VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:22

Dadoo fúúúha, tak to teda klobúk dolu, aj dva! 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:24

Jiná Realita ja teda sto kilo mam, ale sik lodicku obuju furt, kotniky mam furt jak zamlada :D ale chapu, ze ivana je jeste o 20 let starsi nez ja. I tak doufam, ze za 20 let jako ona vypada nebudu. Minimalne se budu snazit, abych se netvarila jak nasrana domovnice :D

Dadoo ja jsem taky myslela, ze jsi tesne pod padesatkou

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:33

Dadoo ja jsem tě zmínila protože máš smrnc, umiš. Ivana je moc hezká, ale drhne to. 

A na bábu jsem taky mladá, aspoň to tak cítím.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:41

razorblade Já ti těch sto kilo fakt nevěřím.

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:48
Reakce na 999:

razorblade Já ti těch sto kilo fakt nevěřím.

​leda,když meri 180

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:49

999 záleží na výšce, ne?

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:57

Tak Betty  Když mně přijde, že u Ivany to vychází tak nějak zevnitř.  Viděly jste ji někde v posledních letech usměvavou? Dobře naloženou, viditelně v pohodě?

Já ne. Je pořád stejná. Kamenná tvář, čumí jak puk, sorry. 

Nevím, jestli je pořád smutná nebo nasraná, ale vypadá tak.

Na druhou stranu, mít doma to, co ona, nevím, jestli bych měla sílu usmívat se na svět kolem sebe. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 23:00

U Ivany je především skličující ta do nebe volající rezignace nebo co to je. Znám spoustu žen s nadváhou, ze kterých čiší energie, jsou inspirativní, krásné....

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 23:07

Dadoo domenica  na sto procent s vámi souhlasím. Ivana není v pohodě a je to na ní vidět.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 23:08

razorblade nechci ti brát naději do budoucna, ale moje matka měla v mládí tak malou nožku, že její boty jsem já neobula ani v pubertě. a teď...já se teda budoucnosti mých nohou dost obávám 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 07:22

999 posledni rok jsem se fakt moc nehlidala. S mymi rodici, kteri do me vzdycky kerovái kvuli vaze, je to posledni dobou uz k nevydrzeni :)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 07:55

monika ohoz jakz takz, nijak me to ale neoslovilo, ale ona celkove neni muj typ, ty podbradky a naducane rtiky/tvaricky, spek na brise... bures ma strasne sako, strasne :D o ivane uz bylo receno vse, to je smutny pripad

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 08:36

Viděla jsem spoustu fotek ze svatby, na kterou byli Zemanovi pozváni, tedy žádní novináři a lidi, kteří jim jsou po chuti. Důvod k naštvání žádný a stejně se Zemanová ani na jedné fotce neusmívala. Stále stejný výraz. Během pár hodin co se zdrželi údajně zapalovala jednu cigaretu od druhé a zapíjela to panákama... Fakt nešťastný člověk...

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 08:53

Dadoo Ty teda umíš překvapit 

Janulik03  Manžel,co umí ocenit ženu je k nezaplacení .Gratuluju.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 10:11
Reakce na Dadoo:

Tak Betty  Když mně přijde, že u Ivany to vychází tak nějak zevnitř.  Viděly jste ji někde v posledních letech usměvavou? Dobře naloženou, viditelně v pohodě?

Já ne. Je pořád stejná. Kamenná tvář, čumí jak puk, sorry. 

Nevím, jestli je pořád smutná nebo nasraná, ale vypadá tak.

Na druhou stranu, mít doma to, co ona, nevím, jestli bych měla sílu usmívat se na svět kolem sebe. 

​Pretože nie je šťastná, svoj život nežije, len prežíva. Mala by so svojím životom niečo robiť. Len či ešte chce.

Takto svoj život zbytočne premárni.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 05. ledna 2019 10:21

Taky si myslím,ze paní Zemanová je taková smutná,životem unavená žena..nedivím se,po všech těch excesech jejího chotě bych-být na jejím místě-chodila kanálama...např.to jeho potácení se nad korunovačními klenoty v přímém přenosu v TV...uff

ale ze by nemohla být lépe oblékaná??to teda jo...minimálně si muže nechat poradit,ne?..např.ty její lodičky-kdyby byly kapku víc vykrojené,hned to bude vypadat líp,je to maličkost,ale pomůže k celkovému vzhledu..ale je to o ní samé,rezignovala a nesnaží se na sobě pracovat...a je fakt,jak se píše výšekaždá žena nemá charisma,je to něco co je vrozené a asi se to úplně nedá naučit,to musí vyzařovat z nitra...konec moudrých řečí...

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 18:35

jinx souhlasím. Na té postované fotce aspoň Monika nemá ty obvyklé barbie vlny, to oceňuju.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 19:28
Reakce na Janulik03:

Jiná Realita ja vahu moc nikomu nekomentujem, sama viem, ako rychlo sa vie zmenit a nie vzdy je to len o rozozranosti. Ona je zena ktoru nezivi vzhlad, mydlim ze jej pozicia nie je jednoducha, kazdy ju hodnoti a ma pocit ze ze ju pozna a teda je to nezavideniahodna pozicia

​A co ji teda živí? Snad vědecká práce? Nebo třeba něco v oblasti kultury? 

Já bych naopak řekla, že je to to jediný, čím by mohla (a měla) přispět. Jako "první dáma" má jedinou funkci: reprezentovat.

To je taky důvod, proč ji vytáhli znova na světlo boží - protože prezident bez toho doprovodu vypadá blbě... ovšem s tímhle ještě blbějc (zasmála bych se, kdyby to bylo k smíchu).

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 19:53

Bohuzial moje reakcie tu su mozno ine, myslim ze celkom nechapem  vacsinu kritik tu. Som divna , pride mi to trosku ako hin na carodejnice. Jedna napise co sa jej nepaci a uz to ide, kto viac nalozi. Ako som sa dozvedela vedla, hystercim. Nuz pardon. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 19:54

Janulik03 

Ale di ty 

Hele, holt je to veřejná osoba... a i soudy uznaly, že takový musej snést vyšší míru kritiky!