Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline 999
19682 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 23:02

Luna Tak to je super :-). A úplně bez alkoholu? :-)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 23:04

Luna ja som tiez zavisla na tvarohu a masle plus syry. Akoze ked sa obetujem a nebudem ich jest, je realna sanca, ze sa mi moje skuty premenia na krasnu hrivu?

Jezis a to je dalsia vec bez ktorrj nemozem zit. Mliecn vyrobky a chleba

Offline continuity
42614 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 23:06

Mrakoplas ze su mliecne vyrobky teraz v nemilosti, este neznamena, ze ich nemas jest ;) ja ich tiez jem v mnozstve vacsom nez malom a popravde aj v obdobiach, ked som ich z nejakeho dovodu jest nemohla, som ziadny zasadny pozitivny vplyv nepozorovala. 

Online barbucha blogger
35582 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 23:42

continuity 

Asi tak. Zdravej člověk se toho nemusí (spíš neměl by) zříkat.

Já už bych po těch tunách sýrů a hektolitrech kefíru musela bejt nejen plešatá, ale dávno mrtvá

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 00:32
Reakce na Sweet Potato:

Ounz Je to ne! To by natloukl ještě tři petlice!

Buď to anebo byl jen u každé ze stávajících petlic přidal další zamykací a odemykací cyklus a další a další a další...

Ounz Potlapkávám. Ale jak píše Janulik03, to buď ještě ráda, že ho nemáš nakvartýrovanýho přímo v bytě. To by byl teprve skutečnej bobřík trpělivosti. Pro představu k tobě můžu na týden poslat svojí sestru.​

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 06:15

continuity to bol vtip, pokial mi nehrozi smrt, tvarohu sa nevzdam

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 07:54

999 Krome ctvrtka (mela jsem narozky), jsem vino nemela. Jiny alkohol nez vino uz 12 let nepiju.

Mrakoplas To mozna neni tim vynechanim mleka, spis jsem zaradila hodne seminek, lustenin a zeleniny. Nejspis mi to nejaky vitaminy dodalo a citim se lip, mozna je to jen tim, ze si to namlouvam. 

Offline 999
19682 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 08:16

Luna Tak to jsi dobrá, s tím alkoholem. Jinak semínka, oříšky, luštěniny a zelenina tvoří taky podstatnou část mého jídelníčku a funguje se mi na tom dobře.

Offline 999
19682 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 08:23

Včera jsem měla po dlouhé době problém s tím, že nemůžu chleba. Normálně mi to nevadí, jednou za čas teda dostanu strašnou na chleba se sádlem, tam ten chleba jde blbě nahradit, ale pro bezlepkový se mi běžet nechce. Včera jsem pekla žampiony portobello a dně pekáče zůstala ta šťáva - houby, maso, olivový olej, bylinky, česnek... To si teda vyloženě říkalo o to, vzít kus chleba a namáčet ho do výpeku .

Offline Ounz
20470 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 08:30

wendulka ee, děkuju za nabídku, ale asi odolám

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 08:42

Luna Všetko najlepšie :) A je super, že sa cítiš lepšie či už fyzicky tak aj psychicky. 

Ja mám v pláne určitú v najbližších dňoch. Stále sa odhodlávam, ono obmedziť veci ktoré mám rada je pre mňa dosť ťažké, ale verím, že mi to pomôže. 

Online Sweet Potato
40078 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 09:21

continuity Ach jo, mléčné výrobky jsou taky v nemilosti? Už zase? To už toho moc nezbývá.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 09:45

paktofonika Děkuji No tak já to dělám hlavně proto, že doteď jsem jedla dost děsně. Už je načase se o sebe víc starat.

999 No fakt jiný alkohol nepiju, půlka mé rodiny jsou vinaři, to jinak nejde. Ale když už jsme u toho, tak toho vína bych se vzdávala těžko, to mi zkrátka chutná.

Sweet Potato  ale ne, nejsou v nemilosti. Jsem přesně čekala, jen napíše někdo, že něco zrovna vynechal, už se s tím všichni porovnávají. Já jsem jen byla extrémně závislá na tvarohu a všeho moc škodí. Jezte všechno, co vám chutná a nemáte z toho problémy.

Online Sweet Potato
40078 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 09:49

Luna To psala continuity , že prý jsou v nemilosti, proto se ptám.

Ať ti nový způsob stravy svědčí.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 09:50

Luna presne jak pises. Ja bych rekla vseho rozumne a hlavne si to prizpusobovat individualne. Ja jsem vypozorovala podstatny rozdil, kdyz jim pecivo a testoviny, nez kdyz je nejim. A vcera jsem si testoviny dala a lituju toho jeste ted  navic, ty rajcata, ketre byly napsane v menu jsem cekala cerstve, ne ze ty gnocchi budou zalite omackou. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 09:56
Reakce na Sweet Potato:

continuity Ach jo, mléčné výrobky jsou taky v nemilosti? Už zase? To už toho moc nezbývá.

Tak po veganství a vitariánství máš ještě mé oblíbené frutariánstvíhttps://www.youtube.com/watch?v=vXIdcA6mlV4

Luna Chápu a máš můj upřímný obdiv. Já jsem schopná něco akorát výrazně omezit, ale vzdát se toho úplně mi pořád nefunguje na hlavu. Ještě teď po třech měsících, kdy vím, že mi akné zhoršuje laktóza stejně občas ujedu a pak si nadávám, když mi zase něco vyskočí v obličeji. ​

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 09:59

Luna Jj preto som ja radšej nepísala konkrétne o akú zmenu ide, bola by som za blázna. Je to hrozne individuálne a nech si je a obmedzuje každý čo chce, hlavne že mu to prospieva. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 10:07

wendulka Ale houby obdiv, když se nevzdám vína!

paktofonika Já už jsem tu za blázna byla, mně to neva. Ale procházím taky změnou, kdybych přeháněla, skoro bych řekla, že začínám nový život.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 10:12

Luna To je fakt super. Držím ti palce

Offline 999
19682 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 12:56

Luna Taky ti moc držím palce. A z vlastni zkušenosti vím, že jídlo je fakt superlék .