VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:00

Tak Betty tak buď je Dadoo tak dobrá nebo váží polovic.. ne bez legrace, na zemanové je vidět už i takový ten postoj že jí nejdou dát nohy k sobě krz ten tuk.. to vůbec není porovnatelný

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:02

Jiná Realita ja vahu moc nikomu nekomentujem, sama viem, ako rychlo sa vie zmenit a nie vzdy je to len o rozozranosti. Ona je zena ktoru nezivi vzhlad, mydlim ze jej pozicia nie je jednoducha, kazdy ju hodnoti a ma pocit ze ze ju pozna a teda je to nezavideniahodna pozicia

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:06

viktorka_od splavu no takto. Obdivujem tvoju mamu o tom ziadna, ale teda ako aplikovat vseobecne sa to neda. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:10

Zemanova vypada jak v nocni kosili. Myslim, ze i jeji figura se da obleknout lip. Minimalne by si mohla vzit nejaky vic sik boty, co z ni nebudou delat tetinu

49364 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:10

Janulik03 aplikovat ne, to nemyslím, spíš že to je fakt smutný když se k tomuto někdo dopracuje takto brzy to a), a pak b) že nikdy není pozdě to změnit.. a ne v 70 samozřejmě už to nebude na modeling, ale prostě normální aby se člověk třeba zvládnul obout a tak..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:20

razorblade když vážíš tak sto kilo a celé tělo už povolilo, povolila i noha, tak se šik boty spíš nedají sehnat. pochybuju, že si nechává šít. na tlustou širokou nohu, která nese velkou váhu, seženeš boty v běžné konfekci, kterou zemanová nosí, těžko.

mám hodně tet, které jsou rozhodně hubenější než zemanová, a kvůli zpravidla zdravotním problémům (kolena), a kvůli široké noze jsou rády, že obují tenisky. nebo sehnat boty mojí matce je neuvěřitelná fuška. i zimní, natož lodičky. vůbec  do nich nedá nohu, a pokud dá, tak i celkem pěkně působí bota se rozplaskne do babkovsky působící ploutve.

i když u zemanové si myslím, že se spíš nijak extra nesnaží, že kdyby tomu věnovala úsilí, tak něco aspoň trochu lepšího určitě najde.

od té doby, co sháním boty matce, tak vím, jaké to je, když zkusíte 50 párů, a z toho jeden vleze na nohu, vypadá hrozně, ale berete ho, protože nic jiného není, nebo už fakt nemáte sílu zkoušet další.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:22

razorblade ale fakt mi přijde, že ty, co má na fotce, jsou snad nejvíc šik, co jsem na ní kdy viděla.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:22

viktorka_od splavu ver mi ze som si minuly tyzden vypocula podobnu rec ohladom mojej osoby. Nastastie som mohla zostat slusna lebo moj muz ju zastavil a vysekol mi pred mou poklonu. On jediny vie ako to a je pre mna oporou. 

49364 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:28

Janulik03 no neblázni.. za prvé jsi krásná baba a plnoštíhlá ne taková velryba a za druhé se umíš oblíknout a upravit a poslední a důležitý je, že nejsi veřejně činná, takže si můžeš chodit jak uznáš za vhodný i kdyby první dva body neplatily

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:28

Janulik03  a manžel je skvělej!

Offline stes
9269 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:32

Janulik03 to je hezky...a presne...ne kazda neštihlá si za to může uplne sama. Ne kazda mladice tohle pochopii. Fakt, nemyslim to zle. Ale je to o ty upravenosti spis nez o kilech.Pokud je spekata a jeste smudla, tak je to des bes. Cili kila navic nejsou duvodem k rezignaci na celkovej vzhled, ze.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:36

Ounz je, zmenil pracu aby bol denne doma

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:59

Jiná Realita ano i ja mám dojem, že se Zemanova nesnaží. Očekávala bych od ní víc.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:00
Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:05

moora 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:05

Tak Betty viktorka_od splavu  tedy, dámy, děkuji velice za komplimenty.  Dadoo váží hodně, opravdu hodně. Boj s kily je celoživotní a bohužel po většinu času prohrávám. A věřte, že mě to hodně štve. Zvláště ted, když na podzim jsem shodila, ale jak mě pořád bolí ta kyčel, mám hodně omezený pohyb a zase to letí nahoru. A to, prosím pěkně, opravdu nežeru.

Moje hodně šik kolegyně mi taky říká, ať neblbnu, že ta kila umím nosit. Ale já bych tedy uměla nosit i mnohem míň kilo. 

Jsem jak  malá mořská víla. Každý krok znamená bolest. 

Jsem o čtyři roky starší než Ivana, ale strašně by mě štvalo, chodit oblékaná jako stará bába. tedy diblíka se bojím taky, ale.. na babu jsem ještě pořád mladá 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:09

Dadoo ty si krasna a mas charizmu, to je dar. Nie kazdy ho ma. Nech ti cim skor bolest prejde, aby si zas “skakala cez kaluze” 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:14

Dadoo neverím, že si o 4 roky staršia  ja som podľa fotiek hádala vek okolo 40 ky!!!

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:16

Janulik03  Děkuju, červenám se tu.   Já totéž vidím u tebe.

Přes kaluže je skákat potřeba, protože každá louže klouže 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:17

DrowRanger Nekecám. Jsem pořád mlaďoučká, ale teda už dost dlouho