Jaktoze tu neni fajksova, ktere svihlo z nastavajiciho materstvi plus nosi s pritelem stejne trenky? Ty stejne trenky, to je neco tak deaneho, to radsi chlapa v podvlikackach!
VIP zjevy
Celine Dion vypadá starší než je, to bezesporu, a ta její extrémní štíhlost na tom má nepochybně taky podíl,ale zas děsné mi to teda nepřijde... některé padesátnice a plus si moc fandí :-)
teda nevím kolik je vám let. Ale mohu vás ujistit, že na věk Celine mi to teda dost děsné přijde a to píšu jako 50+ (a doufám taky dost štíhlá)
Edit: pokud je nemocná, beru svůj komentář samozřejmě zpět
nolita Já jsem taky štíhlá padesátnice a vrásky nemám... Ale asi si taky fandím
.
999 hele myslím, že zrovna ty s pochopením textu a pointy problém nemáš :-) tak toho nech ... :-)
nolita Nemám, jen tady bráním nás padesátikilový padesátnice bez vrásek :-). Prostě Celine není ten správnej příklad, když vy, hezký mladý holky, nebudete blbnout, tak se padesáti dočkáte v úplně jiný formě
. Ona je fakt strašidlo v nádhernejch šatech.
zahlédla jsem na idnesu, že je zas nějaká miss, a vzpomněla jsem si, že jsem náhodou přepnula někdy nedávno v noci na pořad, který se jmenoval asi super miss, nebo tak nějak.
a musela jsem se zůstat dívat, to bylo něco tak absurdního, že jsem nemohla odejít. v porotě bylo asi tak 15 strejců z nějakých firem (fakt strejců). miss vypadaly všecky stejně, jen jedna šilhala a jedna vypadala hrozně staře, tím se odlišovaly. představení se odehrávalo na schodišti, které vypadalo jak ze školních lavic z tělocvičen, aby to asi bylo cool, to ještě nikdo neměl, takže holky několikrát během té části přenosu, kterou jsem viděla, na těch schodech ztratily balanc, protože se tam pohybovaly v takových těch botách pro prostitutky. jedna sebou skoro sekla, musela se zachytit o jinou. moderoval to čenský, a nic tak upoceného jsem už dlouho neviděla (hlavně když jakože tančil do rytmu hudby, omg). jako zábava byl zpěv nějaké ženy, která místo zpěvu v podstatě deklamovala, a opravdu příšerné vystoupení pepy vojtka (už jsem ho dlouho neměla možnost slyšet, jen jsem zírala, a to podle mě bylo na playback, a stejně fakt strašný).
já mám teorii jak ten nesmysl vzniká (netvrdím že je pravdivá, ale je vypozorovaná z okolí). Je pravda, že ÚBYTEK kil se podepíše v obličeji, hlavně od určitého věku. Tuk totiž mizí ze všech částí těla a na obličeji vidět jde rychleji než na pneumatice kolem pasu. Kdyby se dotyčná k téže váze takhle nemusela protrýznit, ale udržovala ji kontinuálně (a to jde většinou ruku v ruce se zdravější stravou, což má na pleť taky vliv) tak by to obličej nepoznamenalo
Ja myslim, ze mate pravdu, taky jsem si v okoli vsimla, ze to tak casto je ![]()
999 ne není strašidlo, současně to neznamená, že vypadá skvěle, ani že tak jako ona vypadá každá 50+, aby bylo nutné je bránit a zduraznovat, že to jde i štíhle a bez vrásek... na druhou stranu znám hodně takových co vypadí v 50 a plus hůř...
ale to už se opakuju :-)
Hele, ja Celine vubec nesleduju, protoze ji neposloucham, ale jak se ted o ni bavime, tak se mi zacina mlhave vybavovat - nebyla ona opravdu nejak vazne nemocna!?
Protoze to by mnohe vysvetlovalo...
MP Marge Teď nevím,nad čím se pozastavuješ?
999 Nad tim, ze jsem si vzdycky myslela, ze je ti tak tricet-neco ![]()
nolita Tohle prostě není normální ženská 50 +. Jsou ty, co na sebe kašlou, pak ty, co se o sebe starají, a pak extremistky. A to je ona.
MP Marge Díky, to mi lichotí, třicet bude za chvíli moji dceři
.
999 nemyslím, ale nepotřebuju, aby sis to nemyslela taky ...
999 Wow!!!![]()
nolita To dvojité ne je už náročné:-). Prostě v padesáti můžeš být štíhlá i bez vrásek :-), Tyhle fotky Celine jen nahrávají těm, co si řeknou, radši mít nadvahu, než vypadat jako ona.
MP Marge Díky za wow
.
ten zeleny model je naprosto skvely a na ni samotne me taky nic pekelneho neprijde. Je padesatnice, vypada jako padesatnice a patri holt do skupiny tech padesatnic, ktere maji vrasky a vystouple sachy a zily a asi je ji to dost u prdele a dobre dela
tu zas oziva legenda o 70 plus tetkach z ceskych malomest, co jsou proti ni panny nepolibene...
Potrefenáhusa Linda, ta je bozi ![]()
nolita Nemám, jen tady bráním nás padesátikilový padesátnice bez vrásek :-). Prostě Celine není ten správnej příklad, když vy, hezký mladý holky, nebudete blbnout, tak se padesáti dočkáte v úplně jiný formě
. Ona je fakt strašidlo v nádhernejch šatech.
jak treba blbnout?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí