Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. dubna 2019 21:42

Aranel odpárala katapult

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. dubna 2019 22:55

přiznávám, že jsem na sebe děsně hrdá, protože já, váleček první, jsem konečně zvládla headstand! sice bez zdi radši ne (i když se to nedoporučuje, ale mám strach, že se převalím a zlomím si vaz), ale jaj, jde to, nahoru se dostanu, a teď nastává fáze pilování.

Offline Gatita
8649 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 09:15

Jiná Realita ty jo, ted uz zbyva jen udelat most dozadu a ze stoje;) mas muj obdiv, ja neudelam nic. Zacala jsem ted chodit na jogu a je to slabota. V tech pozicich se sotva klepu. To uz se zlepsilo, asi jsem trochu posilila. Ale jsem uplne tuha a mam odnepameti zkracene snad vsechny vazy...je mi fakt trapne, jak ani nenatahnu propnuty nohy pred sebe. Jsem zvedava, jestli to postupne trochu povoli.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 10:07

Gatita most asi nedám nikdy. já jsem nikdy ani neudělala třeba hvězdu. i když včera jsem zkoušela most z lehu a asi historicky poprvé se mi podařilo nadzvednout se na rukách trochu od země (!). mám odjakživa nějak slabé ruce, nebo krátké, nebo nevím, prostě mi to nikdy nešlo.

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 10:33

Gatita Já ti třeba byla úplně překvapená, kolik lidí nepropne špičky. Chodím na pilates a tam je to hrozně vidět, většina když si klene, normálně má pořád třeba 45 stupňů v kotníku, a to jsou baby, co běžně cvičí, myslela jsem, že propnout špičku dokáže každý! 

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 11:14

Garfie co lidí si nedřepne! s patama na zemi, ne ve vzduchu, myslím. jsem úplně koukala

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 11:21

mitford sister třeba já :-) a to celkem cvicim 

a někdo necvici a v pohode, každý tělo je jiný 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 11:24

mitford sister udelam most, most ze stoje, stojku, hvezdu, provaz...ale nedrepnu si proste to fyzicky nejde. Jen kdyz mam v ruce aspon 8kg medicimbal.

Offline dzizisketa
9001 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 11:36

Já zas s těma svýma pahýlama nedosahnu na zem, když sedím na patách, to už jsem sem psala.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 11:40

ja ani po deviti mesicich co si cvicim jogu nedam pri strese paty na zem.....

Ale zas jsou cviky,ktery me prekvapilo,ze dam lehce.Potrefenáhusa ma pravdu,kazdy telo je jiny.....dokonce i pulka tela je jina.

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 11:41

Zarinya taky si ho kazdej huntujem jinak svejma pohybovejma zlozvykama :-))

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 11:47

Potrefenáhusa no,prave...mamina mi rika,ze mam ty koleni slachy zkraceny prave tim jak sem strasne moc let nosila vysoke podpatky.

ale na to,ze sem cely zivot necvicila si myslim,ze na muj vek dobry.Na hlavu se nikdy nepostavim,ale sem spokojena.:-)

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 11:52

dzizisketa Pockej, jak jako, sedis na patach, rovny zada a nedosahnes?

Zarinya Pri strese paty na zem dam, ale ne pokazde-ale taky se cely zivot rano protahuju v predklonu. Jinak mam taky polovinu tela "levou"  a spoustu veci nedokazu. 

Offline dzizisketa
9001 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 11:54

Garfie

JJj, přesně tak  

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 11:57

Garfieja sem v klidu po tom co jsme si nejaky cviky zkousely s kolegyni,ktera je o dva mesice mladsi nez ja a ona neudelala skoro nic.

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 11:59

dzizisketa A nekdo to dokaze?

Zarinya Tak to bud v klidu, vetsinu cviku, co dam ja, nezvladne moje desetileta dcera!!!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 14:17

Zarinya ja paty jednu dobu na zem pri strese dala - pak mela mensi prodlevu a od te doby nedam a nedam. Nechapu.

Ja mam problem pri nekterych cvicich, kde mam polozene narty na zemi. Dostanu hned krec. Nebo pri cviceni na kruzich, kdy mam dat nohy do kruhu a treba zvedat zadek. Okamzite nabeh na krec.

Offline Gatita
8649 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 14:49

Zarinya

Mozna si za to ani nemuzes... napriklad ja podpatky zacala nosit az skoro ve triceti, ale hluboky predklon nebo strechu jsem s nepokrcenymi koleny neudelala ani na prvnim stupni ZS;)  Docela mi to ale zacina vadit, nechci skoncit uplne zcepenela...

Musim si vyhledat nejake cviky na prorahovani.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 14:59

Gatita uz se priblizuju k podlozce

nejhorsi je kdyz musim z nedostatku casu prerusit...to je pak zas uplne nanovo.

Candance zajimavy.Ty narty mi taky trochu vadi.

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 19. dubna 2019 16:08

Zarinya Taky v poloze střechy nedám paty na zem, a nedala jsem je tam nikdy, ani když jsem jógu cvičila pravidelně několik let v kuse. Zatímco ramena mám hypermobilní, tak vazy na nohou mám strašně tuhý.