paktofonika kvalitka co? Fakt si chlapec nepomohl
VIP zjevy
0zero7 No dalo sa to čakať, už od začiatku roku to bola jedna senzácia za druhou, Brandon asi nebude úplne ok. Čudujem sa, že v EL čakali tak dlho.
0zero7 aneb jak si zničit veleúspěšnou firmu za pár týdnů?
no hráblo mu asi dost.
snažila jsem se přečíst "very detailed summary", ale je to tak dlouhý, že jsem to vzdala :D
nepřekvapilo, on už se hodně dlouho jevil jako psychotik. ještě, že je tam EL, 90% mé skincare je od ordinary a beru asi půlku jejich veškerého sortimentu. pro jistotu jsem se předzásobila, kdyby měli nějaké výpadky
0zero7 Tak to je síla, jsem už jeden čas myslela, že si Deciem budu fakt muset definitivně smazat z insta, protože ty Brandonovy hysteráky už se fakt nedaly vydržet, poslední dobou už to vypadalo, že se trochu uklidnil... no evidentně klid před bouří. :)
Karoleena já si taky říkala, co to má znamenat, jestli jim někdo nehacknul účet. Hlavně aby nekrachnuli, jejich na jejich skincare jsem naučila půlku rodiny a já bych to bez nich nedala
ja zas o neco prisla, koukam :D
Hodnotím pouze vzhled :-). Na 58 let vypadá skvěle.
...to jo. Tipla bych jí tak 50
Miru Já možná i míň...
...máš pravdu, klidně
999 No ja som pôvodne myslela, že má tak 45. Na svoj vek vyzerá naozaj veľmi dobre.
999 Já bych jí tipla o 10 míň, je to takovej ten model podařený sloveny, pardon Slovenky, jako je Vašáryová - obě nebo Magálová![]()
Krnacova ma proste dobryho kadernika![]()
V
ypadá opravdu dobře, zapracovala na sobě neskutečně

stes mně se tedy líbila víc v tmavých vlasech
stes v te blond vypada imho hrozne
stes no hlavně krom barvy vlasů nevidím rozdíl, tak neskutečná práce to zas nebude, vypadala dobře vždy
Já vím, že to sem nepatří, ale mě irituje, když někdo ve vysoké politice nemluví dobře domácím jazykem, jako Krnáčová nebo Babiš, osobní nesympatie v tom fakt nehrají roli. Do prkýnka, buď se naučím dobře česky, nebo zůstanu u slovenštiny a neprzním oba jazyky. Na okraj jsem rodilá slovena, česky se po x letech v Česku dá naučit dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.