notna napiš ji na instagram.. Tohle asi zajímá vic lidí
. Ale ona bude asi spis "barovej" typ...
VIP zjevy
Včera jsem prvne videla reklamu na dermacol.. Po par vterinach jsem uz cucela s otevrenou pusou a ke konci jsme jen rikali tvl
mám od nej jednu rtenku se kterou jsem spokojena, ale nejsem daleko od toho ji zadupat do země. Bylo to sileny![]()
Včera jsem prvne videla reklamu na dermacol.. Po par vterinach jsem uz cucela s otevrenou pusou a ke konci jsme jen rikali tvl
mám od nej jednu rtenku se kterou jsem spokojena, ale nejsem daleko od toho ji zadupat do země. Bylo to sileny![]()
stes Tak to se mi podařilo taky vidět. A říkala jsem si to stejný, jestli něco doma mám, tak to letí do koše
. Strašný. Je to teda v kategorii "všichni si ji pamatují a ví na co je", ale s obráceným účinkem.
stes kterou? mám pocit, že je jich víc.
Jiná Realita
s timkem granskym a nejakou slecnou.. Neco o muzich.. Podobne trapne mi bylo u reklam na aquilu s tema "zpevackama" Neco ze jsou moje bejby...
stes taková ta zpívaná? ta je úplně strašná. ale na dermacol to fakt sedí :(
Jiná Realita Přišlo mi, že jsou to všechny reklamy od Dermacolu spojené dohromady. Taková šíleně dlouhá píseň![]()
Jiná Realita jo nekonecny
. Treba 3 minuty
Tvl, ve Špindlu straší.
Ta pleť není nijak dokonalá. Jak by vypadala, kdyby toho lososa nejedla..
Ronna ten článek je prisernej, diskuze pod nim ještě horsi. Ale pokud takhle "pěstěně" vypada po lososu a spol. dělá někde fakt chybu![]()
Tak už? ![]()

stes uplne nejlepsi na te diskuzi jsou vsichni borci, co ju tak znalecky hodnoti :)))
Garfie Ako na Nový rok, tak po celý rok![]()
Takže viac obnažená ako oblečená. Ale postavu má skutočne peknú, vypracovanú. Na jej roky....
milacka Tak to jako všechna čest! Na druhou stranu si na tom do značné míry postavila kariéru, takže udržení jistě patří mezi priority.
stes mela jsem stejny pocit, ta reklama je des! A prvni,co me napadlo - jestli jsem nahodou neprepnula na nejakou dermacol TV...
I ten Rittig je vtipnej, to je dobře..

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.