...tak děkuju, bude se mi hezky spát![]()
![]()
Přiznání
Miru no, kdy jindy hřešit než po výkonu? Já teď uběhla dva víkendy za sebou 30 kilometrů, tak začínám věřit, ze ten maraton dám a neumřu ![]()
...Ty to dáš, Ty máš drive a prostě CHCEŠ![]()
![]()
![]()
Zarinya Myslím, že podpatky jsou v tom nevinně, já na nich strávila půlku života.
999 ale tak to preci neznamena,ze kdyz ty ne,ze nikdo.![]()
Zarinya já bych si tajně tipla, že jistý rozdíl bude v tom, jestli osoba denně nosící podpatky taky denně cvičí, nebo jen nosí podpatky.
Podpatky nenosim nikdy žádný a ze si nesednu na paty jsem zjistila už na základce, kdy jsme se klouzali s klukama na snehu a pulka lidi, hlavně těch kluků, to dávala ve drepu
Jiná Realita tak ja se netajila, ze sem nikdy necvicila. Tohle je poprve za zivot 8mesicu. ![]()
Potrefenáhusa ja si treba na paty sednu....proste nema cenu se porovnavat....
Ze nedam paty na zem pri strese (ze zacatku sem mela 8cm ted dva)muze i nemusi byt z podpatku. Proste to jen mamina nadhodila.
Jenze tady se bere vsechno moc vazne ja na to vzdycky zapomenu.![]()
...tak já se šla proběhnout, a teď popíjím červené a snědla jsem Hermelín a čokoládu...
Tam máš špatného smajlíka, ne? ![]()
Zarinya proč vazne? Se tu o tom bavíme, tak kazdej píše o sobě, ne?
Zarinya to jako nebylo myšleno jako osobní rýpnutí...
Jiná Realita to ja tak nebrala :-)
Dokonce si myslim, ze mas pravdu.
Prece i jsou lidi ktery napriklad daji hvezdu na prvni dobrou pak lidi, ktery se to ucenim,/trenovanim nauci a pak treti, ktery to nedaji nikdy.![]()
Zarinya Ode mě to taky bylo jen konstatování :-). Já udělám skoro všechno, ale placku ne a nikdy jsem ji neudělala...
...no, ve smyslu zdravého životního stylu ani ne, resp. to je správný.
Ale ve smyslu požitku patří následující![]()
![]()
![]()
a vlastně, když je člověk spokojen = na zdraví se to odrazí, víno nevíno, čokoláda nečokoláda![]()
999 co je placka?![]()
jasné![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí