VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 07. února 2019 22:20

Jaktoze tu neni fajksova, ktere svihlo z nastavajiciho materstvi plus nosi s pritelem stejne trenky? Ty stejne trenky, to je neco tak deaneho, to radsi chlapa v podvlikackach!

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 07. února 2019 22:53
Reakce na nolita:

Celine Dion vypadá starší než je, to bezesporu, a ta její extrémní štíhlost na tom má nepochybně taky podíl,ale zas děsné mi to teda nepřijde... některé padesátnice a plus si moc fandí :-) 

​teda nevím kolik je vám let. Ale mohu vás ujistit, že na věk Celine mi to teda dost děsné přijde a to píšu jako 50+ (a doufám taky dost štíhlá)

Edit: pokud je nemocná, beru svůj komentář samozřejmě zpět

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 07. února 2019 23:48

nolita Já jsem taky štíhlá padesátnice a vrásky nemám... Ale asi si taky fandím .

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:04

999 hele myslím, že zrovna ty s pochopením textu  a pointy problém nemáš :-) tak toho nech ... :-)

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:12

nolita Nemám, jen tady bráním nás padesátikilový padesátnice bez vrásek :-). Prostě Celine není ten správnej příklad, když vy, hezký mladý holky,  nebudete blbnout, tak se padesáti dočkáte v úplně jiný formě . Ona je fakt strašidlo v nádhernejch šatech.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:15

zahlédla jsem na idnesu, že je zas nějaká miss, a vzpomněla jsem si, že jsem náhodou přepnula někdy nedávno v noci na pořad, který se jmenoval asi super miss, nebo tak nějak.

a musela jsem se zůstat dívat, to bylo něco tak absurdního, že jsem nemohla odejít. v porotě bylo asi tak 15 strejců z nějakých firem (fakt strejců). miss vypadaly všecky stejně, jen jedna šilhala a jedna vypadala hrozně staře, tím se odlišovaly. představení se odehrávalo na schodišti, které vypadalo jak ze školních lavic z tělocvičen, aby to asi bylo cool, to ještě nikdo neměl, takže holky několikrát během té části přenosu, kterou jsem viděla, na těch schodech ztratily balanc, protože se tam pohybovaly v takových těch botách pro prostitutky. jedna sebou skoro sekla, musela se zachytit o jinou. moderoval to čenský, a nic tak upoceného jsem už dlouho neviděla (hlavně když jakože tančil do rytmu hudby, omg). jako zábava byl zpěv nějaké ženy, která místo zpěvu v podstatě deklamovala, a opravdu příšerné vystoupení pepy vojtka (už jsem ho dlouho neměla možnost slyšet, jen jsem zírala, a to podle mě bylo na playback, a stejně fakt strašný).

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:21
Reakce na 999:

nolita Já jsem taky štíhlá padesátnice 

​Pockej, to si delas srandu!? 

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:23
Reakce na MarcelaN:

​já mám teorii jak ten nesmysl vzniká (netvrdím že je pravdivá, ale je vypozorovaná z okolí). Je pravda, že ÚBYTEK kil se podepíše v obličeji, hlavně od určitého věku. Tuk totiž mizí ze všech částí těla a na obličeji vidět jde rychleji než na pneumatice kolem pasu. Kdyby se dotyčná k téže váze takhle nemusela protrýznit, ale udržovala ji kontinuálně (a to jde většinou ruku v ruce se zdravější stravou, což má na pleť taky vliv) tak by to obličej nepoznamenalo

​Ja myslim, ze mate pravdu, taky jsem si v okoli vsimla, ze to tak casto je 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:23

999 ne není strašidlo, současně to neznamená, že vypadá skvěle, ani že tak jako ona vypadá každá 50+, aby bylo nutné je bránit a zduraznovat, že to jde i štíhle a bez vrásek... na druhou stranu znám hodně takových co vypadí v 50 a plus hůř...

ale to už se opakuju :-)

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:25

Hele, ja Celine vubec nesleduju, protoze ji neposloucham, ale jak se ted o ni bavime, tak se mi zacina mlhave vybavovat - nebyla ona opravdu nejak vazne nemocna!?  Protoze to by mnohe vysvetlovalo...

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:30

MP Marge Teď nevím,nad čím se pozastavuješ?

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:36

999 Nad tim, ze jsem si vzdycky myslela, ze je ti tak tricet-neco 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:39

nolita Tohle prostě není normální ženská 50 +. Jsou ty, co na sebe kašlou, pak ty, co se o sebe starají, a pak extremistky. A to je ona.

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:42

MP Marge Díky, to mi lichotí, třicet bude za chvíli moji dceři .

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:44

999 nemyslím, ale nepotřebuju, aby sis to nemyslela taky ...

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:45

999 Wow!!!

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 08. února 2019 00:55

nolita To dvojité ne je už náročné:-). Prostě v padesáti můžeš být štíhlá i bez vrásek :-), Tyhle fotky Celine jen nahrávají těm, co si řeknou, radši mít nadvahu, než vypadat jako ona.

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 08. února 2019 01:00

MP Marge Díky za wow .

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. února 2019 06:26

ten zeleny model je naprosto skvely a na ni samotne me taky nic pekelneho neprijde. Je padesatnice, vypada jako padesatnice a patri holt do skupiny tech padesatnic, ktere maji vrasky a vystouple sachy a zily a asi je ji to dost u prdele a dobre dela  tu zas oziva legenda o 70 plus tetkach z ceskych malomest, co jsou proti ni panny nepolibene... 

Potrefenáhusa Linda, ta je bozi 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. února 2019 06:29
Reakce na 999:

nolita Nemám, jen tady bráním nás padesátikilový padesátnice bez vrásek :-). Prostě Celine není ten správnej příklad, když vy, hezký mladý holky,  nebudete blbnout, tak se padesáti dočkáte v úplně jiný formě . Ona je fakt strašidlo v nádhernejch šatech.

​jak treba blbnout?