Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. února 2017 17:30

já si nejlíp čistím hlavu chůzí a stres odbourávám líp manuální činností než sportem. Aktuálně teda pletu a mám pocit, že než odbourám svuj momentální stres, utopim v tom půlku vejplaty a budem vypadat jak rodina Weasleyů...

Ty velký puzzle mě teda taky nebaví, připadají mi všechny dílky stejný a nebaví mě se v tom nimrat, ale mám ráda starý unicefový puzzle do 200 ks, mám jich asi deset, maj hezký obrázky :-D

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 21. února 2017 17:48
Reakce na Potrefenáhusa:

Já měla tohle, ale myslím, že jsem ho v těch sedmi osmi letech nikdy nesložila úplně celé.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. února 2017 17:59
Reakce na Emerald:

já si taky pamatuju, jak mi to nešlo a přišlo mi to strašně nekonečný. Ale to jsou fakt takový hezký skládanky, líbí se mi pořád.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 21. února 2017 18:46

Od rána jsem přemýšlela, co dělám při stresu já...a uvědomila si, že žádný ve svém životě nemám.

Díky!

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 21. února 2017 18:48

Priznávam,že som nikdy žiadne puzzle nezložila a ani nemala.Pri asistovaní 3-ročnému synovcovi (ktorý na rozdiel odo mňa puzzle zbožňuje) mám stresy,keď mi povie,že mám niečo niekde uložiť.Pre mňa puzzle=stres 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 21. února 2017 19:06
Reakce na pecka:

a kruh stresu se uzavřel:-)))

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 21. února 2017 20:09

Já mám ty puzzle na odbourání stresu, stejně jako knížky, filmy. Když za den komunikuju s hodně lidma, chci mít prostě klid, nikoho nevidět a hlavně nemluvit. Taky je super běhání, bohužel posledních pár let běhá hrozně moc lidí. Nebo i ta powerjóga s Krejčíkem, on je divný, ale má dobře namáhavé cviky. Nebo vaření/pečení.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 21. února 2017 20:51

Ja jsem tedy puzzle take zkousela, pod vlivem kamarada, ktery je ma jako hobby a venuje se tomu kazdy den. Musim rict, ze na odreagovani to fakt fungovalo - soustredila jsem se na to tak, ze jsem uplne vytesnila obvykly chaos myslenek a starosti, coz je u me velke plus. Ale presto jsem se nemohla zbavit jisteho pocitu provinilosti, ze je to vlastne ztrata casu (coz treba u cteni vubec nemam). Ale pak jsem zacala chodit na francouzstinu a tim se to vyresilo, protoze ted misto puzzle dru ve volnem case slovicka, coz taky pomaha 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 21. února 2017 20:52
Reakce na Jehelníček:

Vy se máte 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 21. února 2017 21:00
Reakce na Ounz:

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 21. února 2017 21:22
Reakce na Potrefenáhusa:

já si nejlíp čistím hlavu chůzí a stres odbourávám líp manuální činností než sportem. Aktuálně teda pletu a mám pocit, že než odbourám svuj momentální stres, utopim v tom půlku vejplaty a budem vypadat jak rodina Weasleyů...

Ty velký puzzle mě teda taky nebaví, připadají mi všechny dílky stejný a nebaví mě se v tom nimrat, ale mám ráda starý unicefový puzzle do 200 ks, mám jich asi deset, maj hezký obrázky :-D

ty seš moje tajná sestra, fakt :-D

unicefový puzzle jsem milovala, taky jsem jich měla sbírku a asi jsou ještě někde schovaný. tohle zvířátkový jsem měla taky. a nejoblíbenější jsem měla noemovu archu, tus taky měla?

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. února 2017 21:44
Reakce na moora:

jj, tu taky mám. 

Ale chybí mi tohle, i přes zadaný heslo na aukru už několik let 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. února 2017 21:55
Reakce na Potrefenáhusa:

priznam se, ze me v pozitivnim smyslu fascinuje Potrefenáhusa , ktera vzdycky jen tak btw vytasi nejakou strasne cool vec - design, knihy, ilustrace, kultura, atd. Mela jsem si to davno psat. 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. února 2017 21:57
Reakce na jinx:

cooo, jako to puzzle? :-D

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. února 2017 21:59
Reakce na Potrefenáhusa:

tak celkove a prurezove napric vlakny... to puzzle mi to nevim proc pripomnelo. Ikdyz zrovna tento motiv se mi libi. 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:07
Reakce na jinx:

no to puzzle byla super cool hračka mýho dětství. 

A třeba kanken měla jedna moje spolužačka na základce v roce cca 1992 a mně se hrozně líbil, že jsem to udržela v hlavě asi tak 20 let, než jsem si konečně koupila svuj :-D

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:09

Husa je stylova 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:14
Reakce na Unnamed:

no jo, je 

Potrefenáhusa  muj kanken by potreboval vyprat, ale vim, ze se to nema... nevim, co s nim, cistirna asi? 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:59
Reakce na jinx:

Zalezi, jakej mas, ale jeden mejch (celkem 3, ehm..) je takovej jako povoskovanejsi a cistim ho univerzalnima vlhcenejma ubrouskama na domacnost;) druhej jsem znicila prave pranim, byt ne v pracce, ale vydrhla jsem z nej kartackem barvu, takze to nedoporucuju:-/ 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 22. února 2017 09:12
Reakce na Unnamed:

asi teda hlavně virtuálně