Oni se tak plouží... Ale třeba v Dubaji na ulici jsem několikrát viděla, že tu část přímo přes obličej měly ženský sundanou a pod tím měly takovou plastovou, jak to popsat? konstrukci. To asi nenosej tak na těsno. A řídká krev, ne?
Přiznání
Tak v poledne moc nevylejzaj, když už tak do těch klimatizovanejch nákupáků, ne? A vono to trochu spodem luftuje, na rozdíl vod roušky kterou máš připláclou na celej ksicht.
Ale fakt se obávám, že některý senioři to v teple nedaj (páč to hned tak nepřejde, tyhlecty nařízení). No, aspoň nebudou zbytečně trajdat.
Hned tak neprejde... Ja porad tise doufam v Norsko v cervnu, ale nevim teda.
Vím, že je situace blbá, dodržuju nařízení, šiju roušky, nikde necourám, ale čeho mám fakt plný zuby jsou panikáři (kupte si ACC logn, to pomáhá) a depresivní zprávy o průběhu coronaviru a předpovědi, že to bude tak a tak dlouho. Jasně, zvyknem si na spoustu věcí, ale trochu naděje a světla na konci tunelu by časem neškodilo. Asi přestanu číst zprávy
. Konec okénka, díky za odložení.
Liesel mě třeba trochu utěšuje Japonsko, Tchajwan, Korea a i koneckonců Čína... tam se to snad uklidnilo
Naopak mě děsí Itálie... po týdenní karanténě to pořád stoupá (Ale prý snad tu karantenu nedodržují, nevím)
Jsem zvědavá, kdy nás pustěj ven
Ale to zas nebudou letenky... a když jo, tak drahý... No uvidíme, taky jak to pojmou všecko v tý Skandinávii, jak rychle to u nich ukočírujou.
Bohužel u nás těma všema opatřeníma a restrikcema se to sice na čas zastaví, ale pak přijde druhá vlna. Nevim co je lepší, jestli anglickej nebo náš způsob
Angláni budou rychlejc promořený (a přeživší získaj imunitu), budou to mít rychlejc za sebou. My to berem na etapy...
barbucha no už i UK myslím od metody promoreni všech pod 65 ustupuje...?
Jo? Asi jim taky už dochází dech...
barbucha letenky budou strasne drahy, lidi budou mit abstak po cestovani a let.spol. se budou hojit... Zase x lidi na tom bude hodne špatně, bohužel, takze kupni sila mozna nebude takova... Takze tezko ted predvidat, ale klonim se k predrazenym letenkam
To se dá očekávat s naprostou jistotou ![]()
Zina U nás ani droždí. Zato všelijaké zajímavé mouky, které jsem tam nikdy neviděla.
MagrátaJá mám pořád pocit, že Asie k tomu přistoupila jinak, nebo spíš asiaté. Když to vemu, že to třeba v ČR budem mít pod kontrolou a počet případů bude minimální, tak co zbytek Evropy? Asi klidně přežiju nikam rok necestovat, to je fakt to poslední co mi chybí, ale představa roční karantény, nebo hadru na hubě... to mě fakt netěší. Kdyby aspoň byly roušky a desinfekce...
Liesel me zas baví lidí, co si myslí, že to je na10 dní ![]()
Magráta mě čína moc neutěšuje. sice se to tam uklidnilo, ale stačí se podívat na vietnam. v okamžiku, kdy zruší čína karantény a začne 100% provoz a přiletí tam pět deset letadel z evropy, pojedou podle mě druhou vlnu. leda by už všichni napořád nosili roušky.
já se trochu obávám, že nám nakonec opravdu nezbyde nic, než ta uk cesta. protože rok v karanténě prostě nejde být, lidi by se za chvíli zbláznili, jako bez kina asi ok, bez plesů taky, ale není možné dlouhodobě přestat pořádat svatby, pohřby, nechávat zavřneé školy apod. maximálně pár měsíců, a i tak to bude neskutečný problém. a s ohledem na extrémní nakažlivost té mrchy stačí jeden přenašeč na první svatbě. nebo jeden, co poletí do číny a projde se městem, projede se taxíkem...
nevím, nějak si neumím představit, jak a kdy to skončí, ale určitě bych nepočítala s něčím v červnu.
Ac jsem v beznem zivote celkem racionalni clovek, aktualni situace me regulerne semlela, takze po konzultaci(po ktere se mi lehce ulevilo) s chytrou zenou rozposilam tento obrazek.
Korsičanka Ďakujem
, veľa zdravia aj Tebe, chvíľu to potrvá, kým sa uvidíme.
tzaziki díky:-) tak nějak se taky snažím
Liesel Svetlo na konci tunelu je videt v Cine... posledni dnyv cely obrovsky Cine pribejvaj uz jen jednotlivci, ctrnact dvacet lidi... to je podle me dost pozitivni zprava a nadeje, ze se to brzy prezene i pres nas. :)
Jiná Realita Já bych spíš než s koncem počítala s léky nebo očkovním. Snad to přijde brzy.
Renusatko taky se upínám k tomu, že za pár měsíců (týdny to nebudou:-( se objeví lék, resp. se prokáže účinnost nějakého stávajícího a/nebo očkovací látka
ale třeba že by děti šly do školy ještě v tomhle školním roce mi připadá dost nepravděpodobný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí