VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline MP Marge
6878 příspěvků moje polička 07. února 2019 17:10
Reakce na milacka:

Potrefenáhusa Linda je krásna štýlová dáma, ktorej nemožno nič vytknúť. Ale na rozdiel od SJP má 70 rokov. 

​Souhlasim. Kdyby Celine bylo 70, tak ani neceknu, ale taky me sokovalo, jak moc vypada starsi (uces i outfit se mi jinak libi). CIM to je si netroufam spekulovat, a pokud takhle vypadat CHCE, tak ji to samozrejme preju.

Online viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 07. února 2019 17:17

Ounz nemluvim o pleti, ale o te stylizaci 

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 07. února 2019 17:18

viktorka_od splavu aha, ta mi přijde v pohodě..

Offline Sweet Potato
40480 příspěvků moje polička 07. února 2019 17:19

Ounz Srovnej si to s jejími trochu staršími fotkami. Je tam velký váhový skok. 

Online viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 07. února 2019 17:23

Ounz jo, mne se to taky libi. akorat na tu 70+ jako postovala Husa. proste nejenze nevypada uplne dobre (mysleno zdrave), jeste si tou stylizaci ala zla kralovna nebo jak to popsat pridala dalsi roky.. samozrejme ne kazdy musi chtit vypadat mlade, to je ok.

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 07. února 2019 17:26

Sweet Potato já vim no, ale mně to přijde, že to tak i může bejt..dobrý..dobrý a plop! Vrásky..

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 07. února 2019 17:27

viktorka_od splavu no to já sem si skoro jistá, źe sem viděla mnoho, mnoho horších looků 

Offline 0zero7
11905 příspěvků moje polička 07. února 2019 19:17

Tak ono asi i zalezi jak to vyfotej, me se Celine typove nelibila nikdy, takovej bazilisci typ. Hubena byla vzdycky, to ma dany, tedka teda dost no, me osobne se to nijak uzasny nezda, ale pokud je jinak v pohode zdravotne tak at si dela suchy vrby.... akorat ten makeup, kdyz je zednickou lopatou tak to neprida nikomu no... 

zeleny saty by mela bejt cca roka pul stara fotka

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 07. února 2019 19:53
Reakce na Mutziputzi:

Myslim, ze ta teze o "par" kilech navic, co vyzehlej oblicej je nebezpecnej nesmysl, pak to v ulicich vypada jak to vypada!

​já mám teorii jak ten nesmysl vzniká (netvrdím že je pravdivá, ale je vypozorovaná z okolí). Je pravda, že ÚBYTEK kil se podepíše v obličeji, hlavně od určitého věku. Tuk totiž mizí ze všech částí těla a na obličeji vidět jde rychleji než na pneumatice kolem pasu. Kdyby se dotyčná k téže váze takhle nemusela protrýznit, ale udržovala ji kontinuálně (a to jde většinou ruku v ruce se zdravější stravou, což má na pleť taky vliv) tak by to obličej nepoznamenalo

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2019 20:09

Potrefenáhusa no právě, připomíná lindu rodin, které je skoro 70...když si vezmu, že celine je o dva roky mladší než třeba halle berry...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2019 20:10

jinak co se týče oblečení, tak to beru celine všemi deseti, její poslední looky se mi fakt líbí. ale její zjev vůbec.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2019 20:12
Reakce na Ounz:

Sweet Potato já vim no, ale mně to přijde, že to tak i může bejt..dobrý..dobrý a plop! Vrásky..

​no to tak rozhodně je!

třeba já to tak mám :/ do třiceti dobrý dobrý, pak 32, vrásky plop, pak se to drželo dva roky, pak zase plop, tkaže v padesáti budu nepochybně vypadat mnohem hůř než celine. ale i při tomto vědomí pořád vidím to srovnání s jejími vrstevnicemi, a ty prostě naneštěstí pro ni vypadají hrozně dobře.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2019 20:15

Candance je to tak schillerová.

myslím, že špatný makeup, strašný účes a úzké rty by neměla tou rtěnkou ještě podtrhovat.

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 07. února 2019 20:15

Jiná Realita já to nepopírám, ano, vypada starší, ano, je fakt vysušena skoro na kost, ale kdo vi, jestli je to dobrovolná volba. Já hodnotila ten model a ten mi přijde super. 

a jako halle berry ale fakt popírá všechny přírodní zákony!!!!!!!!

jinak ty linde rodin je podle má na většině fotek taky o něco (třeba o 8?let) min, já už je znám hezkých par let - jen ze ta extrémní stihlost se bohuzel s touhle mumifikovanou kůží dost pojí, a někdo vypada blbě v 50, někdo v 60, někdo vůbec....

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 07. února 2019 20:18

Celine je v podstatě mladice (proti mně  i rozhodně proti Lindě Rodin), ale podle tý fotky by mohla bejt moje babička  Nikdy nebyla žádná krasavice, vlastně ani hezká ne... a to zhubnutí jí teda fakt nepřidalo, vypadá jak smrtka!

Jinak ten zelenej outfit je krásnej, vo to nic.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2019 20:21

Potrefenáhusa ale to není jen berry, ale třeba lucy liu (dokud nebyla na blond ) anebo, když to přeženu, tak i ta diblíkovitá blanarovičová a jiné osoby z českého rybníčku. teď mě honem nenapadají různá další jména, ale bude jich hodně.

samozřejmě pokud je nemocná, tak není o čem mluvit.

já jí to neberu, ani pokud se třeba rozhodla, že nechce žádné zákroky. jen ten vzhled prostě zarazí. 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 07. února 2019 20:41

Jiná Realita 

No tvrdí, že se chtěla cítit silná, krásná, žensky, a sexy! Tak teda jsem měla doteď o výrazu "sexy" asi špatnou představu...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. února 2019 21:59

Celine Dion na aktualnich fotkach vypada nemocne :/

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. února 2019 22:03

Celine Dion vypadá starší než je, to bezesporu, a ta její extrémní štíhlost na tom má nepochybně taky podíl,ale zas děsné mi to teda nepřijde... některé padesátnice a plus si moc fandí :-) 

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 07. února 2019 22:18

nolita