KonečněTady tak hlásím, že mám doma 1. + 2. + 4. + 6. třídu. Naštěstí nemají školu on-line, jen večer přes školní disk stáhnu zadání, prezentace (většina učebnic je ve škole), mají 1-4 hodiny denně podle třídy. Mrňata vyháním z postele cca v 8, do 10 je nakrmím, donutím převléct, projdu s nimi zadané. Pak se snažím vyhnat starší kousky, úspěch většinou 50%. Nejstarší do oběda z postele nevyleze, ale projde si zadané, druhá vyleze a po snídani provede totéž. Udělám oběd, dáme si hodinku klidového režimu, všichni udělají testy ze zadaného učiva - průběžně na vyžádání vysvětluju všechno všem (zatím to dávám na první dobrou jen tak z hlavy, mít to starší, nevím nevím
) Pak si dáme všichni něco dobrého za odměnu a jdeme ven. Naštěstí jsme velkovesničané a do lesů kousek. Po návratu přečteme hodnocení od učitelů, vyrobím večeři, umyju děti (větší už se myjou samy, samozřejmě), stáhnu zadání na další den, nacpu potomstvo do postelí, někdy vyhrožuju násilím nebo vlastním vysídlením, naliju si víno, vyslechnu muže (který v mezičase přijde z práce), projdu inzeráty na práci, někdy pošlu životopis, usnu na gauči. Mž mě po nějaké době vzbudí a má kecy, že jako z čeho jsem unavená, když se válím doma. A to je jinak vcelku úžasný, jen teď je prostě zralý na vystěhování. K mamince. K jeho mamince.
A nevím, jak dlouho to vydržím. Tož tak. Teď dopiju a půjdu spát.