continuity
málokdo pochopí, co má zaklizení zimních bot společného s umytím podlahy na balkóně.
Proč mě šmíruješ a co je ti do toho? ![]()
continuity
málokdo pochopí, co má zaklizení zimních bot společného s umytím podlahy na balkóně.
Proč mě šmíruješ a co je ti do toho? ![]()
continuity jo aha, takhle se u nás v rodině uklizi normálně, nejdriv se udela šílenej bordel, kterej se pak uklizi, blby, když v půlce dojdou cloveku sily
jsem opravdu rada, holky, ze v tom nejsem sama. ![]()
ja takhle chaoticky i varim a to je duvod, proc nemuzu delat zadne presne a komplikovane recepty:-)
Ano, ano. Proto už týden přendávám věci z jedné krabice do nové skříně. Ráno začnu a večer nahážu zpátky do krabice, co jsem nestihla vytřídit.
viktorka_od splavu mama mela kamaradku, ktera fantasticky pekla. ale treba domaci kremese mela uplne uzasne. no a pani byla chemicka laborantka a zasadne u peceni nepouzivala vahy. jednou se ji na to mama ptala a ona povida: No to vies, draha, pokial nejde o gramove mnozstva, vaha je zbytocna.
Tak daleko jsem jeste nedosla, ale zvolna se zlepsuji.
continuity tak ja obcas i vazim, pak se mi ale zda ze uz to odhadnu:-) hlavne ale nevydrzim stat a michat/hlidat atp.. musi jeste pradlo do pracky, nebo na zahradu a tak
obcas neco pripalim ale spis stoprocentne vyuzivam vsechny technicke vymozenosti, takze furt necopipa, houka blika zatimco ja jsem nekde v prachu a muz sili:-)
viktorka_od splavu moje mama porad neco pripalovala, uvarila navrdo vajicka, co mely byt namekko a tak, takze na to si davam majzla. resp. kdyz uz varim, snazim se od toho neodbihat, pokud to vyzaduje dohled. muz je spis nestastny z pokynu: jdu si lehnout, podivej se na to za pul hodinu a pokud neco, tak to otoc, podlej, vyndej.
male dite uz si chodi samo kontrolovat stupen uvareni spaget a vetsinou je hladova, takze nehrozi, ze byt tam zustaly byt o pul minuty dele. takze o starost mene. starsi se nedotkne vareni ani dlouhou tyci, to radsi zustane hlady. kuchyn pouziva vyhradne k svym experimentum a pokusum. ![]()
jeste mi nekdo bude povidat, ze to je o vychove.
Trochu z jiho soudku, musim priznat, ze mi to prijde krasne.
Potrefenáhusa tak, ze nakonec mam rozhrabany komplet cely byt. totiz v me hlave vsechno souvisi se vsim. takze z detskeho pokoje klidne usili presmeruji treba na balkon.
vysledkem nakonec je, ze vsechno zrovnane tam, kam to patri, vytridene pytle do odpadku podle ekologickych pozadavku a poslednich par zbytku v lavoru. ale nez to nastane, trva to mnoho hodin a ten pohled neni uplne hezky. slabsi jedinec vetsinou neveri, ze to do stavu: vsechno bude nekde uklizeno vubec nekdy dostanu.
Toto, toto!!! Jak ja sa vždy teším, keď ich mám kam odpratať (teda príbuzných), aby som mohla príčetne poupratovať!
continuity Já nevím, mám z toho divný pocit, připomíná mě to siamská dvojčata ![]()
continuity jéj, vzdušný katamaran!
Hodně se mi líbí májová reklama Kofoly.
Ignis Já bych se bála, že se to rozlomí.
Přiznám se, že by mě zajímalo, jestli našli někdy i mrtvého otce, místo muže...

Mutziputzi mi ctes myslenky
Mutziputzi "Po ženě páral vrtulník" ![]()
(To jsem kdysi četla v nějaký povídce... maminka poprosila tatínka, aby se v knihkupectví zeptal po románu Katapult od Vladimíra Párala. Tatínek nastoupil do knihkupectví a žádal knihu Odpárala katapult.)
continuity S tema sachrama nevim jak je to v EU, ale doporucovana denni davka na vyrobcich tady a US je 3x vetsi minimalne, nez by mela byt, skrz kukuricnou lobby v polovine 50 let. Jde o tom dohledat dost veci, proste prachy no. Takze to uplne nepravda neni.
Ja jsem teda tady proflakla jako advokat nizkejch sach, tak to muze vypadat zaujate. Blby je ze curk zivi zanet, tak nektery veci se po vyrazeni zlepsit muzou, ale samo to plati kdyz se ozdravi vsechno, ze ze budu jist slaninu bez chleba ![]()
Aranel HA HA, pobavilo!
Mutziputzi asi byla zaslouzila :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.