Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:36

Kokoska 

Oni se tak plouží... Ale třeba v Dubaji na ulici jsem několikrát viděla, že tu část přímo přes obličej měly ženský sundanou a pod tím měly takovou plastovou, jak to popsat? konstrukci. To asi nenosej tak na těsno. A řídká krev, ne?

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:39

Kokoska 

Tak v poledne moc nevylejzaj, když už tak do těch klimatizovanejch nákupáků, ne? A vono to trochu spodem luftuje, na rozdíl vod roušky kterou máš připláclou na celej ksicht.

Ale fakt se obávám, že některý senioři to v teple nedaj (páč to hned tak nepřejde, tyhlecty nařízení). No, aspoň nebudou zbytečně trajdat.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:41

Hned tak neprejde... Ja porad tise doufam v Norsko v cervnu, ale nevim teda.

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:47

Vím, že je situace blbá, dodržuju nařízení, šiju roušky, nikde necourám, ale čeho mám fakt plný zuby jsou panikáři (kupte si ACC logn, to pomáhá) a depresivní zprávy o průběhu coronaviru a předpovědi, že to bude tak a tak dlouho. Jasně, zvyknem si na spoustu věcí, ale trochu naděje a světla na konci tunelu by časem neškodilo. Asi přestanu číst zprávy. Konec okénka, díky za odložení.

Offline Magráta
8135 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:54

Liesel mě třeba trochu utěšuje Japonsko, Tchajwan,  Korea a i koneckonců Čína... tam se to snad uklidnilo 

Naopak mě děsí Itálie... po týdenní karanténě to pořád stoupá (Ale prý snad tu karantenu nedodržují, nevím)

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:55

Kokoska 

Jsem zvědavá, kdy nás pustěj ven Ale to zas nebudou letenky... a když jo, tak drahý... No uvidíme, taky jak to pojmou všecko v tý Skandinávii, jak rychle to u nich ukočírujou.

Bohužel u nás těma všema opatřeníma a restrikcema se to sice na čas zastaví, ale pak přijde druhá vlna. Nevim co je lepší, jestli anglickej nebo náš způsob Angláni budou rychlejc promořený (a přeživší získaj imunitu), budou to mít rychlejc za sebou. My to berem na etapy...

Offline Magráta
8135 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:58

barbucha no už i UK myslím od metody promoreni všech pod 65 ustupuje...? 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 18. března 2020 20:01

Magráta 

Jo? Asi jim taky už dochází dech... 

Online stes
9311 příspěvků moje polička 18. března 2020 20:01

barbucha letenky budou strasne drahy, lidi budou mit abstak po cestovani a let.spol. se budou hojit... Zase x lidi na tom bude hodne špatně, bohužel, takze kupni sila mozna nebude takova... Takze tezko ted predvidat, ale klonim se k predrazenym letenkam

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 18. března 2020 20:01

stes 

To se dá očekávat s naprostou jistotou

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 18. března 2020 20:03

Zina U nás ani droždí. Zato všelijaké zajímavé mouky, které jsem tam nikdy neviděla.

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 18. března 2020 20:17

MagrátaJá mám pořád pocit, že Asie k tomu přistoupila jinak, nebo spíš asiaté. Když to vemu, že to třeba v ČR budem mít pod kontrolou a počet případů bude minimální, tak co zbytek Evropy? Asi klidně přežiju nikam rok necestovat, to je fakt to poslední co mi chybí, ale představa roční karantény, nebo hadru na hubě... to mě fakt netěší. Kdyby aspoň byly roušky a desinfekce...

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 18. března 2020 21:13

Liesel me zas baví lidí, co si myslí, že to je na10 dní

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. března 2020 21:29

Magráta mě čína moc neutěšuje. sice se to tam uklidnilo, ale stačí se podívat na vietnam. v okamžiku, kdy zruší čína karantény a začne 100% provoz a přiletí tam pět deset letadel z evropy, pojedou podle mě druhou vlnu. leda by už všichni napořád nosili roušky.

já se trochu obávám, že nám nakonec opravdu nezbyde nic, než ta uk cesta. protože rok v karanténě prostě nejde být, lidi by se za chvíli zbláznili, jako bez kina asi ok, bez plesů taky, ale není možné dlouhodobě přestat pořádat svatby, pohřby, nechávat zavřneé školy apod. maximálně pár měsíců, a i tak to bude neskutečný problém. a s ohledem na extrémní nakažlivost té mrchy stačí jeden přenašeč na první svatbě. nebo jeden, co poletí do číny a projde se městem, projede se taxíkem...

nevím, nějak si neumím představit, jak a kdy to skončí, ale určitě bych nepočítala s něčím v červnu.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 18. března 2020 21:33

Ac jsem v beznem zivote celkem racionalni clovek, aktualni situace me regulerne semlela, takze po konzultaci(po ktere se mi lehce ulevilo) s chytrou zenou rozposilam tento obrazek.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 18. března 2020 21:35

Korsičanka Ďakujem, veľa zdravia aj Tebe, chvíľu to potrvá, kým sa uvidíme.

Offline Magráta
8135 příspěvků moje polička 18. března 2020 21:41

tzaziki díky:-) tak nějak se taky snažím 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. března 2020 21:42

Liesel Svetlo na konci tunelu je videt v Cine... posledni dnyv cely obrovsky Cine pribejvaj uz jen jednotlivci, ctrnact dvacet lidi... to je podle me dost pozitivni zprava a nadeje, ze se to brzy prezene i pres nas. :)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. března 2020 22:05

Jiná Realita Já bych spíš než s koncem počítala s léky nebo očkovním. Snad to přijde brzy.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 18. března 2020 22:07

Renusatko taky se upínám k tomu, že za pár měsíců (týdny to nebudou:-( se objeví lék, resp. se prokáže účinnost nějakého stávajícího a/nebo očkovací látka

ale třeba že by děti šly do školy ještě v tomhle školním roce mi připadá dost nepravděpodobný