na SunEclipse:

teda, po přečtení diskuse se cítím jako cynický asociální bezcita ...nad knihou mi zvlhlo oko, jen když jsem v 10 letech dočítala třetí díl Vinnetoua. :D

tak to jsme dvě.. :) neříkám, že mě nikdy nic nedojalo k slzám,ale v dětství vůbec (ani Tajemství proutěného košíku, jo Vládi mi bylo líto), a po dětech sem tam něco, ale vždy je to rychle zapomenuto