Kaira se zapomněla zapnout ![]()

VIP zjevy
barbucha Ani Vláďa Štancl nezklamal... cirkusákem jednou, cirkusákem navždy a při každé příležitosti (a ten pupek, fuj). A jeho manželka, kde asi končily šaty, když ta fotka je v kabátu?
Taky mě napadlo jak krátký šaty má Skuherská. Pro danou příležitost naprosto nevhodné. Vlastně s její postavou i jinak. Tahle dvojice moc vkusu nepobrala.
Tak Betty Asi mermomocí chtěla ukázat nohy? Kolena asi nemá špatný... ![]()
Tak od něj jsem nečekala nic jinýho ![]()
barbucha Mě by hrozně zajímalo jak to maj. To jim přijde pozvánka do Vladislavskýho sálu (dostatečně dopředu) a oni, byť korunu asi fakt neobracej, si vezmou něco ze šatníku? Nebo to řeší, ale jdou ke kolotočářskýmu krejčímu? A ten jim doporučí "oblek" s lampasama a uplý mini?
Kaira se sice zapomněla zapnout, ale ten overal má dobrej... Nepoznáte někdo, odkud je?
999 chatty
nellielovett Dilky :-). Hned se mi zdál dobrý...
Po ránu trochu jazykolamu na rozhejbání mozku: K diskusi jsou i dlouhé rozpuštěné vlasy, některé vnadné tělo obepínající modely, svými logy leckdy atakující luxusní značky, jež svým způsobem nahrávají looku zrající posh ženy, jejíž artiklem je rajcovní živočišnost a smyslnost. (Františka von Plesk)
stes ja tomu rozumim
jinx Jistě. Já taky. Ale věta je to nevídaná.
stes a kdoze je ta milfka?
viktorka_od splavu
Přeci Móňa
stes ahaa![]()
Asi se s Františkou rozcházíme v názoru na význam označení posh. Jako posh a zároveň "rajcovně živočišná" žena, fakt? ![]()
barbucha Já se s Františkou rozcházím nejen v tomhle :-)
barbucha no ale ted jsem to konecne pochopila-fanka nam preci vysvetluje, proc moňa vypada tak blbe-snazi se skloubit protiklady a takhle to dopadne![]()
Se mi libi jak se pekne hecujete a pritom tomu vetsina z vas rozumi jak koza petrzeli![]()
Mutziputzi a tak vysvětli.. nám tupým ignorantům.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.