Aranel odpárala katapult ![]()
Přiznání
přiznávám, že jsem na sebe děsně hrdá, protože já, váleček první, jsem konečně zvládla headstand! sice bez zdi radši ne (i když se to nedoporučuje, ale mám strach, že se převalím a zlomím si vaz), ale jaj, jde to, nahoru se dostanu, a teď nastává fáze pilování.
Jiná Realita ty jo, ted uz zbyva jen udelat most dozadu a ze stoje;) mas muj obdiv, ja neudelam nic. Zacala jsem ted chodit na jogu a je to slabota. V tech pozicich se sotva klepu. To uz se zlepsilo, asi jsem trochu posilila. Ale jsem uplne tuha a mam odnepameti zkracene snad vsechny vazy...je mi fakt trapne, jak ani nenatahnu propnuty nohy pred sebe. Jsem zvedava, jestli to postupne trochu povoli.
Gatita most asi nedám nikdy. já jsem nikdy ani neudělala třeba hvězdu. i když včera jsem zkoušela most z lehu a asi historicky poprvé se mi podařilo nadzvednout se na rukách trochu od země (!). mám odjakživa nějak slabé ruce, nebo krátké, nebo nevím, prostě mi to nikdy nešlo.
Gatita Já ti třeba byla úplně překvapená, kolik lidí nepropne špičky. Chodím na pilates a tam je to hrozně vidět, většina když si klene, normálně má pořád třeba 45 stupňů v kotníku, a to jsou baby, co běžně cvičí, myslela jsem, že propnout špičku dokáže každý!
Garfie co lidí si nedřepne! s patama na zemi, ne ve vzduchu, myslím. jsem úplně koukala
mitford sister třeba já :-) a to celkem cvicim
a někdo necvici a v pohode, každý tělo je jiný
mitford sister udelam most, most ze stoje, stojku, hvezdu, provaz...ale nedrepnu si
proste to fyzicky nejde. Jen kdyz mam v ruce aspon 8kg medicimbal.
Já zas s těma svýma pahýlama nedosahnu na zem, když sedím na patách, to už jsem sem psala.
ja ani po deviti mesicich co si cvicim jogu nedam pri strese paty na zem.....![]()
Ale zas jsou cviky,ktery me prekvapilo,ze dam lehce.Potrefenáhusa ma pravdu,kazdy telo je jiny.....dokonce i pulka tela je jina.
Zarinya taky si ho kazdej huntujem jinak svejma pohybovejma zlozvykama :-))
Potrefenáhusa no,prave...mamina mi rika,ze mam ty koleni slachy zkraceny prave tim jak sem strasne moc let nosila vysoke podpatky.![]()
ale na to,ze sem cely zivot necvicila si myslim,ze na muj vek dobry.Na hlavu se nikdy nepostavim,ale sem spokojena.:-)
dzizisketa Pockej, jak jako, sedis na patach, rovny zada a nedosahnes?
Zarinya Pri strese paty na zem dam, ale ne pokazde-ale taky se cely zivot rano protahuju v predklonu. Jinak mam taky polovinu tela "levou"
a spoustu veci nedokazu.
JJj, přesně tak
Garfieja sem v klidu po tom co jsme si nejaky cviky zkousely s kolegyni,ktera je o dva mesice mladsi nez ja a ona neudelala skoro nic.![]()
dzizisketa A nekdo to dokaze? ![]()
Zarinya Tak to bud v klidu, vetsinu cviku, co dam ja, nezvladne moje desetileta dcera!!! ![]()
Zarinya ja paty jednu dobu na zem pri strese dala - pak mela mensi prodlevu a od te doby nedam a nedam. Nechapu.
Ja mam problem pri nekterych cvicich, kde mam polozene narty na zemi. Dostanu hned krec. Nebo pri cviceni na kruzich, kdy mam dat nohy do kruhu a treba zvedat zadek. Okamzite nabeh na krec.
Mozna si za to ani nemuzes... napriklad ja podpatky zacala nosit az skoro ve triceti, ale hluboky predklon nebo strechu jsem s nepokrcenymi koleny neudelala ani na prvnim stupni ZS;) Docela mi to ale zacina vadit, nechci skoncit uplne zcepenela...
Musim si vyhledat nejake cviky na prorahovani.
Zarinya Taky v poloze střechy nedám paty na zem, a nedala jsem je tam nikdy, ani když jsem jógu cvičila pravidelně několik let v kuse. Zatímco ramena mám hypermobilní, tak vazy na nohou mám strašně tuhý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí