Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 22. února 2017 09:16
Reakce na jinx:

já myslím, že když ho vypereš v ruce v teplý vodě se šamponem, tak se mu nic nestane, já jsem ho hodila do pračky a až pak si přečetla, že je to v něm vysloveně napsaný, že se v pračce prát nemá, on se zmačkal a ty polámaný části vyšisovaly, obdobně by se to vydřelo tím kartáčkem.

A teď jsem viděla na jedný holce na ulici moc hezkej, kdy držadla a logo byly kožený a taky fjallraven má i jiný další batohy pěkný, ale pro mě už dost drahý.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 22. února 2017 09:55
Reakce na Potrefenáhusa:

No, ty ses cool i ve skutecnosti, i kdyz si tak mozna nepripadas ;)

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 22. února 2017 12:07
Reakce na jinx:

priznam se, ze me v pozitivnim smyslu fascinuje Potrefenáhusa , ktera vzdycky jen tak btw vytasi nejakou strasne cool vec - design, knihy, ilustrace, kultura, atd. Mela jsem si to davno psat. 

Přesně, nenapsala bych to líp! 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:03

A já se přiznám, že jsem sto let za opicema - co to je ten váš kanken jsem si musela vygooglit  A hned z toho vyplývá další moje přiznání: vůbec nechápu, co je na něm tak suprový

Ale nevšímejte si mě, já měla batoh na zádech naposled na pionýrským táboře...

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 22. února 2017 20:07
Reakce na barbucha:

A ten Váš batoh na tábor vypadal podobně jako Kanken, jen stál asi tak desetinu.

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 22. února 2017 20:56
Reakce na barbucha:

To mně naši koupili jen chlebník .

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 22. února 2017 21:22
Reakce na cinkja:

Co je chlebník jsem musela vysvětlovat dětem, když jsme četli Macha a Šebestovou, jak jeli na výlet k rybníku Krajáči. To je už fakt generační záležitost.

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 22. února 2017 21:42
Reakce na cinkja:

A mne nasi chlebnik nikdy nekoupili a ja ho tak moc chtela  

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 22. února 2017 21:45
Reakce na Candance:

taky jsem toužila po chlebníku!:-) 

ale měla jsem jen tenhle batůžek, jen bez obrázku

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 22. února 2017 21:54

Ten mi koupili o nekolik let pozdeji - jen cely tmavsi modry a bez obrazku. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 22. února 2017 22:34

Já jsem taky měla jen chlebník a chtěla jsem batoh. A po gymplu jsem chodila s malou polní místo tašky přes rameno, milicionářskou, protože nebyla zelená, ale taková šedomodrá. Marně přemýšlím, kde skončila :-).

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 22. února 2017 22:46

přiznám se, že jsem se o parfémy nikdy dřív nezajímala, a tady jsem objevila pro sebe nový vesmír.

Ale pocitově se vždycky domnívala, že se špičkovými parfuméry je to jako se špičkovými kuchaři - jsou to v podstatě samí muži. A jsem naprosto zaskočená tím, že v parfémech to tak není, a kolik je mezi parfuméry žen.

Offline luciole
1213 příspěvků moje polička 22. února 2017 22:54
Reakce na cinkja:

Jééé, přesně tenhle chlebník ještě někde mám...

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 23. února 2017 07:05

no a to je právě kouzlo kankenu, že je to v podstatě ten starej chlebník, je to starej švédskej školní batoh. Navrch je třeba pro mě strašně praktickej, je malej, lehkej, skladnej, dobře se drží na klíně, přitom se do něj vejde celkem dost věcí, i při malým obsahu, v zádech má vyndavací čtverec lehký karimatky, dá se vzít i do ruky...fakt samý klady. Jenom bohužel u nás neví, co by za něj chtěli, já ho kupovala asi před sedmi lety a stál skoro o tisícovku míň než teď. V zahraničí myslím přijde o pár stovek levnějc, no.

Offline coralline
2297 příspěvků moje polička 23. února 2017 08:58

Já jsem měla hnědej a ségra modrej, asi s červenou klopou. A na obrázku jsme měly šmouly. Já asi taťku Šmoulu a ségra Šmoulinku??? Teď budu celej den přemýšlet, jak ty batohy přesně vypadaly

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 23. února 2017 10:04

Haha, jo, s tou Husou má jinx  pravdu, taky mě to fascinuje, dobrý postřeh je to "mimochodem". 

Jinak já puzzle skládala kdysi ráda, když jsem bydlela sama, měla jsem ho rozložené na stole klidně týden a skládala jen chvilkama, uklidňovalo mě to. Ale teď to vůbec nehrozí, jednak mi to přijde fakt jako ztráta času, jednak se mi s věkem zhoršil zrak a nejde mi to tak dobře. 

Totéž s omalovánkama. I když na vysoké jsem měla spolužačku, co vymalovávala na přednáškách, tehdy ještě nebyly ty dnešní antistresové omalovánky, tak si kupovala různé těžší děcké, hrozně ji to bavilo (a my z toho měli srandu).

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 23. února 2017 10:48
Reakce na Potrefenáhusa:

Prosím, můžeš mi vysvětlit, který je ten klasický kanken? Ten co má nahoře uši jako nákupní taška, nebo ten s koženými řemínky. Já jsem batohy zcela nepolíbená, synovec občas utrousí, že by se mu kanken líbil, tak abych věděla . Ještě občas vídám takové batohy, které jsou nahoře zarulované, ale to je asi jiná značka?

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 23. února 2017 11:09
Reakce na 999:

značka fjallraven. Dělají se ve víc velikostech (pro děti, na notebook) a taky ve variantě s kůží

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 23. února 2017 11:16
Reakce na Potrefenáhusa:

Díky, já si právě nebyla jistá, který je ten "klasický". Myslela jsem, že spíš tenhle:

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 23. února 2017 11:18
Reakce na 999:

tenhle jsem teď taky na někom viděla a vypadal fakt dobře, i když už je takovej mírně turistickej, ale teď se zas tyhle retro batohy dost nosej. Ten předtím je ten starej klasickej školní. Blbý je trochu, že už má fakt skoro každej :-D