umpalumpa Dodatecne se omluvam za zpozdeni!
VIP zjevy
letfenixa
pardon...blbě jsem to pochopila..
MP Marge díky,ze sis udělala čas na vyprávění..nejsem jediná,kdo je zklamaný a smutný,ze život Betty nebyl tak veselý a zalitý sluncem
chjooooo a já si to tak idealizovala....nojo no,je to život..
v každém případě mi její knihy svým optimismem moc pomohly,když jsem byla hodně na dně (ale to už jsem psala)
ještě jednou díky,Marge![]()
Maureen No za malo, ja mam spis vycitky, ze jsem vsem zkazila dojem z knizek ![]()
MP Marge aaaaale houbeles,já jsem moc ráda,ze jsi to napsala....já miluju story ze zivota![]()
MP Marge Nenne, to rozhodně neměj. Ty knihy vždycky budou skvělý a popravdě, ono ani v nich není vše zalité sluncem (spíš mi přijde že dost naopak). Pro mě to dokresluje obraz jejího života a je to docela cenné.
MP Marge Taky si říkám, že to jsem snad až vědět nechtěla...
Ale díky moc, jsem zvědavá, jestli mě to nějak ovlivní, až to budu zase číst (a že já budu :-)). Jinak mi teda v tomto světle přijde hezká ta kniha od její přítelkyně Blanche Caffiere (mimochodem, učila Billa Gatese, když už jsme u těch drbů), která to pochopitelně musela vědět a nic takového ani vzdáleně nenaznačila.
MP Marge To je, jak když Němcová psala Babičku, idylický obraz a jí přitom bylo strašně zle :-(.
MP Marge To je, jak když Němcová psala Babičku, idylický obraz a jí přitom bylo strašně zle :-(.
jo, přesně to mě taky napadlo
Jinak mi teda v tomto světle přijde hezká ta kniha od její přítelkyně Blanche Caffiere (mimochodem, učila Billa Gatese, když už jsme u těch drbů), která to pochopitelně musela vědět a nic takového ani vzdáleně nenaznačila.
Knihu jsem četla a přišlo mi, že se na tý rodině přiživila, nelíbila se mi.
Jak z ranku "můj život s...."
MP Marge neomlouvej se. je to smutný.. a připomíná mi to Babičku od Němcové
999 Vincenzina jejda, koukám jsme měly stejný dojem:-)
Tak Betty To asi jo :-) ale mohla pustit drby (a teď už víme, že by jich bylo dost) a neudělala to, to jsem tím myslela.
MP Marge Nahodou, ja to necetla a ted si to chci precist!super!
MP Marge neomlouvej se. je to smutný.. a připomíná mi to Babičku od Němcové
Babicka me taky napadla - anebo kdyz psal Karel Polacek Bylo nas pet ![]()
MP Marge Dakujem. V knihach asi pisala, ake by to mohlo byt, co od spisovatelky mi pride fer.
MP Marge dikes, taky jsem cekala. Hmm, teda Don byl Bob v blede modrym, jak tak koukam.
0zero7 Hmm, přesně, jsem si říkala, že Bob byl jen taková mladická nerozvážnost....ale asi na tom něco bude, že člověka přitahují podobný typy
MP Marge dikes, taky jsem cekala. Hmm, teda Don byl Bob v blede modrym, jak tak koukam.
To jo, ale jestli je pravda to o nem a Jance, tak Don byl teda jeste horsi
Ja samozrejme doufam, ze to pravda neni...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí