Jo vidiš, to je další případ!
Přiznání
Dalia To me moc mrzi! Ale zase to, ze tvoji nemoc umeji dlouhodobe lecit, je dobra zprava, protoze medicina se vyviji a za rok za dva budou doktori vedet a umet vic. Hlavne neztracej nadeji, i s nemoci, ktera zatim nejde vylecit, se da zit peknej a plnohodnotnej zivot. Ja verim tobe i doktorum, ze se to bude ubirat jen dobrym smerem, byt obcas nejaky zakolisani treba bude. :) Drzim palce.
Dalia to ma mrzi, prajem hodne sil a budem dufat, ze sa to v lepsie obrati ![]()
Dalia To je mi líto, dostala jsi pěkně naloženo :-( Ale jinak bych se podepsala pod to, co napsala razorblade, nakonec se s tím naučíš žít, ono nikdo z nás to nemá nalajnované a stejně tak tě v plném zdraví může srazit tramvaj. Jen na sebe buď opatrná!!
Dalia Většina nemocí se jen dlouhodobě léčí. Chápu, že teď je to další rána, ale nikdo nevíme, kolik času máme vyměřeno. ![]()
Já vám všem děkuji za podporu. ❤️
A uvědomuji si, že je plno nemocí, se kterými řada lidí musí žít a taky žije.
Na chvilku jsem klesla na duchu, ale tak to nechci. Teď žiju, krev mám v pořádku, cítím se dobře... Mám proč se těšit ze života.
Dalia Proč bys nemohla klesnout na duchu? Si dovol, co chceš, žádný sebekárání
Opatruj se, květinko ![]()
Dalia Ach, to je mi tak líto! Máš to tak těžké. Ale dlouhodobě léčit, to zní nadějně, jak píší razorblade a Garfie Přeji hodně sil.A máš možnost si o tom s někým popovídat? Psycholog, terapeut, doktor? Ať s tím nejseš sama.
Dalia držím palcev![]()
![]()
.
Dalia Ach, to je mi tak líto! Máš to tak těžké. Ale dlouhodobě léčit, to zní nadějně, jak píší razorblade a Garfie Přeji hodně sil.A máš možnost si o tom s někým popovídat? Psycholog, terapeut, doktor? Ať s tím nejseš sama.
Budu muset začít chodit k psycholožce. Dostala jsem tip na jednu dobrou, tak bych po té poslední chemě ráda začala. Fyzicky jsem na tom celkem dobře, ale psychika je horší. Bylo toho prostě moc. Právěže si o tom nemám s kým promluvit. Táta mě sice vyslechne, ale řekne mi, že neví, co mi na to má říct. Ondra mě taky vyslechne, ale ten mě k tomu staví tak po vojensku - prostě bojuj a nemysli na to. S Pepíkem ted nejde mluvit o ničem - puberta.
Dalia ![]()
![]()
myslím na tebe
Dalia Neříká se "budu muset začít chodit", ale "na XX.XX jsem objednaná k psycholožce"
Tam choděj lidi s daleko menší náloží a jak to pomáhá, vykecat se.
Samantha Před časem jsem chodila k chlapovi psychologovi a vůbec mi to nepomohlo, ani v nejmenším.
Dalia holky mě už předběhly, soustred se na to, že to teď zabírá, kdovi, co bude na pár let, četla jsem teď několik článků o nových nadějných lécích, některé už v posledním kole klinických zkoušek.
Jinak můj děda onemocněl s jatrama, cca když jsem se narodila. Dávali mu rok života. Dožil se pravnoučat, opravdu nikdo neví,co ho čeká. Naštěstí.
Ke psycholožce bez. Že ti jeden psycholog nepomohl vůbec nic neznamená. Mne jedna nepomohla vůbec, šla jsem prý v horším stavu bez jsem vešla. A jiná asi po třech rozhovorech znenikauj život.
Přeji hodně sil.![]()
Dalia Třeba jsi ještě nebyla na pomoc zvenčí připravená. A nebo jste si nesedli. A nebo to byl prostě blb...
Dalia Psychickou pomoc určitě vyhledej. A nenech se odradit tím, že před časem ti to nepomohlo. Je běžné, že hned napoprvé si psycholog a klient nesednou. Je potřeba zkusit jiného. Asi bych taky preferovala ženu.
To mě mrzí, ale když je to teď dobré a dá se něčím udržovat takový stav, nikde není psáno, že tě časem nemohou léčit něčím novým. Drž se, není to jednoduché, ale rozhodně to není ztracené. Psycholožku určitě navštiv a klidně i další, když tahle nesedne. Koneckonců, péče o sebe sama je teď úkolem číslo jedna! Dělej si radost, neřeš cizí problémy, užívej si každý den, kdy je ti dobře. Já myslím, že tam nahoře tě ještě nechtějí ![]()
Dalia Hele, koukej sednout a napsat ji, uz o tobe vi! Mluvila jsem s ni o tobe a nemas se ceho bat, je vyborna! Ja bych bez ni tu lecbu taky zvladala daleko hur. Ale bez tebe taky.
rasaNori já mám kamarádku Martinu, který se říká Mates nabo Matýsek jako domácí oslovení. Já jí tak neříkám, ale doma, proč ne
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí