Pavlena cili styl "Móni" i "Fanky" je pro mnohe kriticky nedosazitelny a o X levelu vys![]()
VIP zjevy
Mně tady nepřestává udivovat to nepochopení smyslu postu a ta soudržnost mezi těmi, co si myslí, že "tomu" rozumí líp než ostatní. Terčem mého ranního postu nebyla Babišová, ale Francky sloh.
Mně tady nepřestává udivovat to nepochopení smyslu postu a ta soudržnost mezi těmi, co si myslí, že "tomu" rozumí líp než ostatní. Terčem mého ranního postu nebyla Babišová, ale Francky sloh.
Mas tam hrubku, "Francka" ne
Se mi libi jak se pekne hecujete a pritom tomu vetsina z vas rozumi jak koza petrzeli
Povedzte, mucinka, čo vy si predstavujete pod takým slovom "posh"?
barbucha Ted jsi na to kapla, klido prave neco uplne jinyho nez ty![]()
Babišovou, že jo? ![]()
barbucha Ja ne, ale nekdo urcite jo, Frantiska napriklad
Tak to mě právě poněkud udivilo.
barbucha Tvy svaty pravo, my zas presvedceni, ze uz jsem zde videla vetsi neumetelstvi![]()
Jestli myslíš hadry, tak souhlasím. Ale já (tentokrát
) nekritizovala Babišovou, ale Františku: u někoho, kdo je a) módní kritik a b) píše do novin (tak dobře, do Blesku) bych očekávala že (na téma stylu) nebude psát takový nesmysly.
barbucha tak posh znamena modni, drahy, fajnovy, hofofogo, nobl...kde vidis ten nesmysl?
Tak "drahý" ještě nemusí bejt "nóbl", to je právě to.
Ono se to blíží spíš významu jako elegantní, sofistikovaný, na úrovni... prostě upper class styl. No a k tomu - teda podle mě - nepatří žádná rajcovní živočišnost...
Hogofogo už je mnohem příhodnější označení Babišový a s ním může klidně bejt rajcovní, až se pánům zapařej brejle
barbucha aha, tak IMO jsi vedle jak ta jedle spis ty, elegantni, sofistikovany nebo na urovni fakt nejsou vystizny synonyma posh
barbucha ale aspon se dokazes oprostit od despektu v podobe Fanek a Francek, to ocenuji![]()
Tak to asi Angličani špatně chápou... škoda že jim to taky nikdo pořádně nevysvětlil.
barbucha Ta sofistikovanost a elegance jim vypadla pitomcum co? Jako fakt posh muzes i ve Fendi monogramu od hlavy k pate, Balenciaga teniskach na noze a LV na rameni, sofistikovany a elegantni to nebude, ale posh pri trose stylu klido pido
Mutziputzi a kde tam prosimte jeste vpasujes tu rajcovni zivocisnost? abych uz teda byla propriste poucena, ze to jde;-) (nemej obav neminim to zkouset, bych to dozajista popletla)
viktorka_od splavu A kam bych ji pasovala, kdyz se to vubec nevylucuje??
řekla bych, že posh řečeno anglicky ale v českém textu má trochu jinou konotaci než v angličtině... mám pocit, že v češtině to dostalo trochu negativní / pejorativní kontext, který ale v originále není...
barbucha Ta sofistikovanost a elegance jim vypadla pitomcum co? Jako fakt posh muzes i ve Fendi monogramu od hlavy k pate, Balenciaga teniskach na noze a LV na rameni, sofistikovany a elegantni to nebude, ale posh pri trose stylu klido pido
Na druhou stranu můžeš být od hlavy po patě ve Fendi a posh nebudeš ani za nic (ne Ty, obecně)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.