Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 21:52

Dadoo Si nemysli, já (sama cca Nováková) si vybírám samy cca Nováky a zas maj ty jména nevýhodu v tom, ze maj význam, taky to není úplně motivační 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 00:09
Reakce na Sweet Potato:

continuity Chacha, o komolení příjmení mi vyprávěj. Celé mládí jsem s tím válčila, měla jsem takové skoro úplně normální české. Skoro. Takže každý zakýval, že jasně, a napsal ho blbě. Třeba i na pas mi ho blbě napsali. Někdy se i chtěli hádat, že jsem jim to já špatně řekla...

​Ja mam hodne neobvykle prijmeni. Jsme, pokud vim, jedina rodina v CR, ktera ho ma. A komoli mi ho svorne jak v CR, tak v USA

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 03:00

Ja mam prijmeni v aj nevyslovitelne a jeste k tomu je to pravy opak jedne me vyrazne charakterove vlastnosti. Na zakladce byla predzdivka naprosto jasna. A maminka se jmenuje Vaclava Po dedeckovy, to se mi libi. Vetsina lidi ji rika Vendulo teda. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 03:02

Jo a dik Mutziputzi za cokolada story a Karja za pletaci dousku pro Lama_z_Lana

pobavilo! Priznavam ze se mi asi vraci nemoc, kaslu tak, ze plice na hadry a pekne me to stve. Takze misto fitka postel. Grrrrr

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 03:07

Lama_z_Lana taky se hlasim na hrnecku var! Ty jo asi zrusim Mexico v listopadu at muzu na vsechny ty svatby tady nebo co!!! 

Online stes
9312 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 07:24

Mohučanka Helenka byla strašná ...pamatuju se, že jsem měla vždycky osypky, když jela na koni

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 07:24
Reakce na 0zero7:

Jo a dik Mutziputzi za cokolada story a Karja za pletaci dousku pro Lama_z_Lana

pobavilo! Priznavam ze se mi asi vraci nemoc, kaslu tak, ze plice na hadry a pekne me to stve. Takze misto fitka postel. Grrrrr

​jakooo...ja mam posledni dobou asi fakt bliz k tem pletacim jehlicim

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 09:14

Sweet Potato gotowanie s gracjanom je genialni porad! :D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 09:26

Sweet Potato ja uz tady asi jednou psala, jak jsme v hotelu museli hosty oslovovat prijmenim, behem check inu rict treba trikrat "Mr. Smith"... a jednou prijel nejakej Rek se strasne dlouhym jmenem, takze ja jen: "welcome, Mr.... ted dlouhy nadech, jak jsem si to cetla v duchu..." a ten chlap uz zkusene: "Yanis, call me Yanis" (nebo tak nejak, uz si to rkestni nepamatuju)

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 09:36

To mam ja, jak se v cekarne objevi sestra a nerika prijmeni tak je jasne ze jsem na rade:) a taky mi komoli jmeno vsude mozne, v telefonu je to na nic vzdycky, a to uz mam treti prijmeni! 

Online barbucha blogger
35947 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 09:36
Reakce na 0zero7:

Vetsina lidi ji rika Vendulo teda. 

​Nikdy jsem nepochopila, proč se ta Václava vůbec dává. V životě jsem neslyšela že by je tak oslovovali, ani rodiče který ji tak pojmenovali - vždycky jedině Vendula...

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 09:38

barbucha po otcích. Ještě někdy bejvaj Venduly i Vladimíry, i když většina jsou Vlaďky

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 09:39

a já jsem kdysi chodila do jednoho kroužku s Venuší, a tý se říkalo Venda. A máma měla kámošku Runu. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 09:52

barbucha já znam jednu václavu a tej se řiká normálně valclavo, maximálně sem slyšela vaclavko, nedovedu si představit jak ji řikam vendulo. Znam i vendulu, je to uplně jiný jméno, to jak kdyby někdo pavle řikal petro..

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 09:55

Kamaradi maji Martina a cely zivot mu rikaji Matysku. To me taky prijde divne. A dceru Hanu, ktere rikaji Rozarko a ta uvazovala ze se tak necha i pokrtit... 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 09:59

rasaNori No taky v jednom z mých okruhů kamarádů je obvyklý říkat Martinům Mates, já su z toho lehce neklidná dodnes a to se s nima znám už deset let, nezvykla jsem si, dyť to jsou přece taky úplně jiný jména! 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 10:00

rasaNori já mám kamarádku Martinu, který se říká Mates nabo Matýsek jako domácí oslovení. Já jí tak neříkám, ale doma, proč ne

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 10:05

razorbladeYanis je prd.....muj muz ma jmeno a prijmeni na 24 pismen.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 10:17

Spoluziacka z výšky ma tiez otca s dvomi menami. Ked sa narodil, dostal meno Pavol ale otec alebo matrikarka (alebo mozno obaja, uz neviem) sa opili a zapisali uplne iné meno.

Zmenit si to nenechal, vsetci mu aj tak vravia Pavol/Palo.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 10:22

rasaNori tohle muze vzniknout hned, treba kdyz mladsi sourozenec nevyslovi toho Martina a zacne mu rikat Matysek. Jedni znami rikaji Katerine Kacaba a je to prave od mladsi segry.