crazydaisy coze to delas?;-)
Přiznání
Nevím, jak to funguje jinde, ale vadil mi přístup ke klientům, to že se práce "šetřila" atd. atd.
no, já vím, proč nemám tzv. pořádnou práci.
711990 zamykání mi přijde v pohodě, katastrofický scénáře s nevypnutým sporákem jsou mnohem horší
to mam ja a zacalo to, kdyz jsem ho jednou opravdu nevypnula ![]()
Potrefenáhusa no nevim.. kdyz jde nekdo z domu o hodinu driv, aby se mohl trikrat vratit zkontrolovat zamky.. ja u toho nastesti uz nejsem, ale muzu rict jen ze kdyz se to neresi tak se to vekem muze dost zhorsovat
No to teda. Kamaradka mela dedecka, kterej tyhle sklony projevoval, a ke konci zivota se to zhorsilo a bylo to fakt uplne nesnesitelny. Ona treba vysla zadnima dverma na zahradu natrhat petrzelku do polevky, a on za ni okamzite zamknul, takze se nemohla dostat zpatky do kuchyne
A jeste k tomu byl takovej popudlivej a protivnej.
Tatinek je taky takovej uzkostnej, tak jsem zvedava, jestli to bude mit nejakej vyvoj. Dnes slavi 71. narozeniny ![]()
MP Marge tatinkovi pevne zdravi a veselou mysl![]()
viktorka_od splavu Dekuju
Potrebuje, chudak, oboji. Predstav si, ze uz musi zase na operaci ![]()
MP Marge To bude dobrý ![]()
Garfie No snad! Ze by ke karcinomu prostaty potreboval jeste neco zhoubneho v mocovem mechyri, to nepotrebuje ![]()
Drzte mu, damy, palce! Nastupuje v nedeli a na operaci jde v pondeli. To ma, chudak, narozeninovej vikend ![]()
MP Marge nasi otcovia maju identicke diagnozy. Operaviu ma za sebou vo veku 80 a v pohode. Tak aj u tvojho verim ze to bude ok. Drzim palce.
Janulik03 Tatinek prave operaci mit nemohl, protoze mu na to prisli pozde
Tak zkouseji ruzne lecby, na ktere zatim reaguje (tuk, tuk na drevo). Je dokonce v nejakem experimentalnim programu.
Na tu operaci jde s mocakem.
MP Marge jeje, držím pěsti a všechny palce!!
MP Marge veľmi držím palce!!!
MP Marge drzim palce at to dobre dopadne. Taky to resime, ale jsme alespon blizko.
MP Marge můj tatínek ze stejnýho důvodu už nějaký čas močák nemá a jde to. držím palce!
Moc dekuju za povzbuzeni, damy ![]()
711990 zamykání mi přijde v pohodě, katastrofický scénáře s nevypnutým sporákem jsou mnohem horší
Situácia včera. Priateľ iiel domov a stretol susedu čo býva pod nami postávať predo dvermi. Potom išiel so psami a ešte stále tam stála , o 2 hodiny neskôr išiel spať a furt tam stála. Pýta sa jej či sa niečo stalo. A ona ze sa vymkla, ale že už tak pred 4 hodinami. A tak jej vraví, že jej zavolá zámočníkov. Suseda že nemá peniaze. No ale medzi rečou sa zmieniła o tom, že ma na sporáku parky ci co. Tak jej vraví, že jej tých zámočníkov radšej zaplatí než aby sme mali vyhoriet. Neviem dokedy tam.chcela len tak stať, že či chcela rovno hasičov volať. ![]()
Jdu se přiznat, držím velikonoční půst už kolikátý týden, tj. ne že bych nic nejedla, ale v podstatě jedu rostlinnou stravu, žádné maso, mléko atd. A dnes jsem dělala dětem sekanou a došlo mi, že mi to absolutně nechybí.
Ale je to teda náročnější na přípravu, furt krájím nějaké ovoce a mixuju hummus.![]()
Luna Na tom se náhodou dá přežívat :-). A cítíš se líp?
999 Citim se super, hlavne psychicky. A taky mam asi lepsi vlasy. Jsem totiz byla zavisla na tvarohu a masle. No a konecne jsem se donutila si chystat kazde jidlo.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí