Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 22:55
Reakce na Isca:

continuity  málokdo pochopí, co má zaklizení zimních bot společného s umytím podlahy na balkóně.

​Proč mě šmíruješ a co je ti do toho?

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 22:57
Reakce na Potrefenáhusa:

continuity jo aha, takhle se u nás v rodině uklizi normálně, nejdriv se udela šílenej bordel, kterej se pak uklizi, blby, když v půlce dojdou cloveku sily 

jsem opravdu rada, holky, ze v tom nejsem sama.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 22:58

ja takhle chaoticky i varim a to je duvod, proc nemuzu delat zadne presne a komplikovane recepty:-)

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 23:03

Ano, ano. Proto už týden přendávám věci z jedné krabice do nové skříně. Ráno začnu a večer nahážu zpátky do krabice, co jsem nestihla vytřídit.

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 23:05

viktorka_od splavu mama mela kamaradku, ktera fantasticky pekla. ale treba domaci kremese mela uplne uzasne. no a pani byla chemicka laborantka a zasadne u peceni nepouzivala vahy. jednou se ji na to mama ptala a ona povida: No to vies, draha, pokial nejde o gramove mnozstva, vaha je zbytocna.

Tak daleko jsem jeste nedosla, ale zvolna se zlepsuji.

49385 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 23:13

continuity tak ja obcas i vazim, pak se mi ale zda ze uz to odhadnu:-) hlavne ale nevydrzim stat a michat/hlidat atp.. musi jeste pradlo do pracky, nebo na zahradu a tak

obcas neco pripalim ale spis stoprocentne vyuzivam vsechny technicke vymozenosti, takze furt necopipa, houka blika zatimco ja jsem nekde v prachu a muz sili:-)

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 23:22

viktorka_od splavu moje mama porad neco pripalovala, uvarila navrdo vajicka, co mely byt namekko a tak, takze na to si davam majzla. resp. kdyz uz varim, snazim se od toho neodbihat, pokud to vyzaduje dohled. muz je spis nestastny z pokynu: jdu si lehnout, podivej se na to za pul hodinu a pokud neco, tak to otoc, podlej, vyndej.

male dite uz si chodi samo kontrolovat stupen uvareni spaget a vetsinou je hladova, takze nehrozi, ze byt tam zustaly byt o pul minuty dele. takze o starost mene. starsi se nedotkne vareni ani dlouhou tyci, to radsi zustane hlady. kuchyn pouziva vyhradne k svym experimentum a pokusum.

jeste mi nekdo bude povidat, ze to je o vychove. 

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 00:12

Trochu z jiho soudku, musim priznat, ze mi to prijde krasne.

Stratolaunch

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 12:10
Reakce na continuity:

Potrefenáhusa tak, ze nakonec mam rozhrabany komplet cely byt. totiz v me hlave vsechno souvisi se vsim. takze z detskeho pokoje klidne usili presmeruji treba na balkon. vysledkem nakonec je, ze vsechno zrovnane tam, kam to patri, vytridene pytle do odpadku podle ekologickych pozadavku a poslednich par zbytku v lavoru. ale nez to nastane, trva to mnoho hodin a ten pohled neni uplne hezky. slabsi jedinec vetsinou neveri, ze to do stavu: vsechno bude nekde uklizeno vubec nekdy dostanu.

​Toto, toto!!! Jak ja sa vždy teším, keď ich mám kam odpratať (teda príbuzných), aby som mohla príčetne poupratovať!

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 18:29

continuity Já nevím, mám z toho divný pocit, připomíná mě to siamská dvojčata

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 11:04

continuity jéj, vzdušný katamaran!

Offline dzizisketa
9001 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 11:26

Hodně se mi líbí májová reklama Kofoly.

Offline Magráta
8136 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 13:13
@dzizisketa - mně taky :-)
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 13:26

Ignis Já bych se bála, že se to rozlomí.

49385 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 13:30
Reakce na slniecko:

continuity jéj, vzdušný katamaran!

​a ja porad co mi to pripomina!:-) krasne..

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. dubna 2019 10:53

Přiznám se, že by mě zajímalo, jestli našli někdy i mrtvého otce, místo muže...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. dubna 2019 10:56

Mutziputzi mi ctes myslenky

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 18. dubna 2019 15:09

Mutziputzi "Po ženě páral vrtulník"

(To jsem kdysi četla v nějaký povídce... maminka poprosila tatínka, aby se v knihkupectví zeptal po románu Katapult od Vladimíra Párala. Tatínek nastoupil do knihkupectví a žádal knihu Odpárala katapult.)

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 18. dubna 2019 20:07

continuity S tema sachrama nevim jak je to v EU, ale doporucovana denni davka na vyrobcich tady a US je 3x  vetsi minimalne, nez by mela byt, skrz kukuricnou lobby v polovine 50 let. Jde o tom dohledat dost veci, proste prachy no. Takze to uplne nepravda neni. 

Ja jsem teda tady proflakla jako advokat nizkejch sach, tak to muze vypadat zaujate. Blby je ze curk zivi zanet, tak nektery veci se po vyrazeni zlepsit muzou, ale samo to plati kdyz se ozdravi vsechno, ze ze budu jist slaninu bez chleba

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 18. dubna 2019 20:11

Aranel HA HA, pobavilo! 

Mutziputzi asi byla zaslouzila :)