Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 19:03

Dneska jsem potkala pána s hodně výraznými červenofialovými skvrnami v obličeji. A protože jsem do něj skoro vrazila, když jsem odbočovala za roh, tak jsem se opravdu upřímně lekla a bylo to na mě vidět. Teď se za sebe slušně stydím, ale byla to prostě neovladatelná reakce 

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 19:40
Reakce na rasaNori:

Já jsem se snažila těhoteství si moc nepřipouštět. Jedla jsem jako obvykle, kafe ráno mi doktor povolil, alkohol jsem omezila (občas jsem si dala malé pivo nebo skleničku). V práci jsem měla tehda docela frmol, takže mi na nějaké rozjímání nebo rozsáhlé pátrání po informacích na netu nezbylo moc času (a tím pádem jsem se nenervovala milionem hisotrek). Do sedmého měsíce jsem normálně lezla po žebřících, tahala kyblíky, atd. Akorát po obědě jsem si občas zdřímla i v práci (přikrýla se nějakým článkem a dělala, že bádám). Tímto elaborátem chci říct, že je to jen na vás, jak si to zařídíte.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 19:45
Reakce na rasaNori:

větší omezení v jídle budete mít, jestli budete kojit. to jsem vás asi nepotěšila. moje matka nemohla skoro nic, protože mně bylo po všem blbě.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 20:39
Reakce na brrr:

Jsem se prave v praci zamerila na to co citim kdyz se nekam natahuju, poponasim a tak. Celodenni viseni na lane, v sedaku, natahovani a pritahovani asi proste nebude uplne ono. Ono i to nalezani pres hranu fasady se neda udelat jinak, nez ze se zatne bricho to same jsou traily, jako muzu jit jezdit v lese a doufat ze se nekde nevymelu a nevznikne tak problem. Castecne me to stve, to omezeni, a castecne bych nejradsi zahnizdila doma a nevystrcila nos :D ale ono se to srovna.. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 21:29

Pomooc, omylem jsem se ve fitku prichomejtla do devadesatiminutovyho kurzu s velkyma cinkama. Doplazila jsem se dom a ted sezeru na co prijdu 

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 22:01
Reakce na rasaNori:

syry muzete bez problemu, v plisnovych jsou listerie v malem mnozstvi temer vzdy, ale to neni nebezpecne. podstatne je, aby byly co nejcerstvejsi a dobre skladovane, aby se prave ty listerie nestihly pomnozit. (vyjadreni prosim meho oblibence MUDR. Kouckeho z porodnice.cz). mel v peci tehotne vazne nemocne, pro ktere byl problem vymyslet medikaci, takze se na nebezpeci paralenu a hermelinu dival ponekud shovivave. 

tepelne upravene syry jsou uz vubec bez problemu, listerie kaput.

u vetsiny sportu neni problem sport jako takovy, ale pripadny uraz. pokud vim tak lezete, mam nekolik kamaradek (teda spis muz ma), co na druhem lezli i v docela pokrocilem stadiu (ja se na to vykvajzla, ale ja nikdy zadne extra lezec ani nebyla). zatnuti bricha nicemu nevadi, rozhodne ne takto zkraje, sklapovacky v sedmem mesici jsou blbost, ale brisni svaly v kondici se u porodu docela hodi. a jak rekl jine kamaradce gynekolog - lyzovat muzete, jenom padat nesmite, prvni sezonu jsem teda obetovala, ale tu druhou uz ne (taky jsem nebyla tolik tehotna). 

s prvni jsem letela v prvnim trimestru na dovolenou a s druhou na vikend za muzem do Hamburku (to je tak hodinka). nejvetsi problem byl tehdy zjistit, ktera pojistovna me pojisti v tom 26tt nebo co to bylo. a v 39tt jsem byla na dovolene v Krkonosich. 

chapu, ze je to asi dost provokatnivni prispevek. ale je to na kazdem, jak si posoudi rizika. to by jedna nesmela vychazet z domu, za mne je vic nebezpecna D1 nez chozeni po horach a kamaradovi smetlo auto tehotnou zenu pred domem na silnici, kde projde jedno auto za 10 minut. pani se nemohla rozhodnout jestli odboci, dala blinkr a kdyz se rozhodla jet rovne, tak si nejak nevsima tu chodkyni na prechodu. to si pak jeden nevybere.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 22:10

btw na tehotenstvi je tu zvlastni vlakno, tak jestli to tema jeste chcete rozvijet, nechcete jit tam?

