KapkaMM Hele ani já!!! bych neřekla, že měla někdy výraznou nadváhu
kecáš! nebo jsem zase nepochopila ironii ![]()
jako tady třeba ne.
KapkaMM Hele ani já!!! bych neřekla, že měla někdy výraznou nadváhu
kecáš! nebo jsem zase nepochopila ironii ![]()
jako tady třeba ne.
ale jeslti tohle není výrazná nadváha (jen lehký přestupeň obezity), tak co potom ?
Jiná Realita Pokud nema pandero, neberu to jako vyraznou nadvahu no![]()
KapkaMM BMI je somarina.
paktofonika Pokud se bere jako modla, tak je to blbost, ale pro orientaci stačí. Pokud vynecháme extrémy typu Arnold Schwarzenegger ve vrcholné formě.
Jsem si nevsimla, jaky mela Silvia dneska udesny, priserny krusky! ![]()
barbucha zvířecí vzory podzimu vládnou...
To chapu. Ale takovy backoroidni kopyta?!
Tady musim souhlasit s Mutziputzi - dokud mas pas a naopak nemas pandero, tak je to furt cajk.
A ja vim vo cem mluvim pac posledni dobou vypadam jak tehotnej mravenec, sakraprace ![]()
A je to oficiálne

Po té svatbě to bylo jasné :)

Kokoska Ale jaro je až za půl roku, to přece ještě nemůže mít viditelné břicho (4., 5. měsíc), ne?
brrr Může, zvlášť když je původně hodně štíhlá. Nebo jí může být zkraje jakýkoli tlak na břiše nepříjemný.
brrr Může, to je hodně individuální. Znám paní, na které to nebylo znát do sedmého, moje hodně hubená snacha měla břicho ve 4. dost výrazné.
Kokoska a narodí se malý zrzavy cernousek ![]()
![]()
Taky jsem si říkala,ze asi po svatbě oznámí těhotenství. Někdy to bylo uz viditelně. Čekali až po Eugenii.
Nevim kam to dat jinam, ale jestli si nekdo vsiml, tak cela akce CEO Deciem a nasledky minulej tyden, tak solidni shit show teda...
0zero7 Čo? Kde?
0zero7 nemám zdání wocogo
nějaké šťavnaté podrobnosti?
0zero7 No tak už som to dohľadala ![]()
Jiná Realita No on Brandon je mental case (podle me to meli resit uz davno, mrtvy kozy na insta atd) a delal paseku na social media cca 10 mesicu, minulej tyden postnul crazy video jak zaviraj vsechny UK story a ze vsichni zamestnanci pachaj trestny ciny atd atd, konspirace jako brno. Estee lauder, nyni minoritni investor, to dala v Torontu k soudu a ten ho zbavil ehm zamestnani. Mam podezreni, ze prestal brat leky nebo neco podobnyho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.