Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 11:16
Reakce na dzizisketa:

Asi ano, teď mám okno, já jim prostě říkám pod lanovkou, protože jsou v tom domě s průchodem k lanovce. 

S těmi koláči mi teď děláte hrozné chutě, koláčů se musím v ČR vždycky najíst do zásoby. Ale u Jezulátka jsem už dlouho nebyla ( myslíte tu pekárnu naproti přes ulici, že jo ), myslela jsem, že si už nedrží ten standard jako před lety. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 11:32

Nejlepší koláče, chleby, rohlíky... jsem před časem objevila v Antonínově pekařství (u Jiřího z Poděbrad), takže sobotní nákupy na trhu mají tuhle provoněnou tečku. Nadšenců je víc, takže tam běžně bývá fronta až ven. Včera jsem se dozvěděla, že Antonín bude brzy otvírat i u nás, dole na Strossmayeráku. Takt to je super zpráva (pro okolní pekářství asi méně).

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 15:25
Reakce na RoSa:

Tak to teda pozor - jaký důchodci?! Já jsem si tam kupříkladu moc ráda chodila pro skvělý marokánky a nugátový kostky. Byla tam taková zvláštní atmosféra: plastový ubrusy, kafe turek do skla, domácká obsluha... takovej bizarní ostrůvek předlistopadový doby, skoro jako muzeum... škoda ho... ty Ara-čochty tam fakt nemuseli cpát, beztak to nikdo nechce...

Ty jeden Cochtane! To mi delas naschval, ze jsem si zrovna jedny koupila 

Mne teda ta cukrarna taky prisla dost volezla... 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 17:09
Reakce na Potrefenáhusa:

tyrkysová!

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 07. února 2017 06:52

Dneska se mi zdálo, že jsem spolu všechny chodily do školy, já přišla pozdě a na chodbě se fotila. měla jsem na sobě svetr a podolek-z poloviny bílý, z poloviny růžový, k tomu modrý svetr. Přistihla mě Emerald  a vymlouvala mi, že prý fotku s dvoubarevným podolkem vám nemůžu ukázat a já nechápala proč, když mě stejně uvidíte na živo....

Jo a o přestávce jsme se všechny nahrnuly ke Sweet Potato  a zkoumaly ty její věcičky ze "vzpomínek"

Asi už bych si měla dát trochu pauzu 

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 07. února 2017 09:59
Reakce na Garfie:

"Asi už bych si měla dát trochu pauzu" 

Asi jo...

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 07. února 2017 11:45
Reakce na Garfie:

Mně se včera zdálo, že v Tescu měli pampersky v akci za tři stovky. Nevím, jestli mi bude umožněno dát si pauzu Zábavné je, že se o pampersky absolutně nezajímám a jejich akce jsou mi ukradené, protože hodlám používat látkové pleny. Ani nevím, kolik běžně a v akci papírové plíny stojí

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2017 11:50

přiznávám, že mám pocit, že svět se už definitivně zbláznil v otázkách nediskriminace, tolerance, nerasismu, ochrany zvířat a všeho tohohle podobného moderního balastu (ano, z dobře myšlené věci se bohužel začíná stávat absurdní překážka zdravého rozumu).

jakoby se ztratil zdravý rozum.
otevřu noviny, tam článek o tom, jak muslimský terorista, který seděl v belgii ve vězení právě za ten terorismus, požádal o azyl s tím, že on sám přímo nikoho nezabil, "jen" dělal logistiku, a proto má na azyl nárok, protože by mohl být v maroku nebo odkud to je, být popotahován (zřejmě opět za ten terorismus). a belgické soudy mu vyhověly (!)...až na úrovni eu měl soud kupodivu ještě špetku rozumu a toto rozhodnutí zvrátil.

otevřu net a tam článek o tom, jak organizace na ochranu zvířat peta chce docílit toho, aby počítačová fantasy hra, kde mají na sobě postavy kožešiny, je ostranila, protože to přece dává signál, že nosit kožešiny je normální.

wtf? 

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 07. února 2017 12:02
Reakce na Jiná Realita:

Já vím, že je to smutný, ale normálně mě rozesmála představa, že všechno co dělají postavy počítačových her bude bráno za normální! 

Je to pochopitelně na palici!! 

