My nesmíme ani naznačovat...
Trapný, trapný, trapný.
Zarinya Tohle mi přojde jako totální dno, dobrý kamarád nám řekl...ale víc říct nemohl...tak jen naznačil... kam to bude pokračovat?
Sweet Potato se snad budu muset pridat do klubu Vondrackova....![]()
![]()
ta nova nahravka a vubec cela KK a Repka uz je takove dno, ze uz me to skoro nudi ... O nem jsem si nemyslela nic dobreho, ale zacina mi ho byt lito, kluk jeden moravskej blbej...
Candance Bohužel na něj sedí okřídlené “ještě větší blbec než jsme doufali”
Sweet Potato na 100 %
Sweet Potato tenhle plátek je tak blbej a nechutnej, že začínám věřit, že se tam naopak měli všichni na pohůdku
Candance mně to tedy tak už nebaví, ale líto mi ho není, naopak..těmhle dvěma nepřeju nic hezkýho a pokud padnou ještě níž, jen dobře..líto mi je dětí, které za nic nemůžou
Kozo mě dojme na každý fotce prostě!

Lepsolidi

Mně se babisova líbila
Mutziputzi nahodou tam vyzeraju vsetci celkom dobre. Babisova sa mi tu paci. Politiku do toho netaham, hodnotim co vidim
Vypadaj vsichni OK, ale ze Zemanovy je 53 je teda tristni
Mutziputzi co je to 53? Vek?
Janulik03 jj
Janulik03 váhu snad nehádáš ![]()
ale i zemanová tam vypadá na její poměry podle mě dobře.
Vypadaj vsichni OK, ale ze Zemanovy je 53 je teda tristni
když se moje maminka dostala do téhle fáze, skoro v 70, najela na striktní dietu a teď vypadá mnohem mnohem líp než ivana
No Zemanová na 53 bída , to je bez debat. Ale dělají to ta kila, neumí je obléknout. Dadoo by ji mohla dát školení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.