stes no a to právě posh budeš, to je přesně ono, posh neřeší vkus
VIP zjevy
Mutziputzi posh?

nolita To mě překvapuješ, pro mě posh v češtině pejorativní nádech nemá...
viktorka_od splavu Muze bejt, nevim
999 ani ja jsem to tak nevnimala. ja si prave nevybavuju zadny takovy obrazek/outfit, ktery by splnoval soucasne i definici stare rajdy.. je fakt ze nazivo jsem to nikdy nevidela.
viktorka_od splavu no...rajcovni zivocisnost neni soucast definice vyrazu posh, byla-li by, nemusela by to "Fanka" psat dvakrat a zaroven rajcovni zivocisnost nerovna se stara rajda
tyvole ja jsem blizko necemu, co bych si nemyslela kam mohu zajit, napada me argument zoufalcuv - neumeni porozumet psanemu textu!)))
Mutziputzi zapomnelas na artikl![]()
viktorka_od splavu ne, proc myslis?
999 já to tak vnímám, neříkám, že to tak skutečně je... je to i co psala mutzi - posh nerovná se vkusně... v angličtině to slovo vnímám veskrze pozitivně
viktorka_od splavu no...rajcovni zivocisnost neni soucast definice vyrazu posh, byla-li by, nemusela by to "Fanka" psat dvakrat a zaroven rajcovni zivocisnost nerovna se stara rajda
tyvole ja jsem blizko necemu, co bych si nemyslela kam mohu zajit, napada me argument zoufalcuv - neumeni porozumet psanemu textu!)))
![]()
![]()
viktorka_od splavu no...rajcovni zivocisnost neni soucast definice vyrazu posh
nic takovýho jsem netvrdila, to mě ani nenapadlo, myslím že podstatou rozboru byl naopak rozpor mezi těma dvěma výrazy
já ale nebudu říkat že nerozumíš psanému textu, protože vím že to děláš schválně a ne že bys nerozuměla:P
("zrající xxx ženy, jejíž artiklem je rajcovní živočišnost a smyslnost"= po brněnsky stará rajda:D
Pani Čižková se dnes musí tetelit blahem .. Takova plamenna diskuze o jejím slohovém cvičení ![]()
Po ránu trochu jazykolamu na rozhejbání mozku: K diskusi jsou i dlouhé rozpuštěné vlasy, některé vnadné tělo obepínající modely, svými logy leckdy atakující luxusní značky, jež svým způsobem nahrávají looku zrající posh ženy, jejíž artiklem je rajcovní živočišnost a smyslnost. (Františka von Plesk)
Ale to je půvabná věta
![]()
viktorka_od splavu Co Monica Belucci napriklad?
Mutziputzi obrat se na fanku![]()
viktorka_od splavu Ja verim tobe - je to stara rajda!
Mutziputzi hned si bez vyplachnout pusu mydlem!

viktorka_od splavu tomu dle brnensky definice rikam stara rajda, co vic po me chces...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.