heh to netusim co je:-)
- Prvý raz zaťali, íverčok vyťali, druhý raz zaťali, do krvi preťali, tretí raz zaťali, taký hlas počuli: "Neni som ja drevo, drevo javorovo, ale som já dievča..atd. -
Sme to měli v čítance ![]()
heh to netusim co je:-)
- Prvý raz zaťali, íverčok vyťali, druhý raz zaťali, do krvi preťali, tretí raz zaťali, taký hlas počuli: "Neni som ja drevo, drevo javorovo, ale som já dievča..atd. -
Sme to měli v čítance ![]()
Kokoska ha, francuz sa tvári, že nerozumie ani ked nanho hovoríš francuzky a nevieš to moc dobre. Ale na to im kašlem, brblem na nich francuzky a ked nerozumie tak ukážem prstom. ![]()
Isca fíha ![]()
999 jojo pokud to nezazijes nepochopis. asi jako janulik:) taky jsem zirala, ovsem nevim proc by si decka vymyslely
Isca nojo, ja si prd pamatuju:-)
viktorka_od splavu Janulik03 byla rychlejší...
a musím říct, že haruľa dělaná na plechu v troubě, s tenkými plátky másla kvůli zapečení, je úplně nejvíc nejlepší! jsem sice po obědě, ale nepohrdla bych!
Janulik03 no právě, oni prostě nechtějí rozumět ze zásady . Ale naposled, i když už to je pár let, aspoň v hotelu a v restauraci angličtinu probrali, i když teda jedna recepční s výrazem, že má před sebou něco, co vylezlo zpod kamene.
Janulik03 No za atd. už pomalu začínám tápat, ale asi mě ale jako dítě školou povinné zajímaly ty rodičovské kletby ![]()
Dámy, dakujem za prínosnú debatu, odchádzam zaliezť pod kamen. A popri tom teda ešte ostrihám vonku všetky kríky, s ktorými meškám. Prajem pekné pokračovanie dnešného dňa. Cmuky cmuk. ![]()
![]()
viktorka_od splavu Iver býval v křížovkách :-)
Já už tady určitě říkala, že můj muž je Slovák a naše oblíbená zábava je hledat slova, která v jednom z jazyků existují a ve druhém ne. Manžel si nejvíc opečovává pahrebu, to bylo první slovo, se kterým jsem narazila a nenašla synonymum :-) Teď vedeme svár o lopár, který mu odmítám uznat, protože znám slovo lopář, ale on tvrdí, že jde o pouhý moravismus a že celá Morava vlastně mluví jen nějakou počeštěnou slovenštinou ![]()
Garfie Co to je pahreba?
Stačí mi opis.
Garfie A jaký takový slovo jsi našla v češtině?
999 žhavé uhlíky, popel...
Janulik03 No nepovedala by som, že takmer v každom vyjadrení ale dobre, mne anglicizmy nevadia, takisto mi nevadí ak Češi ktorí nerozumejú slovensky komunikujú anglicky, nemecky alebo v ktoromkoľvek inom jazyku ktorí druhá strana ovláda tiež. Naozaj neviem prečo by si v tomto niekto vymýšľal.
Garfie já jsem si musela najít ten lopár a jestli jsem dobře pochopila ten popis, my tomu doma říkáme prkýnko :D
Isca Jo, třeba prohlídka (ve slovenštině existuje jen prehliadka -stejná pro přehlídku i prohlídku)
Garfie Tak to je tedy závažný nedostatek
ale uznávám, že s pahrebou srovnali náskok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.