Když se tady cvičí ta jóga ....vy, co jí cvičíte...když jdete z prkna rovnou do střechy, daří se vám nechat ruce a nohy na stejném místě, jak má být? Nebo musíte jedno aspoň trochu posunout? Já má asi mimořádně krátké ruce, ale paty na zem dám. A taky mám problém s tím, že mi hrozně kloužou dlaně a to mám kvalitní protiskluzovou podložkou.
Přiznání
Fakirka musim si poposunut ale neviem ci je to aj tym, ze som skoro v osmom mesiaci .. a ruky sa mi smykaju bud ked sa neuvazene neuvazene predtým nakremujem alebo je velmi teplo a sa mi potia..
Myrtila mela sem se tu sverit driv a nemusela si s tim lamat hlavu.![]()
Fakirka ja si vzala jednou ponozky a malem sem se zabila.![]()
kdyz se nenakremuju tak dobry.
Zarinya Musej mít brzdičky. Ty ponožky
. Já bych se zabila i v těch nesmekacích. Koupila jsem si je na cvičení a po chvíli mi na noze rotovaly,že byla pata na nártu a to je pak dost na prd ![]()
rozarka no,presne oni se mi tocily na noze.![]()
Zarinya jezis presne, raz som skusila s ponozkami a nohy sa mi rozjeli jak Bambimu ked sa ucil chodit ![]()
já mám občas ty nohy naopak uplně suchý, a pak všecko tahám rukama což je blbě. no ale ve chvilce se opotím a dobrý:-)
Já jsem v józe dokázala ty nejsložitější pozice a říkali mi "hadí žena", načež se ukázalo, že "trpím" hypermobilitou čili nadměrně uvolněnými klouby. Což není úplně moc dobře. Takže se nemusíte trápit. Každý má něco. Moje oblíbená pozice:

Sedmá z devíti to měl jeden můj ex a bylo to dost hrozivy, já se třeba za zády sotva dotknu, ramena mám zvlášť tuhý a on se bez rozcviceni chytil za zády za předloktí
já nevím, jestli je to sem nebo do stížností nebo kam.
noviny opět plní články o tom, jak hmyz už skoro vyhynul, a sucho a jiné katastrofy.
a taky články o tom, jak byl roundup shledám karconigenním, a doporučuje se ho neužívat.
a potom člověk přijede do brna, a tam za bílého dne, kdy létá hmyz, chodí chlap a obstřikuje skoro uschlou městskou zeleň herbicidem, když kolem chodí lidi, děti a psi. aby kolem stromů nerostla tráva. to je fakt masakr.
trochu mě překvapuje, že na slovnik.cz najdu překlad kde jaký nadávky, a i ty šťavnatý, ale se skákacím panákem si neporadí, to sem musela ověřovat jinde.
Mame pobliz novu bobriu hradzu. Poniektori nie su zrovna nadseni, ale my sa chodime pozerat takmer denne. Mame to kusok od domu. Take zvieratko a tolko prace. Aspon to tam okolo potoka upratal, bola tam dzungla. 

Janulik03 toto je super!!!
Janulik03 To je šikula bobr.
Dal si na své práci záležet.
...tak já se šla proběhnout, a teď popíjím červené a snědla jsem Hermelín a čokoládu...![]()
Janulik03 boží! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí