Mutziputzi me bavi, jak ji vsichni pisou, ze ted vypada stastne a ze penize nejsou vsechno. To se hokejka musi citit jako dobra socka
jinak ona mam dojem tvrdila, ze koupila za sama a bez leasingu.
VIP zjevy
Zajímavý, že si - ve shodě se svým postojem - nepořídila třeba Dacii
Však není potřeba kupovat zbytečně předražený věci a přeplácet světový značky, no ni?!
jinx pak zaspala Finanční správa se obávám, nedávno plakala že za toho ex zaplatila víkend v Kempinski a dala mu poslední peníze na nájem z lásky když neměl![]()
barbucha tak tam ale ani svejm pipkám asi nevysvětlí, že je to úplně to samý![]()
Mutziputzi lol
socka v kempinski
Mutziputzi Jak ti v tom předchozím příspěvku chybí ty čárky, dá se to číst různými způsoby... Holt nájem z lásky
.
999 a zdroje vyschly...jo, tohle platí v obou významech![]()
Když nemůžeš, můžeš ještě na 30% prej...zlatý komolení češtiny![]()

Jestli si myslíš, že už to horší bejt nemůže, tak ještě o 30 % může?
dynda tak takhle to souhlasí v jejich případě![]()
paktofonika neviem teda, akú máš prácu, či kolektív, alebo dôvod, prečo musíš rozprávať po česky, ale mne teda celkom dosť vadí, keď Slovák prekročí hranice a hneď začne "mluvit" - teraz hovorím o situácii, keď to nie je nevyhnutné. Ja som v ČR študovala 5 rokov a celý čas som komunikovala slovom aj písmom slovensky (tým myslím aj diplomovú prácu).
sisa.b a to zas nechápu co ti na tom může dost vadit, vždyť si může každý dělat co chce, ne?
Mutziputzi veď môže, ale načo to? Nerozumieme si snáď? Aj tak to býva len zopár slovíčok použitých vo vetách, žiadna plynulá čeština. To tí ľudia chcú byť vtipní, či sa predvádzajú? Fakt tomu nerozumiem a opačne sa to teda nikdy nestane (aspoň nie u Čechov, s ktorými som ja v kontakte). Chápem teda, že pokiaľ zastávajú určité posty, tak by sa mali naučiť a používať reč danej krajiny (Bugárova slovenčina mi tiež trhala uši).
Mutziputzi aneb přečti si seznam řepkových motivačních hesel a pak se na něj podívej, abys věděl, kam s nimi dojdeš...![]()
sisa.b Tak já se například v Německu snažím mluvit německy, i když anglicky umím mnohem líp a domluvím se tam anglicky všude, challenge prostě, ale hlavně moje věc a nechápu co je na tom k vadění![]()
sisa.b Mne to nevadí, bohužiaľ som po 10 rokoch v Česku dospela do štádia, kedy hovorím ako tatar aj ja
Pár Slovákov ma už kvôli tomu vysmialo, ale ja skrátka nie som schopná sa v reči kontrolovať, ak mi tam náhodou skočí české slovo, ktoré je výstižnejšie ako slovenské.
Mutziputzi tak ale to je skvelé, proste zdokonaľovanie jazyka
Ja hovorím napríklad o tom, že sme so spolužiakom prišli do školy a on hneď pchal do slovenčiny tie štyri české slovíčka, ktoré ovládal. Tak ale samozrejme je to každého vec.
sisa.b tak to je pózička no, to chápu![]()
sisa.b Mne vadilo, keď sa kamarátka vrátila po roku z Prahy na Slovensko a odmietala sa s nami baviť po slovensky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.