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 22:17

Priznavam se, ze nechapu, proc si nekdo mysli, ze by se domaci zver mela dat pryc, kdyz se narodi dite. Myslela jsem, ze je vseobecne znamo, ze lide vyrustajici se zviraty maji mensi pravdepodobnost, ze budou trpet nejakou alergii.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 22:37

v navaznosti na sousedni vlakno se priznam, ze jsem jeste nikdy nejedla kaderavek. a asi do lonska jsem ani nevedela co to je:-o

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 22:40

Já jsem se k němu dostala v rámci soukromého projektu "Zkoušíme nové potraviny...vylez z komfortní zóny, srabe"

Ale podle hesla, že nejblbější sedlák má největší brambory, jsem první domácí úrodu měla dobrou, a druhou, loňskou, jsem měla vynikající. Bohužel...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 22:41
Reakce na Noren:

Jo, tohle si říkám taky, ale já bych ho koupila až tak v 6 letech možná

Jinak samozřejmě gratuluji :)

uděláme kooperaci? já bych je se zahájením školní docházky ráda odevzdávala.

se mi vždycky vybaví úryvek z betty mcdonaldový: "považuju angličany za velmi civilizovaný národ. pošlou imogenu ve věku 6 let do školy (a pošlou znamená z anglie do rangúnu či naopak) a když se vrátí, je jí taktak 30."

49376 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 22:42
Reakce na dost_bot:

hezky

49376 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 22:43
Reakce na moora:

jj znam a rozhodne souhlasim:-)

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 22:49

moora  : Ano, ano, ano !

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 06:16
Reakce na Lilly_Ku:

Spis de o to, ze se priznavam k tomu, ze moc nevim co s tim :D az budou me problemy vice telesneho razu, je jasny ze prislusne vlakno bude jako dar z nebes 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 06:18
Reakce na continuity:

Dekuju ;) cimz jste mi odpovedela na spoustu veci a zaroven pripomela ze bych se mela objednat :D

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 09:01
Reakce na moora:

Akorát že dnešmí Imogeny zrají rychleji, některé by měly být expedovány mnohem dřív.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 09:04
Reakce na Friga:

Se psy nemám zkušenosti, ale bohužel z doslechu znám několik žen, které daly pryč kočky už ve chvíli, kdy zjistily, že jsou těhotné, a jednu osobně, která upozornila přítele, že ve chvíli, kdy otěhotní, jde kočka z domu. U nás se můj manžel a moje matka dohodli, že jako těhotná nebudu čistit kočičí záchody - no, tak když myslí, tak je teda nečistím...

Jinak si myslím, že Lilly_Ku má pravdu, a s odpovědí rasaNori jdu do příslušného vlákna.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 09:13
Reakce na moora:

Imogenou som sa oháňala celú pubertu mojej dcéry. 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 12:41
Reakce na rasaNori:

A vubec, proc se dite neda koupit uz hotove tak ve veku 3 let? 

To mi připomnělo, jak tchýně mojí ségry vyprávěla, že ji její matka častěji viděla fakt až v těch asi 5 letech, protože nejdřív ji dali do týdenních jeslí a pak babičce na výchovu, aby matku nerušila při pracovním nasazení. Prý byla taková doba

A teď teda nevím, zda jsem dostatečně jasně vypsala ty rodinné vztahy kdo je kdo komu :)