Sweet Potato ja jsem zvedavá, čo s těma dětma budou ve škole dělat. Ty rozdíly je nutne ještě zvětší.
Přiznání
Gatita Nebo zkusit vygooglit, u maskrtnice, cuketky
ja měla kvasek vzdycky přes kvaskovou mapu nebo od kamarádů, nikdy jsem nezakladala
Sweet Potato mamce se ozyva jen 5 rodicu z 28....
Uff, přiznávám se, že jsem netušila, že bude v obchodě tolik lidí. Myslela jsem (naivně) že už ty největší zásobovací vlny opadly. Všeho dost, ale lidí jak mraků, u pokladen fronty a nějaké odstupy ani omylem. To by asi museli pouštět jenom omezené množství dovnitř. Ale aspoň roušky už samozřejmě všichni a dost lidí i rukavice.
711990 no možná je problém v tom, že se ozývá méně děti/rodičů a tím pádem mají na ty naše víc energie. ![]()
Estara u nás byla samoska večer dost vybrakovana, kdyz to takto pujde dál, budu muset vyrazit někam autem.
continuity mozna!
ale mamka(ma zrovna tretaky), teda rika ze stejne to s nima bude muset projit nazivo. Ze samostudium novejch veci moc dobre realizovat nejde.
byla jsem brzy ráno ještě před 8 a nebylo moc lidi, v albertu u nás u vchodu dokonce možnost vzít si gumové rukavice... ale teda ten odstup porad dodrzuje málokdo. v lékárně s receptem na léky na migrenu a tam pouštěli po jednom na recept a po jednom bez receptů.. takhle ráno tam ještě nikdo nebyl, v průběhu dne bych tu frontu asi nechtela vidět... ale chápu je a připadá mi to rozumny
Gatita já si ho tenktát koupila, vyrábět sem nezkoušela
711990 continuity ja si rikala, kolik rodicu ty ukoly asi posila, kdyz mi pani ucitelka dava zpetnou vazbu temer obratem.
Lamicka no prave....
continuity Já už v tom mám docela hokej, nevím, co a kde které dítě dělá :-) A oba se snaží ze všeho vyvléct jak hadi. Dneska jak mile přišla zpráva od tělocvikáře, že nemají zapomínat na pohyb, zmizeli na zahradu jak pára nad hrnce.
Naštěstí starší dneska zvládl tři samostatné práce aka písemky během asi 10 min, takže byl pokoj. S mladším jsme Č dělali podle nějaké poslané prezentace, takže jsme ho procvičili snad dostatečně. Ale jako uff, trochu máme problém stíhat práci a učení.
brrr jedna ucitelka do dava vsechno na nejake webove stranky, druha to posila jak nase vlada opatreni, kdykoliv a kamkoliv. neco me a neco detem na whatsapp. ja mam pamet dobrou, ale uz uplne ztracim prehled.
delam co muzu, dnes mladsi nemela uplne naladu a moc toho neudelala. zas jsem objevila, ze vcera byla na uciTelkce zkombinovana Prirodoveda s anglinou, co mi fakt ulehcilo, zitra je k tomu privazu jeste jednou a treba se ty slovicka nauci.
continuity No, včera se na UčíTelku vykašlali a dneska už prý byli všichni v rouškách, takže jim nebylo rozumět.
Jo a přiznání. Jsme na výzkumu ve třech a to je taková pohoda; teplo, bez brigádníků, kteří pořád něco chcou, bez kolemjdoucích. A protože to máme oplocené a nejbližší lidé jsou několik (až desítek) metrů daleko a protože my jsme spolu fakt pořád, tak jsme se rozhodli, že jedeme bez roušek (aspoň v děrách). Za plot si je berem.
přiznávám, že mě dnes rozesmál nový hit kapely mirai o rouškách. slyšela jsem to v autě v rádiu. ne, že by byl tak úžasný a vtipný, ale dostalo mě, jak rychle ho vyvalili a dostali do rádií :)
brrr no ja jim poustela vcerejsi zpetne, jde to i nejak pres webove stranky CT, to jsem zatim nezkousela, mame zpetne zhlednuti tyden zpet, takze jeste par to necham takto.
711990 Ja se minim nasi ucitelce ozvat zitra, posila nam tydenni plany, mam doma prvnaka. Mimochodem Tonika, haha.
A priznam se: Prestoze nemam uplne energie na rozdavani, denne mame plan a musi nabehnout v 8:00 nasnidany, obleceny s pomuckama ke stolu, kde se s nim ucim. Vim, ze je to pro nekoho psycho, ale ja si to uzivam, taky pracuju na 1. stupni a prace mi strasne chybi... V 9 sledujem vysilani pro skoly a potom uz ma volno. Zatim to pekne funguje. ![]()
Luna podla mna je to super, nestrati navyk ranneho vstavania a chystania a pojde sa mu potom zase lahsie do skoly (som optimista a dufam, ze do konca školského roku este skoly otvoria)
Luna mate to s Tonickem krasne naplanovany
jinak moje mamka rika, ze sikovnymu diteti staci na prvnim stupni pri takhle individualni vyuce treba jen tak 2-3 dny v tydnu. Ze vlastne tolik vyucovacich dni a hodin je tak hlavne proto, ze to musi naucit vsech 28:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí