Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:31
Reakce na Kokoska:

jo vyzaduje :-)) haha tak to jsem vyresila vymenou manzela

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:32
Reakce na jinx:

sex zaberá proti stresu parádne, tiež som to aplikovala, fungovalo to až do chvíle, kým som sa do toho, s kým som to prevádzkovala, nezamilovala a nevykľul sa z neho totálny blbec. Tak teraz som vystresovaná ešte viac

ešteže dnes mám jogu

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:37
Reakce na jinx:

Souhlas. Přes jednu skleničku nejdu. Je to trochu nebezpečné. Nerada bych řešila místo stresu závislost.

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:47

no ja uz ti normalne ani nevim, jestli jsem furt nemocna, protoze se stresuju, nebo se stresuju, protoze jsem furt nemocna. je to fakt bludnej kruh, dycky se to snazim vyresit z jednoho konce a posere se to na druhym.

49114 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:49
Reakce na Lilly_Ku:

jo to znam:-/ asi nejde vyresit jedno bez druhyho

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:54
Reakce na Lilly_Ku:

Jako nemocná ve smyslu rýma, nachlazení a tak? Jako přemíra stresu může (a taky to dělá) ovlivnit imunitu..vidim to na sobě, když to mám v práci náročný jako fakt hodně, tak mi během pár hodin vykvete ekzem, ač normálně jsem celkem v pohodě..

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:06
Reakce na Ounz:

jo, proste vetsinu roku jsem tak nejak napul na hromade. coz znamena, ze nemuzu cvicit a odbouravat stres, proste to je tak trochu furt dokola. tu jogu aspon muzu delat kdyz nejsem uplne stoprocentne fit. nechala jsem si delat krevni obraz, prej nemam dost zeleza, no tak zeru zelezo :)

ted jsem si koupila zinek a b12, ze to treba taky trochu pomuze. uz ctyri dny jsem uplne zdechla, prej tu obiha nejakej virus. potrebovala bych se hodit do pohody, ale jsem akorat nastvana, potrebuju delat na projektu ... asi  si pudu dat aspon kratkou prochazku.

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:19
Reakce na Lilly_Ku:

No to je blbý tohle..chtělo by to dovolenou 

když jsem nachcípaná, jsem pěkně otrávená taky

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:24
Reakce na Kokoska:

"Kdo se chce od stresu odreagovat žehlením, má u mě dveře dokořán!"

No, zas až tak velkým stresem netrpím

Ale mně funguje i nějakej ten úklid... mytí koupelny... utírání prachu, leštění obrazovky/skel, obrazů... vzhledem k tomu, že mě celkem nic nenutí dělat to furt povinně (a jako jediná), občas se tomu věnuju vysloveně ráda.

Ne tak už luxování nebo mytí oken, to už jsou "velký" práce, žádná zábava! To zas prr!  

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:31
Reakce na Kokoska:

Mně to teda dost komplikuje manžel.

Vyžaduje vyžehlené košile a přesto, že to občas chytnu a odnesu na vyžehlení, nikdy se tomu úplně nevyhnu. Svých věcí taky pár na žehlení mívám, i když už jsem to dost omezila. 

No a když uklidím a skončím dejme tomu v posledním pokoji v patře, s úlevou sejdu zpátky do kuchyně a tam najdu NOVÉ drobky, povalující se nůž a opatlané držátko na dvířkách od lednice, řvala bych.

No jo... Ja to mam usnadnene tim, ze nemam manzela  Kdyz jsem zila s byvalym snoubencem, tak si nosil kosile nechat profesionalne vyzehlit, pripadne si vyzehlil sam (ostatne mam podezreni, ze proto uz nemam zehlicku, neb ji pri rozchodu sbalil ). A protoze ziju sama, tak mi uklid nikdo nesabotuje, to je potom jina...

49114 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:31

vlastne posledne, kdyz jsem byla nastvana, sla jsem pesky do centra a vratila se s novyma botama. to bylo velmi uspokojive:-D

Offline Sweet Potato
39949 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:42
Reakce na barbucha:

Žehlení sice považuju za nejpříjemnější domácí práci (lze víceméně provádět kdy a kde chci, a třeba u televize, plus má relativně dlouhou dobu viditelný výsledek), ale odreagování proti stresu to fakt není. Přeci jen je tam ta povinnost. Že bych se téšila, jak si ve volném čase báječně zažehlím, to tedy ne.

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:42

Ja se ted rozhodla jit si nakoupit a uvarit pho polevku, prochazka na nakup, vareni na odreagovani a nasledne jezeni na nemoc, to nemuze nezabrat! :D

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:42

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:49

Ale tak - jeho zaměstnání vyžaduje, aby chodil v košili a kravatě a nevypadal jak krávě z huby vyvrhnutej. Jak jsem psala, většinou to dávám žehlit, ale někdy zvlášť ty lepší nebo jeho oblíbené kousky žehlím já.  A košile teda žehlím hodně nerada. I svoje.

49114 příspěvků moje polička 21. února 2017 16:12
Reakce na Kokoska:

jojo chapu, jen to tak pekne vyznelo:-) zamestnani meho muze taky vyzaduje - a jelikoz byl zvykly si je zehlit tak jsem mu pridala i svoje;-) zas teda neresim zadny drobky apod

49114 příspěvků moje polička 21. února 2017 16:13
Reakce na Lilly_Ku:

rozhodne!

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 21. února 2017 16:15

Ve mně se ty "drobky" vždycky tak nějak kumulujou, nechávám to plavat, a pak jednou za čas to bouchne. Většinou po tom úklidu :D Ale to jsou malichernosti, já mám taky pár "dobrých" vlastností a jsem moc ráda, že se věda z toho nedělá.

49114 příspěvků moje polička 21. února 2017 16:38
Reakce na Kokoska:

ja to radej zpracovavam postupne jak to jde (i kdyz me to taky nepotesi,samozrejme), protoze mi to ten "vyzadovac" co rval a vyvadel jhdne zprotivil - nez byt takova, to radej v drobkach az po kolena;-)

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 21. února 2017 17:24
Reakce na Kokoska:

zehleni kosil/halenek mne osobne stresuje, nemam zas takovou praxi a furt tam zazehlim nejaky fald, ktery tam byt nema.

co mne uklidnute je fakt ten uklid - kdyz mam na nej naladu, co rozhodne neni ve chvili, kdyz dorazim vyrizena z prace nebo neco s detma. kdyz jsem opravdu odpalena z prace, pomuze mi plavani - co se blbe praktikuje s rymou, kterou mam ted