Já sem hrozně tolerantní a tohle strašidlo mě úplně irituje!

Já sem hrozně tolerantní a tohle strašidlo mě úplně irituje!

Mutziputzi
kdo jí to udělal? ![]()
whiskas no čert vem ty kozy jak vozy, ale tu tlamu jak furt špulí jak nafukovací pana..ble
Mutziputzi skoro na všech fotkách má obstojný pohled masového vraha...
Mutziputzi Měla jsem na mysli komplet. Ty "rtíky" také nebudou "možná se tak narodila"
.
whiskas Nerozumíš tomu. Vémola by si bez nich o ni ani kolo neopřel![]()
Mutziputzi Tam je pravej akorát ten zip od bundy...
Mutziputzi Schválně jsem se dívala na přirovnání se silikonovou pannou, ale žádná není tak škaredá.
Bledule A člověk jí nemusí půjčovat Bentley![]()
Mutziputzi Stačí jen občas vydesinfikovat.
Tohle je taky neco.....
to je ta beloska predelana na cernosku,30 let!ted chce porodit cerny dite......to uz snad radsi ta barbina....

whiskas Nerozumíš tomu. Vémola by si bez nich o ni ani kolo neopřel
Si to kolo opírá o ty pysky? Aspoň by se nepoškrábalo. ![]()
Mutziputzi to je strašné.Niečo podobné som stretla u kaderníčky,len v tmavom a ústa ešte dovrela ![]()
Zarinya to ho hneď po pôrode natrie čiernym krémom na topánky?
Já byla minulý týden v OC Flóra a tam jsem potkala několik umělejch holek (prsa, pusa, vlasy, nehty, řasy...) a několik hochů ve stylu Vémola, nebo s vizáží boxera... Tam mají základnu, nebo je tam nějakej gym?
999 myslim tam bude nějakej gym, ale to asi v leckterým nákupáku?
Zarinya
to ani nepotrebuje komentár
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.