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 07. února 2017 16:47
Reakce na Garfie:

Teď mně možná utlučete čepicema, ale mě dnes zarazilo, že miss Pensylvania vyhrála dívka, trpící ichtyozou. Víte, já vždycky myslela, že v soutěži miss jde opravdu o krásu. Netvrdím, že ta dívka není hezká, ale miss byly (podle mých, zřejmě dinosauřich představ) ty nejkrásnější dívky z těch nejkrásnějších, s bezchybnou postavou, pletí, vlasy... já se prostě obávám, že ta obrovská hyperkorektnost, co se na nás teď odevšad valí, je cesta do pekel. Ano, samozřejmě té dívce fandím, že je fajn, že se díky té nemoci neuzavřela do bubliny a snaží se o osvětu ohledně té nemoci... ale opravdu byla nejkrásnější...

Asi jsem zpátečník a konzerva. Ráda bych viděla i vícemiss a ty další dívky, co se soutěže zúčastnily. Možná bych zjistila, že opravdu byla nejkrásnější. Ale pokud je v článku jen tato jedna dívka, tak mi něco nesedí... Já nevím, kdyby to byla soutěž o cokoliv jiného, než je miss, tak jí budu fandit a držet palce. Ale takhle mám pocit, že je buď miss ze soucitu, nebo kvůli hyperkorektnosti, aby náhodou někdo porotě nemohl nic vytknout...

https://www.novinky.cz/zena/zdravi/428367-zena-s-ichtyozou-vyhrala-titul-miss-pensylvanie.html

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 07. února 2017 17:49
Reakce na Torrah:

Tak ta zpráva mi dává naději, že se miss můžu ještě stát i já. Nebo by mě jako snad někdo chtěl diskriminovat kvůli  věku nebo váze?! 

Pěkně nekorektní tedy!

A příští rok bude miss nějaký chlap. Konečně to bude korektní a genderově vyvážené! 

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 07. února 2017 19:27
Reakce na Dadoo:

No jo, takhle jsem na to nekoukala Já chci zas zpívat v opeře. Sice nemám hlas a neumím to, ale ráda bych si splnila sen. Tak to by mi to taky mělo být umožněno, ne?

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 07. února 2017 19:35
Reakce na Torrah:

Brr, asi jsem nechtěla vědět, co  je ichtyoza  

A máte pravdu, je to nějaké nakřivo, celé...

Online Karja
44231 příspěvků moje polička 07. února 2017 20:40
Reakce na Torrah:

V článku píšou o nějakých amatérských soutěžích " Pyšní se dokonce výhrami v několika amatérských soutěžích, stala se Miss Pensylvánie, Ultimate Queen a Miss Congeniality",

tak třeba to nebude klasická celostátní miss nehledě teda na název, ono dneska je dnes těch soutěží miss víc než ženských na celém světe. 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 08. února 2017 15:20
Reakce na Dadoo:

"A příští rok bude miss nějaký chlap. Konečně to bude korektní a genderově vyvážené! "

Navrhuji Conchitu Buřtovou.

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 12. února 2017 22:02

Přiznám se, že jsem se obávala, jak se mi podaří přehlásit to moje auto v Praze. Ale musím uznat, že všechny úřednice byly velmi příjemné. Sice jsme tam strávili hodinu a půl (elektronické objednávky byly ve chvíli, kdy jsem už věděla termíny, kdy do Prahy pojedu, plné), ale jinak vše klapalo velmi dobře. Bylo kde zaparkovat, bylo kde si sednout, když jsem požádala o tiskopisy, co ve stojanu došly, byly promptně doplněny. Opravdu není nač si stěžovat. Auto mám přehlášené a zvládla jsem to, jupí.

Přehlašovala jsem to v Praze na Bohdalči, abych upřesnila místo.

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 12. února 2017 22:07

Musím přiznat, že ráda čtu recenze parfémů od všech místních dam. Ale když čtu recenzi od euridike ,stěží odolávám nutkání se zasnít, a pak okamžitě objednávat. (Dneska ach, Blamage...)

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 18. února 2017 22:04

Nemám trpělivost, nemám....dneska jsem se rozhodla, že je počasí na puzzle. Bohužel jsem vyndala sadu s 2000 kousky, z toho cca 1800 je modrá obloha : ( Jen roztřídit,  vybrat a seskládat rámeček trvalo cca 5hodin, a teď mě všechno bolí, nebaví mě to, a vážně bojuju s touhou to celé sesypat zpátky do krabice. Ovšem pokud to udělám, už nikdy ji neotevřu!

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 18. února 2017 22:28
Reakce na dost_bot:

Tak takove puzzle bych asi vyhodila z okna.