Teď mně možná utlučete čepicema, ale mě dnes zarazilo, že miss Pensylvania vyhrála dívka, trpící ichtyozou. Víte, já vždycky myslela, že v soutěži miss jde opravdu o krásu. Netvrdím, že ta dívka není hezká, ale miss byly (podle mých, zřejmě dinosauřich představ) ty nejkrásnější dívky z těch nejkrásnějších, s bezchybnou postavou, pletí, vlasy... já se prostě obávám, že ta obrovská hyperkorektnost, co se na nás teď odevšad valí, je cesta do pekel. Ano, samozřejmě té dívce fandím, že je fajn, že se díky té nemoci neuzavřela do bubliny a snaží se o osvětu ohledně té nemoci... ale opravdu byla nejkrásnější...
Asi jsem zpátečník a konzerva. Ráda bych viděla i vícemiss a ty další dívky, co se soutěže zúčastnily. Možná bych zjistila, že opravdu byla nejkrásnější. Ale pokud je v článku jen tato jedna dívka, tak mi něco nesedí... Já nevím, kdyby to byla soutěž o cokoliv jiného, než je miss, tak jí budu fandit a držet palce. Ale takhle mám pocit, že je buď miss ze soucitu, nebo kvůli hyperkorektnosti, aby náhodou někdo porotě nemohl nic vytknout...
https://www.novinky.cz/zena/zdravi/428367-zena-s-ichtyozou-vyhrala-titul-miss-pensylvanie.html