Mutziputzi já jsem jednou už před mnoha lety pozorovala holky jak se fotí zjevně na nějaký ten fashion blogísek.. u nás na priglu. od té doby mám ehm.. trošku rezervovaný přístup k tomu výsledku. takové ty "jako přirozené" dekorativní fotečky jak se víla vznáší na paloučku na jehlách nebo na zasněžené polní cestě v umně vlajícím kožíšku. ovšem tyto výtvory xichtu zblízka to už je imho na cvokaře..
VIP zjevy
Mutziputzi Nebylo to chtěné pozorování, jen mě to zaujalo. Pak je další level, vyslechnout, který filtr je vhodnější
.
viktorka_od splavu Já už jsem to sem jednou dávala, mně přijde celá děsně vtipná, ale takhle to vnímám většinou - záměr x realita![]()
https://www.facebook.com/officialcelestebarber/videos/1015802621920716/
Chacha! Koukla jsem na živý přenos ze svatby princezny Eugenie zrovna ve chvíli, kdy nějaké starší paní, která dorazil s Robbiem Williamsem (matka, tchyně?) ulítl kobouk, páč ve Windsoru mají dneska očividně extra větrno ![]()
Mutziputzi celeste je super!:-) já ale spíš měla na mysli to, že holky v teplákách a teniskách každá tři igelitky dojely parníkem na dekorativní místo kde se normálně uprostřed lidí na nedělní vycházce přezouvaly a převlíkaly a fotily jakože přirozené fotky...
Mutziputzi Celeste milujem.
dzizisketa klikla jsem tam, zrovna když vystupovala Meghan z auta. Nevím, jestli jí šaty nadouval vítr, ale vypadala lehce objemnější - že by fakt byla těhotná? A líbí se mi, jak pánům vlajou krovky od fraků :)
A te slecne co ve dverich zvedl sukni vitr. Chudak
Díky za tip na větrnou svatbu, jsem to zapnula, zrovna autem přijely družičky a ta dospělá chuděra, která je doprovázela dovnitř, ukázala v celé kráse své bombarďáky, šaty jí vylítly až do půlky zad, to je fakt smůla.
slniecko ty jsou hezky,ovsem ta volanova prisernost co ma Cechova....
A ano na holcicce fajn,jenze ji nejspis moc do ctyricitky chybet nebude.
však toto!!!
Zdá se, že Ashley Graham nebyla spokojená jak jsme si myslely...

Mutziputzi Přiznávám, že když už takové focení trvá déle jak čtvrt hodiny a dotyčné nejde nijak obejít nebo zavází ve výhledu a focení všem ostatním, začnu jim ty fotky regulérně kazit. Naposledy jsme takhle byli u vodopádu, kde fotograf se slečnou přelezli zábradlí, takže všichni měli ve výhledu jen je a když ani po dvaceti minutách a upozornění, že tam nemají co dělat nevypadli, začala jsem po nich házet sněhové koule. Nakonec je ostřelovali úplně všichni.
Liesel To by zaujímalo aj mňa. Ja síce psov fotím ale väčšinou je to niekde na prechádzke, dostanú za to modré z neba a ani sa nemusia veľmi snažiť, stačí aby sedeli. No ale minule som bola v parku, matka nahnala dve dcéry s loptou na trávu, asi 10 minút na nich kričala, že nech sa pozerajú a usmievajú na ňu a že nech nebehajú za loptou, lebo sa zašpinia a ako to bude na fotkách vyzerať. Cvakla pár fotiek, zbalila loptu a išli domov. ![]()
Mutziputzi Nelinky maminka
to je dílo. Kolik jí je?
Tulipe jojo to je moje oblibena tahle mamina
Mutziputzi Ale pořád jí je kus. Moje guilty pleasure je ANTM. A málem jsem spadla pod stůl, když se svojí výraznou nadváhou poučovala soutěžící, jak mají jíst zdravě. Dost bizarní scéna a na některých modelkách bylo vydět, že se koušou do jazyka.

Candance Skrz zadek na svatbe se proslavila Pippa, treba to dotycna vita!;-)
Karja jenze tato mela bombardaky (normalni tmave kalhotky) a myslim, ze silonky a ten sev na zadku
KapkaMM Hele ani já!!! bych neřekla, že měla někdy výraznou nadváhu
Mutziputzi Nevím, podle oficiální čísel má 175 cm, 91 kg, což nadváha je, BMI je už i na hranici obezity, ale ona má zjevně dost svalstva, takže bych se spíš klonila k pouhé nadváze. Ashley je hodně pěkná a hlavně nemá v hlavě prázdno, ale přednášet by měla spíš marketing než jak na zdravé stravování.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.