Martha i Jenovéfa jsou obě postavou drobnější a plnější a k tomu mají kratší ruce, takže, aby dosáhly štíhlý a prokreslený paže, musely by hodně zhubnout celkově... a zas by to nebyly ony. Mně se líbí jak jsou, ty paže mi nepříjdou nijak zvlášť macatý, a pohled na ně takhle odhalené mi nevadí. Paže, které bych radší neviděla vypadají jinak. ![]()
VIP zjevy
Tak Betty dzizisketa Mně se taky líbí, ale přesně, je taková měkká, v té blbé komedii o běhání byla z těch ženských nejkulatější. Mám asi jiný pohled na štíhlost.
Taková barokní trochu :-) Taky se mi líbí.
Mně se hodně líbila Voříšková (jo, má takovou trochu větší hlavu, včera to nějak vyniklo víc, ale nevadí), Plodkovová taky pěkný, Stivínová (ve skutečnosti mnohlem lepší než tady ně tý fotce), i ta Čvančarová nakonec a Třeštíková taky. Silnější paže mě nijak zvlášť neurážely, taková Jenovéfa je tak kouzelná, že paže nevnímám.
Tradičně se mi hodně líbila Aňa.
Nejvíc se mi líbíla ale ocenění, už dlouho jsem neměla pocit, že je rozdáno tak "dobře", takže se raduju s Marhoulem, a jsem ráda za ocenění Schmitzera a Mrkvičky za Staříky....
Mě se zdá, že ji ty šaty malinko sklouzly dolů, ale jinak se mi taky líbí.
rozarka Aňa mi je veľmi sympatická, šaty krásne, len jej trochu deformujú hrudník.
Ale Aňa má čaro osobnosti, tak má odpustené.
rozarka to by nedopustila![]()
milacka jo deformujou ji hrudník,ale myslim, že je to záměr
domenica Martha že je plnější? ![]()
Jenovéfa je normální, do barokních tvarů má teda docela daleko
Klid! :-) Plnější v nejlepším slova smyslu. Mám tím na mysli tu určitou měkkost. Mně se líbí.
Tak zrovna Martha je drobna a mala a asi nejstihlejsi clovek, ktereho jsem v zivote potkala.
Lamicka přesně můj dojem, potkávám ji často a je jak holčička, drobná a velmi štíhlá
Lamicka INCOM1 to jsou takove oble typy, nebo jak to rict.
mam takove mladsi dite, je takova obla, ale vsechny kalhoty po starsi segre z ni uplne beznadejne spadnou utazene i zapnute. (a ta ani starsi neni zadny tloustik, je sice je hubena, ale svalnata). sama bych tomu neverila, ta mladsi vypada vic oplacane.
continuity Jako ze je drobna, stihla, ale ma krivky? To jo, to ona bude. Jen bych nepsala plnejsi/oplacana, protoze to opravdu Martha neni. Ma krivky, ale je opravdu hodne stihla.
Tonya Graves se mi tady líbí...

to jsou takove oble typy, nebo jak to rict.
Přesně.
Oblý/plnější (příčemž tím plnější nevnímám jako "s nadváhou", ale spíš jako "ne vyhublý") typ může být zároveň štíhlý. Případ Marthy. Podobným typem (menší, drobná, oblá) je moje oblíbená Juliette Binoche.
to mně taky. ![]()
Lamicka tak moje osmilete dite zatim zadne krivky nema, ale proste je takova obla a je videt, ze takovou tu mekkost bude v sobe mit. (nema to nic spolecne se silou, ma docela kondicku i fyzickou silu).
Já mám právě ráda tu vizuální měkkost. Přijde mi to estetické i atraktivní.
#dzizisketa ja dokonce myslím, že až smyslne,v tom dobrém slova smyslu
luciole tonya se mi v těch šatech taky líbí. Asi poprve.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my