Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline andulka01
12764 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:28
Reakce na Janulik03:

Jo, přesně... Na podzim s berlema a taškou s počítačem jsem se snažila vystoupit z tramvaje. Vousatý šampon mě odstrčil, spěchal asi na čertvé mathé. Pomoci mi chtěla maminka se dvěma dětmi :-)

Ale tak zase, kdybych v lese potkala pořádnýho svalouše dřevorubce, plnovous by mě nepřekvapil. I tak ale dávám přednost krátkým vousům, i na sexy dřevorubcích 

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:29
Reakce na A666:

ja ty nastajlovany hipstery teda muzu dost, ale tak na pokoukani, nijak bliz sobe bych to mit nechtela :)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:34
Reakce na A666:

drdůlek  je asi ještě horší, než pleš + plnovous.

mám prostě ráda takové relativně přirozené chlapíky, resp. takové, kteří se umí upravit tak, aby pořád vypadali přirozeně, ne jakoby strávili hodinu dvě v salonu a právě z něj vyšli . a jestli jsou u toho plešatí, to už je jedno. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:40
Reakce na Lilly_Ku:

jasne, ja tyhle diskuse beru spis pro odlehceni a hlavne plati ze de gustibus atd.

treba proti plesi vubec nic nemam a naprosto mi neprijde jako nevyhoda. naopak velmi nesexy mi prijde, kdyz si borci dobarvuji nebo nechavaji nastrelovat vlasy. v tomhle jsem dost konzerva, je mi velmi sympaticky kdyz borec proste v urcitym stadiu nazna ze to nema cenu, shodi vlasy a prizna to.

Jo, taky je mi sympatičtější krátký sestřih (myšleno pár mm) než přehazovačka :D Taky proto jsem manželovi koupila zastřihovač vousů co jde použít i na vlasy, neb doba, kdy bude muset být permanentně hodně nakratičko se blíží :)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:41
Reakce na Jiná Realita:

drdůlek  je asi ještě horší, než pleš + plnovous.

mám prostě ráda takové relativně přirozené chlapíky, resp. takové, kteří se umí upravit tak, aby pořád vypadali přirozeně, ne jakoby strávili hodinu dvě v salonu a právě z něj vyšli . a jestli jsou u toho plešatí, to už je jedno. 

Jo, to se shodneme :) taky nemám moc ráda když chlap vypadá, že v koupelně úpravou zevnějšku stráví víc času než průměrná ženská

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:45
Reakce na A666:

Jo, to se shodneme :) taky nemám moc ráda když chlap vypadá, že v koupelně úpravou zevnějšku stráví víc času než průměrná ženská

no tak to ja u partnera taky :D

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:48
Reakce na domenica:

Tak já začala, nejen sledovat, o něco (o dost) dřív. 

http://guerlinade.cz/2014/12/14/shalimar-brusle-a-ja/

teď se mi úplně vybavila ta vůně na stadionu na Štvanici a taky ty zvuky :-D Cukrárnu na náměstí u tanku si nepamatuju, jen tu na Újezdě hned u tramvaje, táta bydlel kousek od tanku a tady jsme kupovávali laskonky, dneska je z toho taky květinářství.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:54
Reakce na Potrefenáhusa:

Fakt???  Možná jsme se potkávali/y. Já bydlela v ulici Malátova, na půli cesty mezi náměstím "U tanku" a Janáčkovým nabřežím. Hmm.... 

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:57
Reakce na A666:

Tak u nás to je tak fifty-fifty Vážně, ten můj o sebe dbá velmi pečlivě, co se týče třeba vlasů, chodí zastřihovat častěji, než já, a jak si umí rozdělit prádlo a vyprat dle požadavků materiálu, sleduje svá znamínka a pihy a pokud se mu nějaké nezdá, neváhá zajít k lékaři, a velkou radost jsem mu udělala, když jsem přinesla jemný kartáč na jeho botičky

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 16:07
Reakce na domenica:

táta bydlel v Rošických, hned jakoby pod Petřínem, z okna se koukalo do svahu.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 16:11
Reakce na dzizisketa:

mám stejnýho, ale boty má teda jenom jedny zimní a jedny letní, takže furt v pohodě :-D

Offline luciole
1213 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 16:13
Reakce na Potrefenáhusa:

Ne, ne, z cukrárny na Újezdě hned u tramvaje je obuv  , květinářství už je tam dlouho (bylo zároveň s cukrárnou)...  

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 16:15
Reakce na Potrefenáhusa:

hm, boty jedny zimni a jedny letni, pak dvoje na behani a patery lezecky. kdyz si zacne cesat svych pet chlupu o delce 2cm, tak se smichy lomi uz i deti. ale plnovous ma (tam trvam na delsim porostu, jinak to dost picha).

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 16:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Má dá se říci konzistentní styl, za který by třeba na pekle rozhodně neohromil (džíny+triko/košile+mikina+bunda od Alpine nebo Kilpi), ale všechno musí být čisté, vyprané a voňavé, a on stejně tak Mně to přijde hrozně hezký.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 16:27
Reakce na dzizisketa:

však jo, je to hezký!

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 17:44
Reakce na Potrefenáhusa:

Myslím, že tu cukrárnu zrušili tak před třemi čtyřmi roky. Měla až do konce takový ten echt předrevoluční sortiment i interiér, který už nikoho neohromil. Vídávala jsem tam pak už jen hlavně důchodce, kteří ještě na Újezdě přežívali ( tím myslím, že je developeři nevystěhovali ). Já jsem tam chodila v době, kdy jsem byla na základce, celkem pravidelně - pro fondán.

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 22:54
Reakce na Emerald:

Tak to teda pozor - jaký důchodci?! Já jsem si tam kupříkladu moc ráda chodila pro skvělý marokánky a nugátový kostky. Byla tam taková zvláštní atmosféra: plastový ubrusy, kafe turek do skla, domácká obsluha... takovej bizarní ostrůvek předlistopadový doby, skoro jako muzeum... škoda ho... ty Ara-čochty tam fakt nemuseli cpát, beztak to nikdo nechce...

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 23:22
Reakce na RoSa:

Pardóóón! Já tam viděla teda hlavně důchodce, a pak taky maminky s malými dětmi, abych byla spravedlivá. Mně to tam už pak přišlo nějak ekl, nevím, možná to byl jen dojem, ale prostě to tam na mě působilo dost jetě. Ale pro zákusky tam ještě chodil mámin partner a nikdy nikomu nic nebylo, takže to byl asi fakt jen dojem z toho interiéru. A že tam pak strčili boty - ve Vítězné i na Újezdě jsou horší věci než krám s nemoderními botami....

Jinak jsem už z několika stran slyšela, že není špatná ta cukrárna pod lanovkou ( dřív tam bývala čistírna ), ale sama jsem tam byla jen párkrát  s dětmi na zmrzlině. Teď ale vždycky skončím naproti v Angelatu, když jsem v Praze. 

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 09:26
Reakce na Emerald:

Myslíte U Knoflíčků? Ta je takový průměr, já si raději zajdu na mšenské koláče do pekárny u Jezulátka.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 09:40
Reakce na Emerald:

já jsem v tý cukrárně byla naposledy myslím v roce 1987  

A v těch botách jsem byla prvně teď v létě, měli tam totiž za výlohou jedny boty, který se mi původně až tak moc nelíbily, ale když jsem zjistila, že je kvůli barvě vlastně strašně nutně potřebuju, tak už samozřejmě nikde nebyly. Ale už měli jen nějaký hodně okrajový velikosti.