evidentně Mariem podcenila magii dne 21.12. 21:12 SEČ
... stejně tak i ty zřejmě přeceňuješ tu vnější krásu ![]()
VIP zjevy
prďola ho musela uřknout Lilie nebo nevim
Tak kdo tady čekal na Darinčinu reakci?
Neverending story.
barbucha taky se jí divim, na to napsat jedině, že nenapadlo![]()
Jak může někdo vyměnit tuhle za tuhle????
Říkám si totéž. První hezká a chytrá, druhá takovej knedlik... holt za ty prachy se některý dokážou dost snažit, v tom bude kněžka asi dost dobrá ![]()
Je to teda z Plesku, ale vzhledem k tomu, že s nimi Rolincová udržuje pro sichr dobré styky, asi si to nevymysleli...je to z 2014...
I přesto, že zpěvačka je maminkou pětileté Laury, s raperem Patrikem Vrbovským se jí další vytoužené dítě počít nedaří. „Pravda je, že se o něj snažíme zatím přirozenou cestou a stále ještě to necháváme osudu,“ prozradila Blesku Dara.
„Je ve hře i varianta umělého oplodnění, které podstoupím v případě, že se tato přirozená cesta nepovede,“ dodala Rolins, která nemá problém i o takto citlivém tématu mluvit. „Znám spoustu párů, které umělé oplodnění podstoupily, a povedlo se jim díky tomu mít nádherné zdravé děťátko,“ nevidí na umělém oplodnění nic špatného. A co víc! Přemýšlí i nad tím, co dál, pokud by tato cesta selhala.
a 2017...
Dara Rolins (44) a Patrik Vrbovský alias Rytmus chtěji založit rodinu. I když společně vychovávají zpěvaččinu dceru Lauru, o pět let mladší rapper by si přál vlastního potomka. Hvězdný pár kvůli tomu byl již i u odborníka.
A doktoři měli pro Daru a Patrika velmi dobré zprávy. „Doktoři jsou s námi nesmírně spokojení, mohli by nás vystřelit na měsíc jako dva vzorky těch nejzdravějších lidí z planety. Čas, to je nejhorší, musíme se zklidnit, jestli to myslíme vážně,“ svěřila se Top Star magazínu Dara, která přiznala, že se o téma miminko je u nich na denním pořádku.
Koukala jsem na zápas, kde Rytmus boxoval s Marpem a dost mě překvapilo, jakej je Rytmus knedlík i po mnoha měsících boxerského tréninku, zvlášť břicho má hrozný. A vzpomněla jsem si na Mutziputzi , kterou iritujou určitý druhy pupíku a zároveň má pro Patrika slabost
.
Mutziputzi Nejlíp stejně vypadá Janečkova první žena ![]()
Taky se takhle balim v prosinci

Mutziputzi tak tohle je můj nejoblíbenější zimní outfit do letadla![]()
Maureen Tak je potreba aktualne odprezentovat plochy bricho no![]()
Ta fotka je divná, není si podobná.
Ronna protože neni zmalovana. A ten úsměv je fakt hooodně přirozenej
stes Ať je jakákoli, tak zmalovaná teda rozhodně nechodí.
O co slo v tom boxu RytmusXMarpo? Nejaka charita nebo jak? Nejak jsem to nesledovala.
Karja Nemyslím, že šlo o charitu. V topstaru o tom byla dost dlouhá reportáž a o charitě nepadlo ani slovo.
stes Ať je jakákoli, tak zmalovaná teda rozhodně nechodí.
Ať je jakákoli, postavu - hlavně břicho, má parádní
.
Mohučanka Aha, takze proste jen tak amatersky zapas?
Karja No, bylo to součástí takového boxersko-zápasnického večera, tak tam možná chtěli mít nějakou kuriozitku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.