Mňo, jíst míň a víc se hejbat to je jednoduchý, ale když je někdo blbej jako štoudev, to už se nahání hůř! ![]()
VIP zjevy
Zhubnout, dostat se do formy - není jednoduché asi pro nikoho.
Někomu to jde rychleji, snadněji a někomu hůře.
Ale jde to.
Podle mě - většina těch krasavic, modelek a různejch vip v tom dobrém smyslu slova, které mají pěknou postavu - je zatím vždy sebekázeň.
Tělo je živí, tak se o něj musí starat, a podle mě to mají mnohdy opravdu vydřené, ať už sportem nebo přísným jídelníčkem.
Zadarmo to má málokterá.
Vono k tomu aby ten svet byl plnej zenskejch jako Crawford a Fonda by bylo potreba, aby byl plnej zenskejch stejne hezkejch, ne jenom hubenejch...Douchovy at jsou klidne zdrave nakynuty, tam to neni takova skoda![]()
Mutziputzi teď jsi tomu nasadila korunu ![]()
Ounz Kazdopadne, ale dost se zapomina, ze to nemusi bejt bud ,a nebo...
dzizisketa napísala si to lepšie ako by som to dala ja. Mne toto štengrovanie kto to nemá ako ja, je luzer, hrozne prekáža
a mohu se bez jakékoliv ironie zeptat, kdo koho konkrétně poslední 2 dny osočil, že je looser protože to nemá jak on? tedy spíše ona, vzhledem k ženskému osazenstvu.
Já jsem si to přečetla a nic takového jsem nenašla. Jen tady píše kdokoliv jakýkoliv názor.
Edit: protože zásadně když se píše o štíhlosti, vynoří se pár diskutujících, co mají pocit že ostatní jsou jedovaté. A zvláštní je, že to jsou většinou jedny a tytéž
nolita hrozny to sebevedomi co nektery maj![]()
Miru Tak je jasné, že pokud tě tělo nějakým způsobem živí, je ta motivace velmi silná. V porovnání s tím hubnout či držet si na sílu postavu jen proto, že "bych chtěla" být štíhlá je pro ženy bez železné vůle dost málo....
MarcelaN Tak o looserech asi píšeš jenom ty.
Sweet Potato no musím ju obhajit, spomenula som to prvá ja. A myslela som to tak, že má byt pre každého strašne jednoduchá rovnica, nejest a hýbat sa, Taká mantra.
No nemyslím si že je to také jednoduché.
Ale to viete, píšem, čo mi jedovatá slina prinesie na jazyk. Som známa tým, že zle reagujem.
Sweet Potato a kdyz nemame olivovej volej, hodime tam gramatiku![]()
Mutziputzi tak psala to už Ounz , ze v apatyce nekoupis :-)
dzizisketa napísala si to lepšie ako by som to dala ja. Mne toto štengrovanie kto to nemá ako ja, je luzer, hrozne prekáža
No tys to vyhrotila, o lůzrovství tu nikdo nepsal
viktorka_od splavu a ty mi taky neštvi, to, že si cením čehokoliv jinýho víc než zdraví jsem nikdy nepsala. Já si sakra zdraví cením, proto se o sebe starám.
Edit: už se nikdy nebudu vyjadřovat ke štíhlosti. Nikdy!
Potrefenáhusa Ja nevim ze to tema je tak vybusny hele, dycky proste to sjede na jooo bud hubena, prosim, ale blba jak troky budes furt, neni to legranda? Vodpovim si sama - je!![]()
Mutziputzi No jeslli se budeš pořád cpát tou šlehačkou, tak hubená dlouho nebudeš ![]()
Mutziputzi Někdy nelze odolat, no.
Janulik03 Nene, o obsah sdělení nešlo. A s tím tvým navíc souhlasím.
nejlepší je bejt pořád tlustej a má člověk klid, nemusí se ve stáří pak stresovat, že neobleče nějakej hadr z gymplu ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí