Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 10. března 2017 12:32
Reakce na Amun:

mě tuhle docela šoklo, když jsem šla za někým do špitálu a ve vstupní hale přímo naproti vchodu, nešlo to přehlídnout, byla velká nástěnka a na ní samý reklamy... na pohřební služby:-O

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 10. března 2017 12:40

Jo, tyhle reklamy by měli zakázat! Vždyť snad ani na blbým stavebním úřadě nesmějí být na nástěnce inzeráty stavebních firem, ne?

Amun v Německu to bude asi hodně výnosnej kšeft (ostatně jako všude).

Můj kamarád z Berlína mi vyprávěl, že když pohřbíval tatínka, tak musel u pohřební služby koupit nějaký speciální oblek, košili, kravatu, ponožky... prý to stálo víc než kdyby nakupoval u Hugo Boss. Údajně kvůli ekologii: nesmí tam být umělá vlákna... no a protože to spešl kvádro prodávají jen funebráci, nechají si to řádně zaplatit

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 10. března 2017 12:54
Reakce na Amun:

Proti Thomayerce dtto. "Pohřební služba 100m tímto směrem"

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 10. března 2017 12:55
Reakce na Amun:

Na tuhle tabuli jsem si při té debatě hned vzpomněla. Chodila jsem za dědou na Bulovku, když už na tom byl dost špatně a toho, kdo tam tu obrovskou reklamu dal jsem upřímně nenáviděla :-(

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 10. března 2017 13:04
Reakce na Amun:

přesně to s tou Bulovkou jsem teď chtěla napsat ...

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 10. března 2017 13:30
Reakce na Amun:

Noren Potrefenáhusa V UK zase v TV jednou reklamy na pojištění nákladů na pohřeb ( od různých společností samozřejmě ). Většinou ty reklamy začínají nějakou idylickou rodinnou scénkou, a pak se jeden z prarodičů obrátí do kamery s tím, že hezké chvilky netrvají věčně  a že přece nikdo nechce zatížit své blízké náklady na pohřeb, které můžou dosáhnout až 7 tis. liber, takže by lidi cca 55+ už měli šetřit. Jako ta částka za pohřeb mě dost šokovala, ale tyhle reklamy jedou v TV až poslední rok - asi zjistili, že lidi prostě na pohřeb nemají.

49114 příspěvků moje polička 10. března 2017 13:40
Reakce na Emerald:

tak ta reklama jde i u nas:-) pojisteni pohrbu se ale prodavalo uz za komunistu

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 10. března 2017 13:44

Aha, tak to jsem netušila, mě teda překvapilo, že je těch reklam najednou tolik - během hodiny a půl na Sky News jdou třeba tři různé. 

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 10. března 2017 13:45
Reakce na Amun:

Jojo, tu jsem taky viděla.

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 10. března 2017 13:56
Reakce na Emerald:

Amun Keby len v televízii, tie reklamy bežia aj v rádiu. Televíziu nemáme, tak sme zvykli počúvať rádio, ale aj to už len sporadicky, pretože je program prerušovanými skvelými reklamami na poistenie všetkého druhu. Najlepšia je asi na kontrolu proti požiaru, ktoré rozpráva malé dieťa. Krátky príbeh o tom, ako v noci našťastie počuli požiarny hlásič, ale hrozné veci by sa mohli stať keby ho nemali skontrolovaný (a nefungoval). Ako ja viem, že je to treba, ale ten detský hlások v tom je proste desivý.

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 10. března 2017 14:01

Ten britský život je asi dost naprd a vyčerpávající, jen čekání na smrt, soudě dle reklam

49114 příspěvků moje polička 10. března 2017 14:03
Reakce na Amun:

ne to zatím ne:-) teda já zas tv tolik nesleduju, ale toho pojištění pohřbu jsem si všimla teď nedávno, ono to kdysi dobíhalo po české státní pojišťovně a teď je asi (nepamatuju si teda ústav) někdo vzkřísil, jsem si řikala - no a ono to spíš přišlo zvenku koukám. se máme ještě na co těšit:P

49114 příspěvků moje polička 10. března 2017 14:20
Reakce na Amun:

Proste vylozene zalezitosti, co petiletym nedaji spat :D

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 10. března 2017 14:53
Reakce na Amun:

To by mě zajímalo proč... Vždyť skoro nevaří ani netopí.