Zarinya no veď preto som myslela, že to píšeš
Ale tak my už máme hádam pokoj (aj keď teda občas ma ešte dokáže prekvapiť.)
VIP zjevy
sisa.b taky sem si myslela po dvaceti letech ,1800km a "detem"je pres tricet let,ze bude klid.A predloni se nestacila divit co se odehravalo....![]()
Zarinya tak u nás to už nie je žiadna tragédia. Občas nejaké akcie, kde sa s ňou stretneme (my sme len 6km) a vlastne ma to aj potom celkom baví - dám si záležať pri výbere oblečenia, parfumu, makeupu... a celkom hnusne ju v duchu kritizujem
Jej ťahy typu - sadne si k rovnakému stolu, či rovno pred nás a otáča sa, aby predviedla hlboký dekolt - ma len pobavia.
sisa.b tak trosku neco podobneho bylo i u nas.Dcera mela svatbu,no,ale co ex dokazala vyplodit,vymyslet,motat se do ceho ji nic neni....myslela si,ze pro ten den budou hrat stastnou rodinku,no trapas,proste.![]()
nastesti ji snad potom doslo,ze takhle tedy ne,ze uz si ji do zivota nebudeme poustet,ovsem vubec ji to nezabranilo jezdit nasim autem,ktere muz nechal u syna a my to zjistili letos kdyz jsme prijeli na dovolenou.Ti reknu,nekdo ma hrosi kuzi.![]()
omluva za ot,tak sem dam pani Cechovou...![]()

To jdou na maškarní?
Zarinya tak to ste fakt vyšší level
dynda galavecer v Londyne.:-)
Ten účes je v totálním kontrastu k šatům.
Já nejsem ani v jednom teamu. Ale kdoví, třeba se s ním Dara rozešla, protože doufala, že v něm hrkne a začne dolízat. A on si místo toho celkem rychle našel jinou. To zabolí.
Ta fotka je evidentně aby měl výčitky. A on nemá, neboť je cynik a je mu to už dávno jedno.
Zarinya jé, tie šaty som videla asi pred dvoma týždňami vo výklade a dumala nad tým, kto dospelý by ich nosil. Moja dcéra mala podobné bodkovné na školskom plese, keď mala dvanásť.
Som ich ešte našla na webe a tuším sa mi páčia viac :-)

slniecko ty jsou hezky,ovsem ta volanova prisernost co ma Cechova....
A ano na holcicce fajn,jenze ji nejspis moc do ctyricitky chybet nebude.
Zarinya Krásný příklad toho, že vkus si za prachy nekoupíš
. A to je Čech chodící miliarda...
Nelinky maminka

Mutziputzi mně přijdou ty řeči o starých rašplích a diblících vždycky strašně trapný a navrch taky trochu do vlastního hnízda, ale tady se to bohužel fakt nějak nebízí samo. To stádečko čivav je k sežrání.
Mutziputzi moc pekny ![]()
Mutziputzi By mě zajímalo, jak dlouho to fotili... Když jsem v létě u moře pozorovala podobné focení, nejen že to vypadalo uhozeně, ale taky to tvrvalo pěkně dlouho. Ještě, že si nevymkla sanici![]()
Mutziputzi na ty prostredni fotce uz chybi jen ty roztomila ouska a bambule na nos jako kralicek treba....![]()
Liesel Je pravda, že s Instagramem přišla nová zábava nejen na pláž - pozorovat blbky jak se fotí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.