Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 13:12
Reakce na rasaNori:

haha, ja si taky rikala, kdy mladsimu budou konecne tri. no a ted se mi styska po miminku :))

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 19:05

přiznávám, že mě hrozně pobavilo, že má británie ministryni pro ženy a rovnoprávnost. má tedy i ministra nebo ministryni pro muže a rovnoprávnost? doufám, že ano, že by chudáčky muže takhle nediskriminovali.

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 20:08
Reakce na Guinea Pig:

babička kdysi v těch týdenních jeslích pracovala jako pradlena. a povídala, že jí těch dětí bylo hrozně líto, protože pro některé si fakt rodiče nechodili, dali je tam jako do děcáku

ovšem mě zas tak trochu odložili k prababičce, než jsem začala chodit do školky, a trochu tomu přičítám svou lehkou sociální fobii. páč prababička nebyla na vsi, ale v městě v minidomečku s minidvorečkem za velkou zdí, kde jsem si hrála s mravenečkama a tak. uplně je mně mě líto

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 20:59
Reakce na MP Meri:

Dneska jsem potkala pána s hodně výraznými červenofialovými skvrnami v obličeji. A protože jsem do něj skoro vrazila, když jsem odbočovala za roh, tak jsem se opravdu upřímně lekla a bylo to na mě vidět. Teď se za sebe slušně stydím, ale byla to prostě neovladatelná reakce 

Nebyl tehotnej?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 21:08
Reakce na barbucha:

Jako že těhotenství tu teď frčí ?

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 21:12
Reakce na MP Meri:

Ja se bala, ze budes OT 

(jezis to si zas vyslechnu kecu vo zlovolnejch neprejicich osobach)

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 23:11
Reakce na barbucha:

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 06. dubna 2017 23:59
Reakce na Lilly_Ku:

Pomooc, omylem jsem se ve fitku prichomejtla do devadesatiminutovyho kurzu s velkyma cinkama. Doplazila jsem se dom a ted sezeru na co prijdu 

JO JO JO JO!!!

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 00:02
Reakce na barbucha:

Ja se bala, ze budes OT 

(jezis to si zas vyslechnu kecu vo zlovolnejch neprejicich osobach)

HA HA, tak on uz tu nekdo psal, ze je tu prislusny vlakno, se to nejak rozlejza, sakrys.

Ja se priznam, ze jsem po sto letech vlezla na mp a docela se pobavila ve vlaknech o pomoci tem co tapou v mode a hubnuti, ou jeee, aneb kecy v peci a skutek utek. (Cekam na dokumenty o oslavach 150 let Kanady a online nakupy jsem si zakazala, jinach bych se nenudila)

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 07:02
Reakce na 0zero7:

Hlavně, jestli sis přečetla nový článek! (Sakryš, už není na titulní straně)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 08:40
Reakce na barbucha:

Poslední dobou je to všude sama těhotná osoba 

Jinak na mp já chodím stále,  ale mnohem méně často a nepřispívám a přispívat nebudu. Ale dělá mi problém se odtrhnout od některých vláken, např. toho radiciho. To mi tu trochu chybí, jsme na sebe málo kritické :)

49376 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 08:47
Reakce na MP Meri:

že bysme si daly oři pátku nějaký menší flejmíček?;-)) jojo taky mi to kapku chybí..jsme v Přiznání, žejo?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 08:54

Co co?

49376 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 08:56
Reakce na Mutziputzi:

hele uz se jedna chytla!:-)) ale dneska to asi nepude:-( chut by byla casu malo;-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 09:12

Ale ne, už jsem asi stará, ani ten tvuj cholesterol už mě nerozjančil

49376 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 09:21
Reakce na Mutziputzi:

nepokoušeeeej;-)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 09:37

Jo, dáme, dáme. Teda uniklo mi téma, ale to nevadí, budu jentak přicmrdávat a rozdmýchávat oheň:-D.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 10:14
Reakce na 0zero7:

jako ten kurz byl dobrej, takovej dost vyzivnej. normalne chodim na kardio trenink, kterej se jmenuje podobne (myslim ten jeden complete body a druhej body pump, tak ja mela zafixovany ze jako body dobry a vlezle jsem do toho druhyho ).

ale bylo to super, dala jsem si poradne do tela, i schopnej trener mi poradil, co muzu a nemuzu delat (mam vyhrezly plotynky, takze treba zvedani nad hlavu neni uplne ot pravy). jeste ted me boli ruce, ale zas to byl fakt super pocit, myslim, ze tam pristi tyden znovu zamirim.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 10:50

Chuděrka Viktorka, uplně ji vidím s těma mravenečkama!

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 07. dubna 2017 10:53
Reakce na MP Meri:

Já jsem chodila číst to vlákno o ...xixele...? mladá paní, která měla jít na ples a hledala šaty. Bylo to hrozně napínavé, protože napsala datum plesu a jak se to blížilo, tak furt neměla ty šaty a nakonec napsala, že snad ani nepujde. A pak byl ten plesový večer a vlastně nevím, jestli šla nebo ne. Úplný nervák.