711990 To rada slysim. Ja pravidelne dodrzuju jen tu jednu vyucovaci hodinu 8:00-8:45, pak v 9 vyuka v telce a pak bud jen nejake vyrabeni nebo cviceni pred obedem, jestli to staci...Ale snad jo. Ja jsem v poledne vyrizena a normalne jdu na chvilku spat, ta unava je tam bohuzel porad a jeste chvilku bude...![]()
Přiznání
Luna hele to fakt bohate staci! Prvnacci toho moc nepotrebujou. A je super ze mas silu se s nim takhle ucit
unava je jasna, hlavne kdyz muzes odpocivat, to je dulezity!
Estara My chodíme už spoustu let nakupovat až kolem 21, v obchodě nikdy nikdo, dva metry odstupy úplně v pohodě a kolikrát už doplněné zboží na ráno. No a dnes konec. Albert začal zavírat ve 20.00
. Tak od zítra se budeme muset mačkat s ostatními. Místo rozvolnění nahuštění.
Renusatko Musíte chodiť na 6 ráno :)
Luna Já tě obdivuju. U nás kluci do 11 spí
. Manžel někdy vstane dřív, když už má nějaký videohovor, já tak v 10. Dnes měl mladší výuku po internetu v 9 a nebyla jsem schopná ho vytáhnout z postele.
paktofonika Tak to už jsem odpověděla v předchozím příspěvku
. To je u nás fakt nemožné. Buď už jsem tou dobou v práci nebo spím.
Luna určitě to tak je. Ségra byla asi 3 týdny v první třídě nemocná a učila se doma. Potom se snažila přesvědčit mámu, aby ji učila doma, že má za hoďku hotovo a zbyde jí víc času na hraní. Nepodařilo se jí to.
Luna hodina stopro stačí, škola je tak dlouhá hlavně proto, aby mohli rodiče chodit do práce přeci![]()
a máš to moc dobře vymyšlený![]()
Renusatko my jedeme normálně ráno od 8, já teda vstávám později, protože vynechávám cestu do práce což je super, oblíknout a namalovat to teda dodržuju, abych uplně nezvlčela:D ale jinak se pro nás nic nemění, krom toho, že na oběd nemůžeme ven, já teda momentálně mám práce maličko, takže stíhám i uvařit a odpoledne si vezmu notebook s kafem ven, hotový prázdniny.. akorát to dýl než do příštího týdne nevydrží:-( s dětma je to horší, to fakt nevím jak to dopadne, ale oni už si moc říct nedají...
711990 Hmm, tak u nás (4.trida) děti dostávají na týden tolik úkolu, ze my začínáme denně v 8.30 a končíme v 11.30 a stejně nemáme šanci vše stihnout. Vlastně jen CJ a M. Přírodovědu a vlastivedu jedeme jen maličko, o té látce povídám já. Samostudium je v tomto věku ještě velmi náročné. Úkoly z HV a VV vynechavam. A to mám ditko chytré. Rozhodne patří mezi 3 nejlepší ve třídě. Naštěstí tomu muzu ty cca 3 hodiny denně věnovat, ale stejně mi to přijde až dost ...
KonečněTady to je drsny docela:( ale presne, samostudium je nerealny. A to dostavate i novou latku nebo jen trenujete doposud probrany?
Mam to samý a 2x. Uci se někdy ještě i po obědě. A dnes ucitelka napsala, že považuje koukání na uciTelku za povinnost. A kdy asi? Když jim pustím dopoledne ještě i televizi, skončíme večer v šest.
711990 V těch hlavních předmětech je to prevazne procvičovani probraneho, ale jsou to věci, které brali jen lehce, víc nestihli. V té prirodovede/vlastivede je to nová látka. Takže e teď zpětně dovzdelavam v období Velkomoravské říše, prvních Přemyslovců, Slavníkovců, ... abych to byla schopna nějak komplexně odprezentovat 10-letemu dítěti ![]()
711990 z přírodovědy, vlastivědy mají normálně novou látku, z literatury taky.
Včera jim dala učitelka opsat pravidla pro predpony s/z na začátku slova a dnes to trénovali. Tvrdila, že je to opacko, ale doteď to s nima systematicky nedělala.
continuity Mít to 2x - to by mě svihlo. Starší naštěstí má on-line výuku od 8.30 do 12 podle upraveného rozvrhu. Takže si zaleze do pokoje a celou školu si šéfuje sama. Probíhá klasická výuka, kdy učitel vysvětluje - akorát přes nějakou webcam. To mi přijde dostatečně efektivní.
continuity KonečněTady to je desny, je mi vas fakt lito:(
711990 teď jsem ještě doma a mě to i baví, ale od prvního nastupuji do nové práce a co bude fakt nevím. Asi odpolední výuka.
711990 Ja se minim nasi ucitelce ozvat zitra, posila nam tydenni plany, mam doma prvnaka. Mimochodem Tonika, haha.
![]()
A priznam se: Prestoze nemam uplne energie na rozdavani, denne mame plan a musi nabehnout v 8:00 nasnidany, obleceny s pomuckama ke stolu, kde se s nim ucim. Vim, ze je to pro nekoho psycho, ale ja si to uzivam, taky pracuju na 1. stupni a prace mi strasne chybi... V 9 sledujem vysilani pro skoly a potom uz ma volno. Zatim to pekne funguje.
To vůbec neni psycho, to je naopak úplně super.
Vážně mi to připomnělo třeba časy za války, kdy někdo jen přežíval nečesanej nemytej, a jiný zas trvali na tom, že se budou mejt a holit třeba v zákopech ![]()
barbucha Ja jsem asi fakt pako, ale ja jsem se denne malovala, i kdyz jsem byla v lecbe sama doma.
Psychicky mi to pomahalo prezit. Vlastne mi to pry celou dobu sluselo, aspon to vsichni rikali.![]()
A delam to i ted. Prece nepujdu ucit dite v pyzamu bez rasenky.![]()
Luna mně se strašně líbí tvůj přístup, ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí