Potrefenáhusa Tak to vidím na základnu :-).
VIP zjevy
![]()

Já sem hrozně tolerantní a tohle strašidlo mě úplně irituje!
To není možný! Já ji snad napíšu, odkud má ten krivak! Jestli by ho neměli v černé... Já s velikostí 65F žádný křivák přes prsa teda nezapnu :((
Já sem hrozně tolerantní a tohle strašidlo mě úplně irituje!
u tohoto bych opravdu už pochybovala, jestli je TO ještě vůbec živé
já nevím, jestli kdybych ji potkala naživo, budu se smát, brečet nebo mít strach.
Někdo pořešit Valentýna u Nelinky s Kozem??

Já byla minulý týden v OC Flóra a tam jsem potkala několik umělejch holek (prsa, pusa, vlasy, nehty, řasy...) a několik hochů ve stylu Vémola, nebo s vizáží boxera... Tam mají základnu, nebo je tam nějakej gym?
No a kde jinde bys je chtěla potkávat? Na výstavě?! ![]()
barbucha
Hele, jedu tramvají!
barbucha Sweet Potato Co se smějete?
Já chodim nejen po výstavách, občas kouknu i do nějakýho kšeftu a nikde se takhle nerojej
.
Rojej se právě jenom v těch nákupákách, kolikrát mam pocit že je tam musej někde chovat ![]()
barbucha no podle mě je to proto, že tam jsou ty fitka ala Jatomi apod.
Potrefenáhusa jj v jatomi se roji nevidane
notna křivák vypadá nejlíp rozepnutej.
Tak Betty Přesně :-). Žádnej jsem si nekupovala s tím, že bych ho zkoušela zapínat.
Na utlem hrudniku a malych prsou vypada super i zapnuty
Mutziputzi Ja uz jsem si rikala, kde to vazne, ze tu nevisi Kozo. Desnej, desnej chlap. Ja bych se za nej normalne stydela, nedejboze tohle na me zbejt.
Karja strasny tydyt! Strasny!
jinx A z tech trenek je mi na bliti. A to by mi driv ani moc nevadily, ale po teto reklame....No a to jsme se tu furt smaly sladenejm matkam s detma a ono to jde jeste mnohem hur, mnohem hur.
Karja no,neblazni...se zaaaabou je sranda.....![]()
tak je koza nebo zaba.....![]()
Zarinya To zaaabou, to potvrdila, tak nemuze nikdo chlapovi rikat, takze je to jasny. Je to nejakej divnej druh nevim jakyho zivocicha:-D. Vlastne von by byl normalni, kdyby se furt nesral na instagram. Pokud se to nepublikuje, jde to:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.