Mohučanka Co jsem zaregistrovala, tak Marpo ma za sebou celkem dlouhou zapasnickou minulost, takze z jeho strany to asi uplne amaterina nebude...
VIP zjevy
Karja Já ty začátky nesledovala, ale řekla bych, že šlo o raperský battle, ale tentokrát pěstní:-). Prostě dva testosteroňáci, někde se vytahovali kdo komu rozbije hubu a nakonec se na to nabalila takováhle akce. Dostali tam dobrá jména MMA, boxera Konečného po pěti letech do ringu a na závěr ty dva. Ale Rytmus i Marpo se na to připravili a nebylo to trapný.
A o veľmi slušné peniaze.
Moc hezky

Mutziputzi to je člověk nebo figurína? Vypadá to až děsivě, díky těm filtrům. Jako by byla z plastu...
Torrah a to se bojim, ze je to bez filtru![]()
Mutziputzi Má nějaký čočky, ne? Brekeke, bolí mě v kříži z tý fotky.
Mutziputzi se mi libi, jak se hrde prsi pred trihvezdou :D
Mutziputzi
jo
Mutziputzi me by zajimalo, jak se tohle obleka. Treba sehnat bundu musi byt orisek. Mozna proto je jen v tricku?![]()
Mutziputzi me by zajimalo, jak se tohle obleka. Treba sehnat bundu musi byt orisek. Mozna proto je jen v tricku?
chuděra!
999 hm, řekla bych že si něco kompenzuje![]()
viktorka_od splavu Já bych ho neanalyzovala. Je upřimnej.![]()
vždycky jsem myslela, že victoria je docela úspěšná ![]()
Sweet Potato Podle me je uplne celej ujetej, nemozno ani analyzovat:-D:-D
999 klasickej fetišizmus no
Sweet Potato souhlas
Mutziputzi me by zajimalo, jak se tohle obleka. Treba sehnat bundu musi byt orisek. Mozna proto je jen v tricku?
To by mě taky zajímalo. Bych brala tip, protože třeba zimní bundu sehnat je pro mě oříšek. A co teprve lyzarskou! A to mám oproti jen 65F
Lamicka jo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.